27 de maig del 2007

Que bé Buidadotes

Que gran Buidadotes. Pes qui no ho sapigués avui era és gran dia, es que tothom esperava. D'acord, no era sa final, però era un partit pes tercer i quart puesto de sa classificació de sa Xampinyons. Es Buidadotes erem sa plantilla completa (excepte Edu per assumptes personals), després de s'estirada d'orelles a sa gent que va fallar l'últim partit. Es "bolsabasuráceos" estaven en quadre ja que en Sentve, per lesió, i Kempes, per autoassumptes tipo bodes, no eren a nes partit. Malgrat sa bona fe per part des Buidadotes de fer un equip conjunt (jo sóc un des que ho va dir ja que per algo som cofrares i tot sa de dir, crec que en Xisco també ho va proposar) ses declaracions de "soberbia" de mestre Kane avui a sa seu buidadotil han quedat clares: "Que putes buidadotes, no en vui cap de colflori a s'equip" o "amb 5 jugadors és níquel". Bueno, hem dit, que sigui lo que voltros volgueu.


Amb aquesta situació hem començat es partit a les 5, quina puta calor per deu!!! Segon 20, jugada den puça que mos deixa a tots tirats i pam, GOL, 1-0 a favor des s'equip negresc. Començava malament es partit, amb una puta empanada mental que no mos podiem ni moure. Molts pensavem que seria una "debacle" (jo es primer que estava a sa parra per que feia 10 minuts que m'havia aixecat de sa sesta). Pero bueno, allà estavem. Hi ha hagut minuts d'incertesa i per que no alguna que altra jugada bastant clara de gol pes dos equips però, en una jugada arribam i PUMMMMMM, gol des Buidadotes i mos tornam a ficar a nes partit. Sa tensió sa podia notar a nes camp, entrades a destemps, per darrera, cops etc. Bé, lo "normal" no? Però bé segueix es partit i a això que feim es 2-1 i després es 3-1. Auppppppppppp, es Buidadotes sa posen per davant donant sa sorpresa. No ha tardat gaire, però, sa reacció des de "s'elástica" negre i mos han fet es 3-2. Es partit a estat animadssim i des de es moment que mos hem posat 3-1 no hem cedit a nes marcador. De fet sa tònica ha esta sa seguent 4-2, 4-3, 5-3, 5-4,6-4... i així fins a un punt d'inflexió que, segurament serà sa prinicpal excusa des partit tipo "erem 5" o "mos faltavem jugadors" (alerta amb lo que deis que noltros també hem jugat partits aquesta ronda final en quadro i les hem surat menos contra es roca), mos hem avançat a nes marcador per 3 gols. Aquí ja era sa segona part i pareixia tot "dat i beneit" però en una espurna de qualitat es gerrets han aconseguit reduir ses distancies a 2 gols. Un miratge. Res a fer, sa maquinaria buidadotil, lluny de tancar-se en volia més i és el que ha aconseguit. Un contundent resultat de 11-7 (o eren 12-7?, és he perdut es compte) favorable a nes BUIDADOTES.


Bueno, amb aquest partit s'acaba s'incursió d'aquest equip a sa lligueta. Ha estat un camí dificil de recorrer, sobretot a sa lligueta inicial, però molt feliç al final, que és el q compta. Per tots aquests moments gràcies equip, l'any qui ve encara sa farà més gros aquets nom: BUIDADOTES


P.D. : moment "lagrimilla" per part meva quan tothom heu vengut cap a mi i vos heu tirat damunt (i m'heu deixat ben banyat amb sa puta aigua, cabrons). Gràcies equip, però pensau que som com un motor, totes ses peces som necessaries. I sobretot, AMUNT BUIDATOTES

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé Fire!!! Si senyor!!! Aquest post més diguem-li nostàlgic i d'esperit que no tant des partit en sí. Quin disfrut venir cada diumenge horabaixa amb aquest ambient tant níkel!!!

Que duri! Visca es Buides.

S'hauria de mirar de fer una camiseta en honor a noltros mateixos, ja que en s'estiu aquest tipo de t-shirts donen molt de joc (posali per es rock and pina per exemple) ajajaj!! saluuuuuut

tofito ha dit...

estic orgullos de tots voltros, sou lo millor q hi ha i akest tercer lloc és una gran victòria!

amunt buidadotes!

Nate ha dit...

q be buidadotes, q be fire, q grans sou tots!!
Quina gran 3a posició!!! Força buidawaves i a veure si mos feim sa camiseta q seria molt bo!
Ara q escric es post m donat compte q na monica bellucci tb du sa "verda" posada!q gran Monica!

Xisco ha dit...

Simplement donar s'enhorabona a tot s'equip verdesc per aquesta gran victòria. Es partit d'ahir va ser rocós i a vegades un poc rostit (jo tenc es genoll fet un tamborino)i va demostrar que els Gerrets necessiten ser tots a s'hora de plantar cara, crec que se notaren molt ses baixes de mestre Kempes i ca vell pichichi Sentve.

Enhorabona buidets i amunt Gerrets!!

rufire ha dit...

Que bé Xisxo reconeguen sa derrota. vols dir que mos guanyarieu amb tots es efectius?jeje. Que som s'únic equip que ha gonyat es Cocos eh!!. Per cert, a von són es comentaris sarcastics den Kane?No se, com que sempre és es primer que comenta es posts...

rufire ha dit...

Perc cert, es veritat que na Monica és totalmet Buidadotil!!!!!

Xisco ha dit...

Lo de na Monica no cregueu. Mirau sa foto que li ferem després d'un sopar d'equipo a nes que va assistir voluntàriament.


http://www.ne.jp/asahi/jutomo/love/wall/female/mbellucci/mbellucciwall3.jpg

Anònim ha dit...

es meu sincer aplaudiment per en Xisco. Una de ses coses més importants és saber guanyar però sa q diferencia es nins dels homes és saber perdre. En akesta eliminatòria només hi ha una guanyadora: sa cofraria!

amunt buidadotes i força gerrets!

xavi santvi ha dit...

Felicitats cofraria! Tercer i quart lloc estàn allà! M'hagués agradat venir a veure un partit tant emocionant, però no vaig poder. Quan veig una pilota em poso ultrasensible i vaig decidir quedar per casa....

roseta ha dit...

felicitats buidadotes, s'ha de dir que va ser una gran partit! si més no va estar bé poder assistir després de nedar més de mitja hora buscant l'entrada al camp pel recinte d'Industrials :)

Marc ha dit...

Enhorabona Buiders, realment mos vareu superar en totes ses línies. Es Gerrets intentaran donar-ho tot aquest estiu pq l'any que ve se millorin sa 2a posició a sa lliga i sa 4a a sa Champions.
Respecte a ses declaracions, no neg ses acusacions de sobèrbia, però no relacionada amb sa frase no vull cap colflori. Simplement creia que era un partit Gerrets - Buidadotes i que era molt més legal i sa neta jugar amb ses plantilles corresponents...
Salut!

tofito ha dit...

aclaració:

es comentaria anònim q hi ha més amunt l'he fet jo.

Tekiss ha dit...

Només volia donar s'enhorabona "via blog" a tots es Buidadotes per sa seva gran actuació a sa Champions i per es repasó que mos donàren ahir.
Tofol ves preparant es mundial de clubs d'aquest estiu que es Gerrets venim amb s'orgull ferit i amb ganes de menjar-mos tot lo que se mos posi per davant!!!
Visca es nivell futbolístic de sa Cofradia i FORÇA GERRETS!!

tofito ha dit...

ok tekis! pot estar bé!