10 de setembre del 2008

Crítiques i despedides

Bé com que veig que sa gent comença a tornar a mirar una micona es blog, pos seguirem posant cosetes. En es post anterior em vaig deixar de posar una mica de crítica de cine, pos o faré ara.

El caballero oscuro.

Fa poc, a n'es volleys, va sortir quin era es persontage de còmic que més mos molava. Alguns van dir Spiderman, altres Capitan América...Doncs bé per mi sempre va ser Batman i ara més. Des de Batman (1989, Tim Burton), sa retahíla de pel·lícules sobre el murciélago havien estat una broma de mal gust. Per molt que sortissin actors de renom com George Clooney, Schwarzzi, Jim Carrey, Tomy Lee Jones, Danny DeVito, Michelle Pfeifer... ses pel·lícules eren com mig de broma. Pero es senyor Nolan (de nom Christopher, director també d'un classic com Memento) va dirigir sa nova versió de Batman amb Batman Begins, que ja em va sorprendre per sa seva serietat, comparada amb tota sa puta merda que havien fet. Però sa que realment m'ha fet tornar s'interès en aquest personatge és El caballero oscuro. Aquesta peli mos mostra un Batman molt més sinistre, més bestia, i que té els problemes d'una persona real (malgrat ser ric). Però es que realment destaca és es difunt Heath Ledger. Jo no sóc des que miren programes especilizats en cine ni llegeix revistes cinematogràfiques però es que aquest tío ho borda. Mos mostra un Jóker que realment està com una puta cabra però que només sembla fer-s'ho ja que a n'es fons diu coses coherents. Per mí, una actuació de dolent comparable amb s'actuació que a n'en Bardem li va valer un Oscar (per cert, sino heu vist No country for old Men, llegiu es llibre o mirau-la en V.O.!!!!!!!!!!!!). En fi més de 2 hores de rat-penat molt recomanables.
Perquè veiu que ses meves paraules no són buides, vos deix amb una de ses escenes bones de sa peli. És en versió original, pero bona d'entendre, crec.



Hellboy 2: El ejército dorado

Aquest film, és sa segona part de s'adaptació des còmic de Mike Mignola del 1994, tampoc em va defraudar. Tot i que és un film molt més fantàstic que s'anterior, Gullermo del Toro es torna a sortir i segueix amb sa seva línia de pel·lícules amb un alt contingut fantàstic. De fet, si algu la veu, veurà que els personatges que hi surten tenen un aire que li resultarà molt familiar a aquells que van veure el Laberinto del Fauno, de la qual també n'és el director. No sé si recomanar-la o no ja que està destinada a un tipus d'espectador molt determinat (que no tenen perquè ser frikies), però es pot perdre el temps mirant-la.

Ara un poc de música. S'altre dia i per casualitat, sa meva al·lota escoltava una cancó que em va agradar i tot. Era una mescla interessant de pop i country tot i que sa cantant es escocesa. Sa tia sa diu Amy MacDonald i realment es una aposta interessant. Aquí una mostra:



Una altre tipo que vaig descobrir exoltant RAC105 va ser un català que es fa dir Devnath. És més popete, però que si li donen minuts se'n pot xerrar bastan d'el. Aquí el teniu;



Per acabar, només vull dir que avui és el meu últim dia a l'Àrea Metropolitana de Barcelona després de 2 anys. Deixaré es funcionariat per passar-me a s'empresa privada, tot i que desde el curro con amor no cessarà. Quina feinada de POST!!!!!

Desde el curro con amor, Rufire


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran peliii ,la viag veure ahir vespre i me va molar molt, bastnt acció i paripé!!
No importa que anigueu a nes cine per veure sa peli, a series yonkis i és i sa descarrega bastnt aviat!

Bua ha dit...

Bon dia de nou, Fire i cans vells.

Absència pes voley, va suposar que no vaig poder dir es meu perso-còmic. És en Superman (cagontot, volar d'aquella manera i amb aquella puta forçada), no hi ha cap super-heroi comparable. Ah, i també me molaria en Hulk, si no fos per s'olla que li fuig.

El Caballero Oscuro: Seguiré aquest consell, Rufire. Sa veritat és que sempre, cinematogràficament xerrant, sa figura den Batman s'ha trivialitzat bastant i no s'ha fet una feina sèria amb aquest personatge. A pesar d'això, no podem negar que aquell Jòker Nicholson va ser brillant.

Sort a sa teva nova faceta laboral, Fire!

Espectacular s'arrancada des blog september'08.

WWW.CANSVELLS.COM forever.

rufire ha dit...

Què tal Bua! Estic totalment d'acord amb sa teva opinió sobre es Jóker. En Jack Nicholson va fer una actuació soberbia, com a gran actor qu és, i com ja he dit a n'es post, aquesta és s'única pel·lícula de Batman que val la pena veure, fins a ses de'n Nolan.
De totes maneres a la nova de Batman et trobes un Jóker molt diferent a es seu antecesor, molt més dur, molt més trobat i, cobretot, molt menys graciós.

rufire ha dit...

Volia dir molt més loco, més trabucat..