16 de desembre del 2008

UdVarios

Bones a tots!! Tornam a ser per akí perque surti a sa llum un UdV carregat de tot que supòs que l'haureu de mirar en vàries etapes perque serà bastant llarguet, au idò anem-hi:



1.- FCB vs Real Madrid


un clàssic sense pallissa, amb moltes faltes i amb molt de migcampisme. El Madrid comença a abonarse a un estil sempre roquer contra un barça que no renuncia al seu estil. Pareix que tots els mitjans donen s'enhorabona a un Madrid que va fer un bon paper...sempre que hagués estat un partit des Teresa Herrera. Pareix que els madridistes no s'enrecorden que es resultat va ser 2 - 0!!! a partir d'ara deman que tots es derbis acabin 2-0 per el barça perque així tothom està content. Anem a configurar un particular i personal 1x1:

1.- Valdés. Solvent . poques intervencions però molt encertades.
2.- Abidal. ni fu ni fa. Un lateral esquerre per sa temporada que ve per favor.
3.- Alves.Electric.me pareixen de puta mare es 32 kilos que se varen pagar
4.- Puyol.Tiburón. Pujant sa pilota fins a s'àrea contrària i elevarse enmitg de 4 jugadors per assistir
5.- Marquez.Kaiser. Grans intervencions en defensa i molt tapat per treure sa pilota jugada
6.- Xavi. Tapat. Marcatge brutal asfixiant
7.- Toure. Grande Grande! molt de criteri!
8.- Guddy. Incomprensible. Incomprensible que jugués de titular!
9.- Eto'o. Killer. falla un penalt i marca un gol oportunista, suficient
10.- Messi. Capolat. No s'entén que s'arbitre no mostrés 4 targetes grogues en els primers 7 minuts
11.- Henry. Correcte. No va fer es millor partit de sa seva vida però n'ha fet de pitjors!

ara anem al Madrid!
1.- Casillas. Lo de sempre. Parades de mèrit però al final se posa nerviós no se sap perque i li treuen una groga...
2.- Salgado. Vell. se mos ha passat es brou He-Man!
3.- Metzelder. Marcador. Va practicar un marcatge d'escola a n'Eto'o
4.- Ramos. Destraler. Hauria d'haver estat expulsat als 14 minuts de partit i qui digui que no és que va veure un altre partit.
5.- Gago. Asfixiant. Va desactivar es senyor Hernández.
6.- Guti.¿?. En guti va jugar?????
7.- Westley. Gafat. mala sort, otra vez será
8.- Raul. Cabrón. Quina ràbia que fa aquest tio
9.- Pipita. Inexistent, pasó sin pena ni gloria

i ara ses dues estrelles:
10.- Cannavaro. Estrellat. Se va pegar un ostión contra sa porteria que casi la toma!!!
11.- Royston. Adorat. Vaja tio dolent!!!! els madridistes diuen que el Madrid va dur mala sort...tenir en royston al teu equip no és mala sort...és una putada!







2.- Disney Pictures


S'altre dia na Loli me va comentar que havia anat a Madrid (se quema, se quema madrid!) a passar un cap de setmana i que havia aprofitat per anar a veure es musical de la Bella y La Bestia, es qual li havia molat molt. He decidit dedicar aquest apartat a diferents bandes sonores de pelis de Disney. Començam per La Sirenita i es seu Bajo el Mar interpretada pes es Cranc Sebastiá i tota sa Deep Ocean Band. Seguim amb es temazo de Hakuna Matata de el Rey León interpretada per en Simba (que segons tenc entés significa lleó en Masai), en Timón (que per els ignorants que no ho sabeu és un surikato) i en Pumba ( amb sos tintes d'Amstrong que agafa sa seva veu en alguns moments!) Podem continuar amb sa famosa...no sé que se diu...jo sempre l'he coneguda com Suena una Canción interpretada per sa puta tetera des coions a La Bella y la Bestia. Per acabar es tofip. xerraré de sa meva peli de Disney preferida...Aladín!!!! Amb temazos com: Príncipe Alí, Reviindicació des Geni: No hay un Genio Tan genial, i per es més frikis vull que sapigueu que hi ha tota sa peli penjada al youtube



3.- Terminator 4


S'altre dia es Fire va penjar es trailer de sa pròxima peli de Bola de Drac, ho vaig veure a yonkis i vaig veure que a dins es mateix post hi havia es trailer de Terminator 4!!! si senyor! tots es fans de sa sèrie estam a l'aguait de ses noves noticies que surtin sobre aquesta nova entrega protagonitzada per en Bale. Bueno, per es que no l'hagueu vist akí vos deix es trailer



4.- Petada


Fa estona que per es blog no surt a sa llum cap personatge petat d'aquests que entren directament al número 1 a qualsevol llista. Vos deix un video surrealista d'una pava que ha tengut un accident amb un ciclista...miraulo tot




5.- Yogures Glotones


Fa uns mesos es programa de cuatro el Hormiguero va fer una prova: havia de compara entre nins i nines quins mentien millor. Havien de menjar un danone ple de sa (ells no ho sabien) i havien de dir Yogures Glotones, que ricos! aquí vos deix es videos:

nins
nines

bonus track: los nenes prueban el limón! (m'encanta)

Au idò! mos veim per ses festes!

12 comentaris:

Marc ha dit...

Què bé Tofi, enyorava ja es teu estil directe i contundent...
Amb s'1X1 totalment d'acord, sobretot en es 2 neders de s'equip merengue...
Coincidesc amb tu, mestre Tofi, amb lo de sa millor peli de Disney, Al-ladin facilmanti! Es Geni era genial (valgui sa...), i ses cançons ultranikis...
No sabia que en Bale sortís a Terminator 4, s'haurà de mirar (sa 3 ja la vaig obviar en es seu moment...).
Toca bronca, sa madona aquesta (mitat Gollum, mitat King Kong) ja va ser protagonista d'aquest post.

Gran post!

Marc ha dit...

Dios, ses cançons d'Aladin, megamítiques!

rufire ha dit...

S'haurà de veure T4 miam si mos lleva es mal gust de boca de T3 (excepte per sa dolenta que no estava malament) i mos sorprè com T2
Ses pel·lícules de Disney, a part de missatges subliminals, sempre han tret hitazos!!!"Bajo el Mar" den Sebastian de la Sirenita l'ha canturreat tothom per exemple

Bruno ha dit...

Royston vaja tio dolent!!! jajaja i tant! Como dijo el tio Montes("iavoneren las llaves Salinas")
-Drenthe parece que esta en un concierto de BobMarley- xD.
Per altra banda, muy buen parecido razonble

Bua ha dit...

Bon dia, Tof.

Supòs que has vist que he pensat amb tú a nes darrer post des meu blog (quina pixeraaaaa).
Anem per feines.

Barça vs RM.- Gran comentari. Havia d'acabar així. Hi ha mássa diferència de qualitat entre un equip i s'altre (Royston, Raul, Guti, Salgado, Cannavaro, Metzelder, cap d'aquests està a s'altura ja). I es Pipita dona lo just per ser un bon suplent, a dia d'avui.

Disney.- Aquest és es meu tema (tenc 2 al·lotets a ca nostra, jeje). Hem vist a sa Gran Via es musical LA BELLA Y LA BESTIA i és, efectivament, espectacular. Hi ha una BS molt bona tb, que és EL JOROBADO DE NOTRE DAME.

T4.- Sense n'Arnold no serà lo mateix. Cada parell d'anys puc veure T-1 i T-2 perfectament, que no me cansen. De totes maneres, si cuiden bé es tema ef. especials. Bé, hi aniré de totes maneres a veure-la.

Ara miraré es enllaços "petada" i "yogures". Salut.

marco ha dit...

Good job, Tof!

Barça-Madrid, res a dir, ja ho varem comentar amb es prestigiós diario marca com a referent informatiu.
De Disney, a mi sempre m'ha agradat molt sa banda sonora del Rey León; clàssics romàntics com "es la noche del amor" (sempre m'estira fer alguna versió amb sa guitarra en els sopars de son gener, eh tof?), es gran "acuna matata", etc.
S'ha de reconèixer que disney té grans bandes sonores amb sa gran capacitat de quedar-se gravades a nes nostros cervells de per vida.

T4...fa estona que no som aficionat a aquestes pelis, i per això no he vist sa tercera. Sí ses dues primeres, de ses quals me qued (veig que és una cosa com a evident i tot) amb sa segona. Es T1000 aquells de metall líquid són sa superació màxima, era brutal!!! No hi ha evolució possible després d'un T1000, així que és innecessari fer Terminator 3 i 4. També és impossible concebre una màquina de matar a l'alçada de s'amic Arnold.

Videos:
- Sa atropellaciclistes és un androide
- Lo des yogures, cares de secció QDEX-EPP totals. A mi me recorda a ses cares que posava jo quan era petit, quan tenia a davant un plat de llenties...Amb una diferència: ara ses llenties m'agrade, es yogurt amb sal avoneres...
- Nins i llimones impresionant, molt curiosa sa reacció a davant tal sensació gustativa: és lo que té ser un d'entre 0 i 4 anys (aprox), la avntura de conocer i descubrir no perdona...Descobreixes coses com es gust contradictori de sa llimona o es mal que fa tirar-te de cap per un "tobogan", ja sabeu de que vos estic xerrant.

Molt bon post Tòfol, molt entretengut!

cuads ha dit...

fooooorceeee!!!!

magraden es teus analisis futbolistics, tenc ganes de veure en manu i en juanito.

Me destaparé en dir q disney es una industria molt puta, un dia fare un post sobre es mal i es traumes q causen es "dibujos animados" a nes nins, no els recreen en s'inocencia, se la lleven! basta veure pelis com Bambi (sa mare mor a nes mintut 3), sa meva germana i jo mai li perdonarem a mu mare que mos dugues a veure aquesta peli a nes mitic cine de cala rajada. Per no xerrar de es dibujos den "Marco", es molt dur joder! ¡cuanto cabron!

estic començant a cuinar es post anti-disney...

Marc ha dit...

SM avoneres

cuads ha dit...

per cert...m'agrada que entre es entesos d'es genere de pelis tipo terminator (akesta d'arrera frase se podria resumir en freaks i punt) com terminator adquireixin nomenclatures i diminutius com T3..T4...

(crec q aquest es un des comments més subnormals i parides q shan escrit aqui, per aixo el public)

tofito ha dit...

ostia caudillo! es post on surtia aquesta dona se va publicar dia 29/08/08, no disposava d'internet i no ho sabia! fallo meu per no revisar s'arxiu de sa cofradia!!!!

T-1000 insuperable...totalment d'acord!

tofito ha dit...

es puta genio de sa llantia es collonudèrrim!

Bua ha dit...

Cuads, quanta raó tens.
No només en Bambi.
A sa peli EL REY LEON, en Simba quan és petit també perd a Mufasa (son pare).
I què men dius de BUSCANDO A NEMO? Sa primera escena és un atac rebut per sa cofradia de son pare i sa mare. Mor tot cristo menys son pare i en Nemo queda un poc tarat.
I segur que n'hi ha més...
Són cruels a Disney!