5 de febrer del 2008

Carnaval 2008: Banyoles

Bones cofrares,

arriba es torn des sector cofràric que eu va donar tot pes Pla de l'Estany, pes ja clàssic Carnaval de Banyoles...
Sa temàtica va ser una que va quedar en el tintero l'any passat (per pellosa), defensada per mestres Parera i Cuads, i que va agradar en es nostros amics catalans, sobretot en en Cabra, a qui encara estam esperant...
Per si no eu podeu endivinar, anàvem de Spaghetti Western: pura pell en un inici però que va donar es seu joc a lo llarg des vespre...

Es cofrares presents (Lluc, Kempes, Kane i Sentve) se varen embarcar a sa furgoneta oficial de sa cofradia propietat de s'Estany n. 1 de Sant Vicenç dels Horts, i allà se trobaren amb es clàssics banyolins que s'apunten any rere any a ses idees parideres des cofrares assistents: amfitrió Xavi Banyo, "saber estar" Tommy, Andreu Badi i un recuperat Castanyer àlies "Tato", que tornava a sa convocatòria després de sa seva baixa per causes xumorístiques de l'any passat (Bob Esponja)...

Com podeu imaginar, es setentot va estar allà, juntament amb s'actuació estelar de "El Frenillo de Gauguin", que per lo que hem vist va superar amb escreix sa "digali" música "digali" ball de saló des grupetxo que surt en es vídeos de ses terres serverines.

Vos deixam amb un 1X1 clàssic i unes instàntanies que reflexen es tema.

Lluc - Killer

Es petit des Cànoves va demostrar de lo que és capaç i se va montar un bulo sobre unes feines a damunt un rostoll, tb conegut com Fuck'n'Rostoll

Xavi Banyo - Mermat

Un partit intrascendent en Diumenge dematí (a BCN) el va privar d'una excel·lent actuació a ses seves festes preferides. Així i tot eu va donar tot fins a les 5:30 des dematí.

Sentve - Crític

Després d'un inici fulgurant i una xumorada important, va tenir un bajón i se va dedicar a despotricar de tot tipo d'acte lúdico-festiu d'aquestes característiques. Sa seva inmillorable conducció de sa furgo va salvar es seu paper.

Tommy - Elegant

Una vegada més, es banyolí va demostrar es seu "saber estar" en tot tipo d'events, lluint amb desparpajo i qualitat es seu disfraç en principi patètic. Se comenta que se va posar es guardapit des casament de son pare.

Badii - Productiu

Condicionat pes seu curro en es Restaurant fins tipo la una des vespre, s'ha de dir que eu va donar tot es pocs minuts que va tenir i fins i tot va acabar amb una oportunitat manifesta de buidadota.

Carles - Repetitiu

Per cinquè any consecutiu va recòrrer en es clàssic repertori i va tornar a oferir-mos un disfraç de Wally amb tots ets accessoris d'anys passats. Encomiable s'esforç i s'originalitat d'aquest jove banyolí.

Quim - Sorprenent

Després de dos anys de disfraç fàcil (vagabundo i fuster), va sorprendre a sa concurrència amb un elegant traje que resaltava ses seves aptituds com a mafiós de categoria. Tot un crackot.

Cabra - Desaparegut

Seguint sa seva línia habitual de sortir un dia a sa setmana va apostar erròniament pes Divendres, sense pensar que l'endemà tenia Carnaval. Corren mals temps per l'antic crack, que té actituds més pròpies d'un ex-jugador.

Harold - Borrat

Després d'una sèrie d'anys apel·lant en es lema de que un bon disfraç comença amb una bona pintada de cara (lo demés és secundari), aquest any se li havien acabat ses provisions de pintura i va decidir quedar a ca seva tranquilament.

Kempes - Recuperat

Després des mes més light de s'any a terres barcelonines, va tornar a demostrar que se mou com a peix a dins s'aigo a fóra camp, amb una estadística per enmarcar (hat-trick en es darrers anys), donant espectacle fins a altes hores i aprofitant tots es seus moments.

Kane - En forma

Com a Caudillo i ca vell des Carnavals banyolins, no va fallar a sa sisena convocatòria consecutiva i va demostrar que ets anys no passen per un amic des vespres.


Cofradia i allegados en es principi de sa festa



Sa xumada comença a ser important



Es banyolins, com sempre, donant-ho tot



Ueu, quins caretos, directa a sa secció EPP & QDEX



Patètic intent de sa clàssica foto de forces especials amb un petat que hi anava disfressat (se pareixia a n'Uli de Gresca)



Foto de poster a lo Indiana Jones que demostra lo dolent que és xumar



Kempes en estat de gràcia



Es rei des vespre o un des bulos més grans de sa història?



By Kane & Kempes

6 comentaris:

lluc ha dit...

que es aixo des bulo més gran de sa historia mariconazos? aki lo unic k hi ha es enveja x ser s'unic en buidar!

un gran vespre que va començar bé i va acabar millor, amb molts cans vells penmig (vease motero&comp) i sobretot, molta festa. Queda consolidada com a festa obligatòria dins es calendari festiu. Destacar també es paper dels spaghettis, que van donar joc bollits i sense bollir!

Bruno ha dit...

que be lluc!!! jojojajuu carnavals de banyoles makachindea, per cert i a von es sa foto "mercè baules 07?" !!!!!!

marco ha dit...

pibonazo...no te tornaré a dir follaniñas

Marc ha dit...

Ehem, ehem...

Xavibanyo ha dit...

cal dir que no era un partit intrascendent.. i que vam guanyar!!

i que ho vai donar tot!!!

marxant tot emprenyat cap a casa!!!

(..i vaig descarregar tota la ràbia contra el pivot del Poble Nou -equip contra el que vam jugar el diumeng- ..pobre noi!)

Llorenç de Pina ha dit...

allà estan, sens dubte un gran paperot i una major xumadota!
no podia ser menys.
ses fotos, dignes des EPP i QDEX, i ses presentacions, no tenen preu.

por el sur, sa cosa va ser diferenta.
frustrat s'intent de repetir carnaval a Cádiz, vàrem optar per Pitufear per Granada... però s'ambient no era es més propici (nedada!! aquí se disfresseran aquest cap de setmana... retrasaos!!!)

però bono, sa xumada va estar allà i va ser important, que és lo que conta.

Fin de la Crónica.
Putifina de Pina, TeleCansVells, Magrana.