10 d’octubre del 2007

Cinema 2008

Bones cofrares. Fent un poc es capullo per internet m'he trobat amb dues pelis que s'estrenaran en 2008 i que tothom coneixerà, ja sigui perque són "secuelas" d'altres pelis molt conegudes o per ser adaptacions de sèries mítiques. Pos bé, de moment n'he trobat dos que faran ses delicies d'algun des nostres col·laboradors.

A n'es primer cas és una peli que continua una saga ampliament coneguda per tots (ja que n'hi hagaut tres anteriors i van llençar a sa fama a nes seu protagonista). Sí al·lots, és John Rambo (o Rambo IV), N'Stallone, que es deu aborrir, s'embarcat a aquest projecte del qual es director, productor, guionista, cambrer, massatgista.....Vamos, ho controla tot, igual que va fer amb sa Rocky Balboa fa una mesos. Sa sinopsis de sa peli vendria a ser aquesta;

En Rambo IV (Rambo 4) John Rambo (Stallone) es reclutado por un grupo de misioneros católicos para defenderlos de los piratas durante una misión humanitaria en Birmania. Pero a pesar de sus esfuerzos son secuestrados. Rambo tendrá que reunir a un grupo de mercenarios para rescatarlos.

Trailer de John Rambo



A n'es segon cas, encara que de moment són rumors, s'adaptació és d'una sèrie mitiquíssima de ses quals, amb tres paraules ja sebem es nom: KITT, TE NECESITO. Pos sií al·lots, Knight Rider (o El Coche Fantástico com ho coneixiem aquí) torna a ses pantalles. De moment no es sap gaire res sobre sa peli a part de tres coses; es protagonista, en principi, no serà en Hasselhof per raons obvies, en segon lloc es cotxe no serà es mític Pontiac Firebird Trans Am sinò un Koenigsegg CCX i en tercer, es doblador de'n KITT tampoc serà es mateix, perque està mort. De moment no hi ha ni trailer ni res, només un pòster promocional.



Aquí ho deix de moment.

Desde el curro con amor, Rufire

7 comentaris:

Marc ha dit...

Dios que wapo es cartell de El Coche Fantástico

Edu ha dit...

Menuda falta de respeto al legendísimo Pontiac Firebird Trans Am IV...

rufire ha dit...

No me esperaba menos de ti Edu, porque yo también creo que deberia,por lo menos, ser un pontiac (ya que hay que ser un poco contemporáneos también)

xavi santvi ha dit...

dios el trailer de rambo es ultragore...

rufire ha dit...

Estic d'acord amb tu Sentve, no se que preten fer amb aquestes imatges tan besties però joder,serà sa versió més brutal de Rambo si sa peli sencera és així

tofito ha dit...

dues pelis q jo segur q veure

tofito ha dit...

ostia ara que he tornat a veure es trailer si q es ultragore!