13 de juny del 2008

Radiohead, ahir, i Coldplay Dimarts

En Xavi i en Tommy varen poder gaudir ahir (Artur, tu tb?) des concertarro de RadiUGead en es Fòrum. Aquí abaix en podeu veure ses cançons que tocaren, lo que se coneix com a setlist. Com veis, ni Creep, ni Karma Police, ni No surprises, ni High and Dry, ni Nice Dream... Només Paranoid Android com a hitarro, i maybe Lucky, Airbag i Planet Telex com a hitillos. Aquesta gent és així, o lo tomas o lo dejas. Igualment, he de dir que es darrer disc m'encanta així que no problem de cara en es Werchter...


15 step
Bodysnatchers
All I Need
Airbag
Nude
Pyramid Song
Arpeggi
The National Anthem
Faust Arp
Videotape
The Gloaming
Optimistic
There There
Lucky
Reckoner
Everything In Its Right Place
Jigsaw Falling Into Place

Encore 1:
House Of Cards
Paranoid Android
Bangers & Mash
The Bends
Idioteque

Encore 2:
You And Whose Army
Planet telex


Aquí teniu sa darrera cançó des concert d'ahir. Realment te poses a escoltar-les una per una i flipes. Són uns putes genis i punt.



Xerrant de tot, a en Nate i a en Xavi els hi ha tocat es sorteig per anar a veure es concert gratuït de Dimarts que ve de Coldplay (avonereu!) i, de moment, ells dos i jo (gràcies Banyo!) estarem entres ses afortunades 1.700 persones que ho donaran megatot a s'Espacio Movistar. Se comenta que si ets de Movistar pots enviar un SMS a no se quin número a partir de les 00:00 de cada dia i es X primers guanyen una entrada, també... Meam si qualcú té potra i s'apunta! Esper que tots vos hagueu ja baixat es disc nou (Viva la Vida! or Death and all his friends). Jo de moment vos deix un des hits (per jo gairebé tots ho són) des disc, Lost! (si pitjau damunt na Kate en podreu sentir sa versió acústica)



Per cert (i ja per acabar) noticion half-estrany: atenció a ses darreres incorporacions en es Summercase '08. Facto Delafe y las Flores Azules, Mishima, Antònia Font (!?!) i (encara no m'ho puc creure) ELS PETS!!! Subvencions de sa Generalitat avonereu...

Acabarem es post amb una cançoneta d'Els Pets, s'ho mereixen (tot! i mes!) després d'aquest fitxatjot... (OJO! què a mi sempre m'han agradat!)



Avís: sa cançó és anterior a Wake me up when September ends... :P

4 comentaris:

Artur ha dit...

Va ser molt gran!!! Preparau-vos els que els veureu a Bèlgica. Es playlist va girar constantment entorn a In Rainbows i sa varen trobar en falta uns Creep i Karma Police, però te caven es collons en terra amb es nivellarro de ses cançns, ses antigues ses millors. Me varen molar molt ses de Kid A (Idiotheche i National Anthem). ENORME!

Quins sortuts Coldplay 0€!

marco ha dit...

Si no he entès malament, en cuads serà s'acompanyant d'en nate a nes concert de colplay...però, cuads, una cosa:
si t'ha de fer vergonya que es teus camarades des partido (siempre intempestivos) se'n riguin de tu perque t'agrada coldplay, tranquil, jo hi puc anar, no tenc cap problema. En sèrio , si t`has de sentir malament jo te puc suplir xD!!
Lo que està clar és que compareixeré per allà a veure si hi ha sort de qualque puta maner, ja sigui pillant una reventa half-barata (opció pràcticament impossible) o fent-li una mamada a nes de sa porta.
ah, lo d'enviar es missatges des s'espacio movistar...és una puta estafa! n'he enviat devers 20 aquests darrers dies, de totes ses formes possibles, i es fills de puta me diuen "respuesta incorrecta, vuelve a intenarlo".
Està clar que deu tot poderós no vol que vagi a nes concert, algo li he fet

cuads ha dit...

Jajajajjj..es membres del partido ja saben q hi vaig..ningu sen riu xq saben q no he enviat tipo 20 missatges a matar...
Sa mamada a nen vallejo valdra la pena..de fet coldplay i mr:Leonard Cohen serien es dos unics concerts que pagaria pasta per veure (o faria mamades)

marco ha dit...

posaré una bomba a s'espacio movistar, tipo torrente "gibraltar, español o de nadie", o hi vaig jo o aquí no va ni dios!

venga gent, disfrutau amb es concert, esper que en chris martin vos cluqui s'ull