29 de març del 2007

Bisolvón Weekend

Davant sa insistència (pesadesa) des Sr. Nate, farem un gran, però que gran, exercici de memòria per intentar recordar ses andances de sa Confraria per Barcelona fa cosa de 3 setmanes, es cap de setmana següent des Batin Weekend.
Com que això de fer resets després d’una nit de trui és molt habitual, mirarem de contar quatre parides sobre sa nit, i que ses imatges xerrin per elles mateixes.

Coincidint amb sa tornada den Cuads després d'una llarga estança per devers l'Argentina, sa Confraria va decidir que un soparillo i unes bones sortidotes NoPodiaFerGaireMal.
Sa cosa va començar es divendres capvespre a sa seu de Lesseps a base de perrear, beure birres i inflar-mos a porros els habitants de sa casa i jo... fins que en Sureda va tenir sa genial idea (i avon eres?) de fer uns xupitos de Bisolvón (sí, sí, es xarop adictiu). Dit i fet, es susodicho, en Delen i es pinero mos clavàrem dues botelles de Bisolvón, fent cas al conegut refrany popular "Chavales!!!!! Beberos medio bote y escuchad Pink Floyd, no os amargueis…pillaros unos porretes, y a disfrutar!!!!!!". En Nato Llull mos va aconsellar sàviament posar s'Ummagumma; així ho vàrem fer i els efectes no varen tardar a deixar-se notar. A en Delen aviat li va venir enorme, en Toni després d'unes potades també, i jo vaig seguir amb es xarop. Es records estan ja bastant diluïts, només record veure uns Quijote i Sancho (per lo vist sortits d'un cartell des Viña) i sobtadament el Quijote se posava a donar volteretes i s'afuava als molins (¿?¿?¿?).

Anem per feina, poc després varen començar a arribar es membres de sa Confraria, provistos de pa i embotits per aturar un tren, se va montar un system de sopar, i a seguir amb ses birres i porros, cantets i pardalades vàries habituals...

i avon eres?
un poc de musiqueta n.p.f.g.m. (especial atenció a ses postures "amanerades" de ses extremitats den Nato i en Palerm...)
4 càntics i 4 cubates per animar sa nit
sector taula
porros, cubates, birres...
baix els efectes des Bisolvón

Acte seguit, unes partides por tiempos cap al metro. Pardalades vàries, per allà dins, i arribada a Liceu. Després d'un parell d'amagos de potar per part meva que varen acabar en no-res enfilàrem es camí de ca l'Agüelo. A mig camí, en Palerm va protagonitzar una vergonyosa escapada cap a cases a traïció. Un cop dins sa caverna, Kalimotxos a matar, cantets vàrios (aaaaagarrotín, agarrotá...).
uns cantes varios
Cànoves i Cuads making friends


Després, excursió cap als Enfants (no record si entremig hi va haver algo remarcable), amb un parell d'aturades per repostar birra. A partir d'aquí es records s'embullen encara més. Compareix un enfiloi de fèmines, no record d'on ni quan...




Enfants, molt d'alcohol, desmadre i cares que ho diuen tot...

aparició estelar d'en Tolo
quina puta xuleria, mestre Kempes
un poc de mamada, n.p.f.g.m.


Després dels Enfants, ja perduda sa noció des temps, només record haver estat hores interminables esperant que qualcú decidís algo per fer. Mentrestant en Manti i jo vàrem fer una escapada al Kentucky ("somos de Cala Bona") a per un parell de cubates més...
Si fins aquí els records eren escassos... a partir d'aquí són nuls. Vàries fugides més por tiempos i a traïció combinades Mallorca-Borrell: Gaspi i Kempes, en primer lloc; Nate i Manti poc després.
Ja només quedaven pes carrers un petit Nucli diga-li Dur, diga-li excessivament alcoholitzat. Unes passades per la Boqueria a firar uns bons xuletons (n.p.f.g.m.) pen Kane, Cuads i Nato... i poc després, ben passades les 8 i..., desbandada col·lectiva per grups: Delen i Toni Sureda directes cap a Lesseps; Cuads i Kane cap a sa cuina a fotrer-se es xuletons; i després de fer un poc es subnormal per allà, Nato i es pinero cap a Lesseps a morir.

Dissabte, un poc més light. Tipo veure es partit a sa seu de Mallorca. Un trist empat Barça-Madrid, segur culpa den Nate, s'únic que va pronosticar un empat a sa porra, i va atreure sa mala sort. Després quatre birres a s'irlandès de per allà davora, es personal nedant, tothom cap a jeure, i es quatre arreplegats que mos vàrem quedar fins altes hores fent es subnormal.

Segurament se queden molts de detalls que estaríen de puta mare, però es meu cap no dóna per més.
Per cert, vaja puta merda, això tarda set (bingo) hores per pujar 4 fotos!!
Bona nit si vos colgau.

10 comentaris:

Llorenç de Pina ha dit...

Histónpel! Això ha quedat més llarg...

Però encara aportarem dos Mantidocumentals més:

En Cànoves filosofant sobre s'edat, un poc de guitarra i un redícul de MClan.

Es Caudi, novament, nedant amb en Pachelbel.

Nate ha dit...

deu meu q bé pinero!!!!gran post amb grans imatges (quins putes jetos) ja era hora fiera, ara q l'has clavat.I q bons es videos, sobretot es primer. Quans veus fotos com aquestes t dones compte de fins a quins punts d'alcoholisme arribam a anar.
Per cert, per no recordar res has fet uns resumillos bastant acceptables.
Pinero, m'has alegrat es primers minuts de feina!

PD:a mode d'anecdota, grans birres ahir pes carrer tallers, tipo a matar, xerradetes, jijisjajas varis,..., i com varen passar ses hores amb un plis..

Marc ha dit...

Què gran, Dopi!
Nikel ses fotos i sa crònica...i avon eres?
Sa mamada de Mª Rosa i en Cuads acompanyat momentazo des vespre...
Es vídeos millor no commentar-los...
Yeah!

company ha dit...

bé mestre Pina bé!
quin bon cap de setmana aquell; putes fotos! demostren que duiem un bon viatge damunt.
Per cert s'està comentant fer una sortidota de ses nostres divendres sant per manacor, confiam amb tu i es gran Pixota
au joves

Marc ha dit...

Ara que he mirat ses fotos "digali" detenidament, s'han de destacar es caretos den Manti a totes i cada una de ses fotos que gaudeixen de sa seva presència...
Te queremos Tekiss!!

Tekiss ha dit...

BE PINERO, BE!! Ovació pes Pinero: plas plas plas!! Quin puta system! Gran sortidota de gurujais, amb un nucli-dur potent! i sobretot gran reportatge grafic!

Pinero, ja no te tornare a creure quan me diguis que no ten recordes de res!! amb es setentot que duiem i has estat capaç de fer aquest gran post!!

Llorenç de Pina ha dit...

Molt bons es caretos-Manti (i tots en general). Allà està també n'Oriol amb unes bones cantades a l'Agüelo, qualcuna que altra d'en Kempes, etc... i més que no hi cabien.

Bono, Company, m'apunt lo de sa sortidota manacorística, no farà gens de mal!

roseta ha dit...

Gran postarro pinero!! I quina diversió de videos!!! jeje

Marc ha dit...

Hits des Crucero Tour:

Connexions:
- Paco Martinez Soria (o Hitler) - Franco - Rei - Rafa Nadal - Gaspar - Cofradia

- Malcolm X - Kareem Abdul-Jabbar - Pau Gasol - Rafa Nadal - Gaspar - Cofradia

Nou terme: "Porródromo".

Redícul des trajecte: Pèrdues vàries des Caudillo (cartera amb 70€ most important lost)

Paraula des viatge: Mordor!

Nou mote: "El Tony" [Edu, by Caudi]

Nate ha dit...

saludos des de terres aries!
a punt de comensar sa marxa (tipo dinar-soparot i beure a balquena)
mos les feim fieres!