6 de març del 2008

LEE: Jornada 12

Amb segles de retràs arriba es post informatiu sobre sa 12a jornada de sa LEE. Serà més curt de lo habitual perquè 1) no vaig anar en es camp Diumenge i 2) estic mig malalt.

Sa jornada va començar amb un Atlètic Buidadotes - Xapetes Taronges, un duel per sa tercera plaça, que acabà amb victòria des segons (3 - 5) en un partit pel d'alternatives. Es Buiders varen acusar ses xumades des dies anteriors (i ses corregudes davant sa Guàrdia Urbana ) i qualcuna que altra baixa (sa mica de mal de coll) i ara veuen ses Xapetes per damunt a sa classificació.

Es segon partit enfrontava en es segons classificats, Àngels den Tomeu i R de Rodett, i serví en es bermellons per col·locar-se cinquens, a un sol punt des Waves, després de sa victòria per 1 a 4.

Per acabar, es líders New's Team volien fer patent sa seva superioritat en es campionat derrotant uns irregularíssims Tramuntana Six, que demostraren que si s'haguessin centrat en sa competició podrien haver arribat a cotes més altes. Es partit acabà amb un resultat de 7 - 6, després de que es News repetissin proesa i remontassin un 6 a 4 en contra que tornava a animar sa lluita pes títol... En es final es gol den Lluc (que des de es carnaval de Banyoles no s'atura de mullar) va donar sa victòria i (casi) es títol en es jovenets...


Resultats de sa jornada





Classificació de sa jornada






Estrella de sa jornada

Com que no tenc informació sobre com varen anar es partits, he decidit deixar es premi d'aquesta setmana desert. Si es capitans me poguessiu indicar, cada setmana, quin ha estat, per voltros, es jugador més destacat (i es perquè) seria sa neta... Ho veig complicat, iwalment...

Propera jornada