20 de novembre del 2006

Nova victòria dels Gerrets

L'equip Negresc aconsegueix la cinquena victòria consecutiva amb Puceu al 5 inicial i un Marc que torna a marcar
L'equip guanyà per 11 a 5 a uns Angels den Tomeu que desperten del somni d'haver guanyat a Roca 29
El partit no es presentava fàcil, amb l'absència de Company i amb Marc en ple brot tuberculós, però la força del conjunt es va imposar amb la tornada d'Andreu (absent als dos darrers partits) i els gols de Marc.
Va ser un partit fàcil en línees generals, jugat sense massa intensitat i amb errors estúpids en defensa, cosa que explica els 5 gols dels Angels.
Els Angels den Tomeu arribaren a posar-se per davant (1 a 2) durant la primera part. Però es va arribar al descans amb un 3 a 2 per als Gerrets. A la segona part van desplegar el seu joc habitual i en 10 minuts el partit va estar encarrilat. Amb aquesta victòria es reafirma al segon lloc de la tabla, suposant que els Cocos locos també guanyaren el seu enfrontament contra Deforasport.
Puceu va fer el millor gol del partit amb una jugada individual. El jugador ha confirmat que torna estar a punt i que es pot contar amb ell per els propers diumenges. Marc va callar amb 5 gols els rumors que questionaven el seu estat de forma.
Lamentar l'absència de l'afició que cada diumenge ens anima que ahir estaven de gira per mallorca amb l'equip blaugrana.
La setmana que ve partit clau contra Roca 29, que amb la lesió de Tomeu han perdut el nivell i la contundència d'altres anys.