29 de març del 2007

Tipo professor??

Benvolguts cofrares,

més infomació seria per part meva. Ja que hi ha tant de geògraf, historiador, filòsof,..., pel nostre estimat blog, penjaré aquest mail q m'han enviat q pot interessar a més d'un.

Enga anims fieres, a veure si hi ha qualcun motivat!

300 PLACES DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA EN LES OPOSICIONS D'EDUCACIÓ A CATALUNYA

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya acaba de publicar en la seva pàgina web els detalls de la convocatòria d’enguany d’oposicions als cossos de mestres i d’ensenyaments secundaris. Es tracta de la convocatòria més nombrosa que mai s’ha fet en la història de l’administració educativa de la Generalitat. La convocatòria s’ha obert el 28 de març de 2007, oferint un total de 6.856 places d’oposicions.

300 de les 2366 places de secundària convocades (quasi un 13%) ho són per a l’especialitat de Geografia i Història, de les quals 210 són per aspirants d’ingrés lliure.

+ Info:
http://www.gencat.cat/educacio/conthome/26.03.07_oposicions.htm

5 comentaris:

rufire ha dit...

Que bé Nate!!!Això és publicitat per es nostro món geògraf. No vaig comentar res des post de s'altres dia per que ja l'havia llegit abans. Tot s'ha de dir. Aquesta noticia va sortir dies abans, a un altre diari, del Diari de Terrassa, encara que no deia el mateix però era molt semblant. Bueno, en quant a la nova noticis (dels professors) és interessant però complicada per aquest any, almenys per fer ses oposicions, per que has de tenir es CAP per fer-les. I no és "oo todo lo que reluce". Ses oposicons no són gens fàcils de passar. Si t'interessa ta puc passar s'informació que me van passar al CAP i te cagas lo complicat que és. De totes maneres sempre sa port fer un poc de sistema d'interinatges (de fet l'has de fer primer si vols que et donin plaça allà on vas per que a part de ses opos, has de tenir un determinta nombre de punts).
Bueno, a part d'això, estic content (i ho hauriem d'estar tots es geografs, historiadors i inclús filòsofs) per que pareix que no serà tan negre trobar feina.

Pd: perdonau pes rollo que he escrit però en Marco m'ha renyat per no comentar s'altra notici.

Au idoooooooooo

Llorenç de Pina ha dit...

Au idò, tothom a ¿opositar? ¿oposar-se?... es que pogueu (que de moment només podeu ser unos pocos... es demés encara estam estancats amb sa puta carrera.
Aprofitau que es pringaíllos de lletres no solem tenir gaires oportunitats.

Nate ha dit...

Bé fires bé!així m'agrada implicació!!!
de totes manere he de dir que ho he posat per sa gent, no per jo, a mi en principi es tema profe no m'ha estirat mai, però be ja se sap "no digas nunca de este agua no beberé" (o algo aixi)
i avon eres??

des de rufire con amor
digo des de sa feina...

tofito ha dit...

que bé casi 7000 persones més xupant des bote de ses arques públiques...

Nate ha dit...

millor 7000 persones tipo noltros q no un parell de polítics corruptes, no??