9 de setembre del 2008

Humor per sa tornada a n'es currele

Bones a tothom.

Després de molts dies d'inactivitat degut a sa meva recerca de vivenda, crec que ja és es moment de tornar a publicar qualque coseta. Abans de res i per qui no ho sàpiga, un cofrare se'n va a viure a Girona degut a ses elevades pretensions econòmiques des llogaters de Barcelona. De totes maneres seguiré currant a Bcn i POR SUPUESTO seguiré jugant s'LEE i assistiré a grans events com sa Telecogresca i altres macroreunions cofràriques.

Avui vos duc un parell de vídeos que m'han fet gràcia

Com la lien es reporters de programes en directe


Pos sí. Aquest tipus de programa com "España Directo" o "Está pasando" han proliferat en els últims mesos, però cada dos o tres lies qualqú la lia. Pos dona sa casualitat que aquest video el vaig veure en directe perquè tenia sa tele com a companyia i val la pena. Només vos dic una cosa; a n'es video sencer deia "16 días de trabajo con sus días y sus noches..."



Agressió a en Noel Gallagher

Tal qual feiem es cofrares en es temps de Karronya, aquest tipej va pujar a s'escenari de tota una banda con OASIS es passat 7 de setembre a Toronto. Sa diferència és que aquest campeón se les té amb en Noel Gallaguer. Tota una perla



Finalment, vos deix amb dos vídeos des senyor Rémi Gaillard. Pes qui no ho sabem és un humorista francés que es dedica a fer parodia de tots es esports. Entre altres fites ha aconseguit col·lar-se en presentacions d'equips, sortir amb s'equip de volei nacional francés o celebrar un títol des futbol francés com si ell formés part d'aquell equip.

El retorno del deporte rey

Pentahlon (homenantge a Beijing)


Teniu més vídeos de'n Rémi aquí

PD: després de xerrar amb en Palerm ahir es capvespre, sembla que es projecte Detroit pinta molt bé. Seguiu endavant

PD2: d'aquí poc penjaré es primer capítol d'un petit projecte personal que tenc en marxa. És una novèl·la de ciència-ficció que duc prop d'un any escrivint, sense cap tipo de pretensió literària. Només dir que no és Startrekkiana (de fet no m'ha agradat mai aquest sèrie) ni res per s'estil. Ja diré coses.

Desde el curro con amor, Rufire

19 comentaris:

rufire ha dit...

Ara hi he pensat. A nes video des castell imaginau-vos a ne'n Pedro Piqueras donat sa noticia.

"16 dias de interminable trabajo, de sudor y lágrimas fueron destruidos en cuestión de segundos por la ineptitud y torpeza de una reportera que perdió el equilibro debido a un obstáculo infranqueable provocando daños y perjuicios al constructor del castillo por valor de miles de millones de euros"

Marc ha dit...

Dios Fires, sa cofradia (o al menys es sector Borrell) està esperant amb candeletes s'estrena oficial de sa teva òpera prima literària, que de ben segur se convertirà en un best-seller cofràric...

Ho has duit amb molt de sigil, tot plegat, pareix sa nova entrega de Harry Potter!!

rufire ha dit...

Sencillament és un projecte personal que em vaig proposar quan vaig tenir sa cama fotuda fa ja un parell d'anys. Va estar aturat bastant de temps però ara l'he reprès i mira. De fet sortirà "publicada" en una de ses pàgines web especilitzades amb es tema. Res d'editorials sinò empreses que tu puges s'escrit i ells ho publiquen en funció de ses comandes. Per més info http://www.lulu.com/es/

marco ha dit...

dios fires, quin postarro i quina gran notícia!!!seguiremos esperando...

Marc ha dit...

Dios Fires idò si ha de dependre de noltros, es teu puta llibre estarà en es puta TOP10 de s'EFENAC...

rufire ha dit...

Jojojojojojojojojojojojojojojojojo, no m'imagin signant llibres pes dia de Sant Jordi!!!!

company ha dit...

Bè Fires bè, desconeixia sa teva faceta amagada d'escriptor i pensador. Girona i es tren t'acabaran donant sa tranquilitat necessària per refinar i pulir s'esperada publicació.
Sort maister

Bua ha dit...

Rufire, també desde el currillo te dic: El llegiré, no ho dubtis.

Això que tu has començat -en Sentve ja em va avisar a sa meva presentació bloggerística- és lo que me falta a mi per ser algo així com un home (s'altre dia vaig plantar dues oliveres... i al.lots els tenc de 2 en 2, jojojo).

"Un hombre, (i una dona, podriem afegir) para ser completo, ha de plantar un árbol, tener un hijo y escribir un libro." Frase que se atribueix al poeta cubá José Martí.

Au idò. Salut i inspiració, Fire!

Marc ha dit...

Dios Fire, en absolut dubt de sa teva capacitat literària, però no podries haver començat amb es fill??
Ja saps, "Firet, es primer cofraret..."

:P

Marc ha dit...

Com és que hi ha 4 "Dios Fires"?
Dios Fires!!

tofito ha dit...

dios fires! (per no desentonar), un parell de tofipunts sense cap ànim de derribo:

1.- Fire: tot vídeo o papanata que mos has contat al post "carece de importancia" a davant sa noticia de sa teva primera novela

2.- bua: jo no he sembrat mai cap olivvera però cada dia procur sembrar, al manco, un bon pí.

3.- fire: pensa que visquent a girona sempre tendràs més a prop Ryanair.

Marc ha dit...

Dios Tofis (jojo), quién te ha visto y quién te ve... On s'és vist que comencis uns tofipunts amb una papanata com "sense cap ànim de derribo"... Tu t'has llegit es post de "On és na Natalia?"

xavi santvi ha dit...

Bé fires, desconeixia aquesta faceta literària que tens, i et desitjo el millor en l'elaboració d'aquesta obra. A mi crec que em vendria ultraenorme.
Totalment d'acord amb tu marc, en tofol està descafeinat.. que queda d'aquell tofol que amenaçava en fer tragar a nes personal "panades de tatxes"... queda dit.

Anònim ha dit...

pot ser lo que queda d'akell tòfol sobri per humiliarvos tots quan sou...lo que pasa és que no vull que arribeu a ca vostra plorant ni coses d'aquestes, puta basura que sou...

rufire ha dit...

Gràcies a tots. No esperava tenir tanta reprecussió i esper no decepcionar. De totes maneres, després d'escriure'l quasi tot, reconec que tota obra, dolenta o bona en qüestió de gustos, duu una feinadad de déu, sobretot si per exemple has de corregir tot tipus d'errades des word, frases sense sentit etc.

marco ha dit...

Ja sabem perque mai sorties cabrón, no és que fossis un galli-batináceo...eres un puta escriptor de best sellers! Ben amagat ho tenies...Pentura es batins que en es seu dia van ser durament criticats estan inmersos en sa creació d'escultures, òperes i/o enciclopèdies per toms.
ànim gallis!

Marc ha dit...

Mare meva com li pot venir tan gròs a sa d'Está Pasando... quina puta subnormal, per Déu...
Lo d'Oasis tb té tela, vaia òstia!

PD: Nato m'he xapat...

Nate ha dit...

Gran Fire, no he pogut tancar ull des de que me vares dir que la teva novel·la ja està ben calenteta apunt de sortir de les impremtes...
Per cert, en Company té raó diguent que en el teu trajecte de Girona-Bcn-Girona podràs avançar en aquest depurat art anomenat literatura..
Ja tenc ganes de veure es teu nido de amor a Girona (prepara'l per rebre cofrares per barraques ;)

S'únic q he vist, però bó el video d'Oasis, quina puta entradota en tota regla!

rufire ha dit...

Obviament sa casa està oberta a ne's cofrares, tot i que no sé a quanta penya podrà albergar, sobretot degut a sa falta de llits.
Nate, half usuari? ets coio???????