26 d’octubre del 2009

LEE: Jornada 1

Bones a tots,

una nova temporada ha començat a s'Eixample Esquerre, i una primera jornada apassionant mos deixa sa sorpresa, de moment, de sa temporada. R de Rodett LÍDERS! S'equip rossonero s'ha aupat a sa primera plaça després d'una contundentíssima victòria (11-4) davant un Decadència que ha pagat es Pato des debut, i que molt hauran de progressar si no volen treure es cap des darrer lloc de sa classificació, vist com està es nivell aquest any. Perquè sí, es tres partits següents varen ser una mostra diàfana de que aquesta temporada pot ser una de ses mes igualades de sa història.
Primer de tot, partidarro entre es subcampions Güizas i uns reforçats Atlètic Buidadotes, que va acabar amb un resultat (5-1) que no reflexa sa igualtat que hi va haver en es terreny de joc (2-1 al descans). Es Buidadotes segueixen sense pegada, i això a una competició d'aquestes característiques és clau.
Després, els New's derrotaren a uns renovats i esforçats Àngels den Bartomeu, amb un resultat ajustat (4-2), després d'una primera part sense gols. Sembla que es New's tornen a agafar pes amb ses reincorporacions den Gines i en Bruno, i es fitxatge estrella de n'Antrax Llull.
I es darrer partit de sa jornada va enfrontar es Gerrets amb una altra novetat d'enguany, es jovenets Racing Taura, que varen posar en més problemes des previstos (1-2 al descans) als vigents campions, que ho varen arreglar (7-3), un dia més, gràcies a sa màgia den Tomevet, ses bones actuacions des nou porter gerrètic, i es recolzament de sa resta d'integrants de s'equip.

Com dèiem, interessant primera jornada, que deixa entreveure una LEE històrica. Esperem que tots es seus integrants estem a s'altura de sa competició i no oblidem que, al cap i a fi, això no és més que un joc.



Resultats de sa jornada



Classificació



Propera jornada

Amb motiu de sa festivitat de Tots Sants, es proper Diumenge s'Escola Industrial tanca, amb la qual cosa no hi haurà jornada de LEE (virus FIFA). Sa Lliga se reanudarà d'aquí a 15 dies, Diumenge 8 de Novembre.

11 comentaris:

Bua ha dit...

Hi ha 3 comments a s'anterior post, que s'han anticipat a sa crònica LEE d'aquest post. Reproducció:


1.- Blogger company ha dit...

Bua:

JORNADA 1. 25 d'Octubre de 2009
R de Rodett-Decadència 11 - 4
Güizas-Atlètic Buidadotes 5 - 1
New's Team-Àngels den Bartomeu4 - 2
FC Gerrets-Racing Taura 7 - 3

Bon debut a sa lliga on sa primera jornada sempre és dificil.
Es Rodis se posen liders 15 dies perquè sa setmana que vé no hi ha lliga, resulta que és festa. Avoneres


2.- Blogger Bua ha dit...

Decadència fan honor a nes seu nom, sense llevar mèrit a nes nou gran líder fins novembre almenys: R de Rodett!!!

Ses expectatives depositades a nes Bwiders decepcionen una vegada més. Què passa buidadors? Canvi de míster, conyo, q sa plantilla es bona. Fire's returns?

Enormes New's! Aquests àngels q havien desaparegut des mapa se pensaven que era tornar fàcil. Idò no!

Gerrets en sa seva línia, invalorable avui per desconèixer el Taura, q és possible q sigui tipo Decadència. Ja se veurà.

Ara falta sa crònica caudillera, q enguany crec q hauria de dur més dades, tipo pixixi, zamora, i altres percals.

Avonereu!

Gran LEE


3.- Blogger Bruno ha dit...

Partido duro el que jugó el News contra els Àngels den Bartomeu. Hubo algun momento de tensión, toda la primera parte de contención, conociendonos mutuamente acabó 0-0. Cuando más apretado estaba el partido (1-1)metimos 3 goles fugaces.
Ginés se llevó dos garrotades, un tanto antideportivas, que se saldaron por parte del otro equipo por: bueno, pita falta y ya está (lógicamente se pitó). Se comentó el tema árbitro, nosotros no tuvimos ningun inconveniente, pero no me gustaria que alguien se hiciera daño.
Lo más importante es la victoria.

Vi el partido de los buidadotes.. cada vez q llegaron los Guizas, la "endollaren". Mucha pegada tienen.
Me gustaria agradecer a los buidadotes que se quedaron a ver nuestro partido, entre nosotros tenemos que apoyarnos. ànim!!

marco ha dit...

Bones, cofrares! Ahir, en detriment de ses meves obligacions musicals, me vaig empassar es 85% de sa primera jornada de sa nostra estimada LEE. Faré una crònica del que vaig veure:

- Tot i arribar quan faltaven només 15 minuts per acabar es partit Rodets-Decadència, vaig observar una clara superioritat vermella. Es nouvinguts decadents varen pagar car es seu baix estat de forma i, si no hi ha novetats, sembla que lluitaran per sa permanència. Fluixets, molt fluixets. No vull treure mèrits a nes Rodis, que demostraren la seva eficàcia amb mitja dotzena de gols en 15 minuts. Enhorabona!
- Buiders, "la historia se repite". Aparegueren els vells fantasmes de sempre; tot i disputar una primera part molt correcta, a sa segona es va veure a un equip espès, amb frissor i sense capacitat per aprofitar ses seves armes. Es resultat és exagerat, és vera; com ha dit en Bruno, quan arribaven es Güizas la clavaven, mentres que es Buiders ens enfonsàvem després de desaprofitar claríssimes ocasions. Tot i això, crec que sa victòria palmesana és merescuda. Es verds ens haurem de posar ses piles si volem aspirar a sa zona alta.
- News: partit disputadíssim, dur i difícil. Després d'una primera part sense gols, en Lluc va posar a s'equip blanc per davant a nes marcador. S'equip taronja, amb una ràpida resposta, va igualar es partit en qüestió de segons. Com dic, sa duresa i sa polèmica va marcar un mach que, gràcies a uns inspirats Lluc i Soler, sa classe d'en Ginés i un totalment adaptat Sandro Llull, s'acabà decantant a favor dels News. En Bruno, tot i sentenciar, va tenir un partit polèmic; a vegades semblava estar més pendent de l'actitud dels jugadors contraris que del propi joc. En fi, partit seriós dels News a davant un bon rival que personifica s'increment de qualitat i duresa de sa lliga.
- Finalment, es Gerrets van aprofitar a la perfecció ses seves grans armes. En Tomeu va demostrar que segueix essent es millor jugador de sa LEE (realment és un plaer veurer-lo ballar amb sa pilota i amb es rivals). En Marc, amb un hat-trick, es consolidà en la figura de killer. Company, com sempre, va fer grans aportacions tant en atac com en defensa. Gran treball físic i tècnic d'un jugador al que no semblen afectar-li els seus altres compromisos futbolístics. Serietat d'en Ramon i gran partit d'en Manti, molt correcte i segur en totes ses seves accions. Eguzki discret, va intervenir poc. Important recalcar sa gran actuació des porter gerret que, amb un fort i precís llançament amb sa mà sembla aportar una altra gran opció ofensiva a s'equip negre. Es rivals, un gran conjunt amb vàries figures a tenir en compte, sobretot una; un jugador rapidíssim i amb sobrada tècnica com per dir la seva en aquesta lliga.

Això és tot, enhorabona a News i Gerrets, i ànims als Buidadotes. Aquesta lliga promet ser molt interessant...Salut!

Marc ha dit...

Gran crònica de s'espectador d'excepció de sa jornada! Per part meva dir que vaig fer un partit bastant patètec (tema turmell me té encara un poc fora de forma i amb poc confiança), però es gols a lo Raul segueixen essent sa meva especialitat...

Visca sa LEE!

PD: Manti marca't una portada... ;)
PD2: Sentve missing...

company ha dit...

bon setmanari futbolistic...
bastant d'acord en tot.

xavi santvi ha dit...

Ben fet gerris! Jo per sa meva banda, ahir a la tarda tenia paripés a solventar i vaig declinar la convocatòria per bé que sabia que no era imprescindible. Amunt Gerros!

Marc ha dit...

Bueno al·lots, s'ha estat commentant amb es ca vellot Bwa d'intentar montar una classificació de màxims golejadors, per donar un toc friki més a sa LEE. Meam si entre tots mos aplicam un poc i conseguim enrecordar-mos des golejadors d'aquesta jornada, i de ses properes... He estat retocant s'Excel i sa veritat es que queda bastant níquel sa llista de pitxitxis...

Amunt Gerrets!!

Bua ha dit...

Homo, ja q no tenim imatges de sa prestigiosa LEE, al manco es que la seguim des de sa Roqueta hem de cercar més alicients que convidin una mica més.

Sense dubte hi ha d'haver:
- Pitxitxi (amb 5 noms mínim)
- Zamora

I per donar un toc més friki:
- MVP
- Es més dur
- "El dandy" (AS)

Cada jornada se donarien aquests distintius individuals, i en acabar sa temporada una classificació final de cada tema.

Nostamal.
Què hi trobau?

Sergi ha dit...

Bon inici de Lliga. Per part meva debut amb s'equip substituint es gran Xevi i debut a sa lliga. Perfecte es capvespres des diumenges sa LEE. Mos veim després des Virus FIFA.

Sandro Llull ha dit...

Com mes estadistica hi hagui millor, pixixi i zamora segur. Aixi ens motivam, jo me desvinculare del joc en equip i lluitaré només per aquest titol, xD.

Au, adeu

Marc ha dit...

Bwan, no te flipis, si aconseguim registrar es golejadors ja se pot considerar tot un èxit. Amb un reconeixement a s'equip menys golejat va que xuta, tema Zamora no se sura bàsicament perquè hi ha equips que no tenen ni porter. Jo pas d'enmarronar-me en decisions "digali" subjectives, MVE perquè és impossible seguir tots es partits... S'intentarà fer això i ja veurem si se sura...

tofito ha dit...

tipo Trofeu Miquel Bua?