28 de setembre del 2007

The Police Barcelona'07

Bones a tots.

Ahir, dia 27 de setembre de 2007, es va donar un aconteixement important dintre des panorama musical internacional: The Police tornaven a Barcelona després de 20 anys separats per oferir sa seva única aturada a Espanya, en un tour que donarà la volta al món.

Varis cofrafres (Kane, Marga, Lluc, Kempes i jo mateix) vàrem assitir a tal moment, a s'espectativa de que mos oferirien aquests "dinosaurios del rock"(eh Kane, jejeje). I no va defraudar; un espectacle de so (increïble), llum (a balquena) i video (6 pantalles gegants) que no va deixar indiferent a cap des cans vells (que n'hi havia i molts) que es van reunir per una cita històrica. Amb un concert que es va iniciar amb un "Message in a Bottle" més que clàssic però que no va deixar de sorprendre, sa cosa va anar de moments més tranquis fins a moments espectaculars. Obviament, noltros i molta gent, va disfrutar sobretot en els moments de ses cançons més conegudes, de ses quals no es van deixar cap a n'es "tintero": Roxanne, De do do de da da, Every breath you take, So lonely o Every little thing she does is magic.

En definitiva, un bon molt concert amb un so increïble, on es va demostar, sobretot n'Sting, que encara poden tocar un parell d'anys més.

Per acabar vos deix amb es clàssic Message in a Bottle en dues versions; sa primera es sa primera vegada que la varen tocar en directe i sa segona és en aquest mateix tour 2007. Es darrer link és d'un colega que ha enviat un vídeo (de bastant qualitat) a La Vanguardia amb una cançó des concert d'ahir (noltros, com sempre, vàrem acudir a s'event sense cap tipo de "molesta" càmera)








The Police a Barcelona 2007


Desde el curro con amor, Rufire

6 comentaris:

Marc ha dit...

Magic, maaaagic, maaaaaaaaagic....

Parecido razonable:
-Stewart Coppeland <-> Sebas Benejam

company ha dit...

Gran gran !

Inici apoteòsic amb Message in a botle i resta de concert estel·lar. No va defraudar gens.
Quins cans més vells que són.

Stewart Coppeland tipo Rocamassissa amb es moviments de barram.
Estil ¿? a matar

Marc ha dit...

Recamassessa??
Com que Rocamessesse?

Llegi's tot enfilat a les 11 des dematí...

Marc ha dit...

Fue bonito mientras duró...
Adéu publi, adéu festa anual...
Sa raó des tancament, cap cofrare podia clickar...
Amb aquestes condicions, tanmateix, no tenia massa sentit tenir-ho...
Ale, a jugar a sa quiniela...

Marc ha dit...

Xisca Abraham says:

més avall podreu veure ses fotos de "sa guarra d'artà", ja que s'altre dia no es van poder veure.

Marga Massaent ha dit...

gran concert, si senyor!
després de tants anys no varen decepcionar gens. i per cert, una curiositat: es baix que duia n'sting que pareixia que era es mateix que duia quan era un veinteañero, perque estava fet pols, es només una rèplica de s'original i que es de veres està ben guardadet per no sé on. això varen dir uns frikis per sa radio s'altre dia fent un especial sobre es concert. idò si!