13 de novembre del 2006

RIVALDO: quin altre crack


Penya!
acab de veure aquest vídeo des hat-trick des, ja ca vell, Rivaldo.Mare meva aquest home també era impressionant. Es darrer gol de xilena no t canses mai de veure-ho, en es darrers minuts i amb lo q va suposar, sa classificació per sa xampions (aquella època pellosa d'en Rexach q no aspiravem a res més).
A més un gran detall, tots uns cans vells com en Cànoves, Xavi banyo i un servidor presenciant en directe de darrera de sa mateixa porteria tot un gol històric. Quan va acabar es partit vàrem botar a sa gespa, quins grans records!
Ale gent una abraçada a tothom

3 comentaris:

Marc ha dit...

impressionant rivo....
increïbles també sa puta panda d'ultra-rèmores que teníem a sa plantilla en aquell temps, començant pes carcamal den gaspart, i continuant amb es banquillo (charly compao reixach) i es jugadors: frank 'nandrolona' de boer, boudewijn 'bolo' zenden, patricio kluivert, marc 'rovermars', etc, etc...
increïble rivo, que mos va aguantar s'equip durant 6 o 7 temporades (i mos va donar dues lligues...).
no oblideu aquesta època, sobretot quan se critica a s'actual equip essent líder i màxim golejador de sa lliga.
per cert, partidàs de ronnie ahir (com hem anat dient jo i en compi: totalment recuperat...), som líders ahir i un únic però, sa puta lesió den 'messias.
començau-vos a acostumar al tridentes:
a) ronnie-guddy-giuly (pell pura)
b) ronnie-pibito-giuly (poca cosa...)
c) ronnie-pibito-guddy (probablement sa millor opció)
d) guddy-ezquerro-giuly (tridentazo)

au ido, força barça!

tofito ha dit...

jo intentaria posar es thuram d'extrem, més q res per la seva condició de ca vell

marco ha dit...

pibito lesionat un mes i mig,descartam ses opcions b i c, així que ens queda sa combinació "pura pell" i "tridentazo"...si, al·lots, ezquerro...