8 de novembre del 2006

Atenció: nova aparició del ministre en video


Bones a tots i cadascun dels, ja molts, membres d'aquest gran blog.

Navegant per aquesta gran xarxa anomenada internet, m'he trobat amb un document inèdit del ministre caldera. Tots coneixem els ja famosos videos del senyor Calde, creador del terme "buidar" no ho oblidem, per les gèlides terres sueques. El que no sabiem és que n'hi ha més i el més sorprenent, visitant altres racons de la geografia mundial.Per això, la meva sorpresa ha estat majúscula quan he trobat, al Youtube evidentment, un nou vídeo del ministre de tapeo per Donosti, com no amb una bona castanya!
El document gràfic no millora els anteriors, tot uns clàssics, però almenys aporta una mica de novetat i més varietat d'escenaris a les aparicions del ministre.
Bueno gent, així que ja sabeu, els videos del ministre estan penjats per sa xarxa, l'únic que hem de fer es trobar-los.

4 comentaris:

Marc ha dit...

de que??

Llorenç de Pina ha dit...

Bon dia!!

I així per les bones, sin comerlo ni beberlo (tot i que a ses jornades des vídeo sí se bevia i menjava molt), me trob penjat per internet... a un blog de Cans Vells... en companyia dels inestimables Kalde i Vallejo...

Aprofit s'avinentesa per saludar-vos, donar-vos s'enhorabona per aquest Blog tan ben aconseguit i, novament, convidar-vos a visitar ses terres del Sur de Ehpaña.

Confiï ja anirem entrant per aquí i diguent qualque cosa.
Salut!

Nate ha dit...

q be pinero!
Esperam ses teves aportacions a nes blog!!!

Anònim ha dit...

fundation???