9 de març del 2010

LEE: Jornades 13 i 14

Bones tardes a tots,

Arriba un post de sa LEE després d'una setmana d'absència, però amb informació molt sucosa i resultats més que interessants, ja que s'han jugat grans partits durant aquestes dues setmanes. Per començar, pareix que es Güizas han caigut de sa lluita pes títol final, després de sa seva derrota de Diumenge passat contra es renascuts FC Gerrets i s'empat de fa dos dies contra es Racing Taura. Per altra banda, tant New's com Gerrets continuen fortíssims i guanyant tots els seus enfrontaments, en aquest cas amb una víctima propiciatòria: l'Atlètic Buidadotes, que no ha sumat cap punt després de tres enfrontaments contra es dos equips. Per sa zona baixa, els Àngels den Bartomeu sembla que consoliden sa quarta plaça, després de dues victòries amb patiment. Mentrestant, sembla que el Decadència té tots es números per quedar-se a sa darrera posició, ja que només duu una victòria (contra els irregulars Buidadotes), a pesar de jugar un bon partit Diumenge contra els Àngels.


Resultats de ses jornades 13 i 14



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

Es calendari continua amb tota una sèrie de partits aplaçats que acabaran de definir sa classificació final, entre ells s'espectacular i decisiu New's Team - FC Gerrets. Finalment aquest partit se jugarà a les 18 hores, perquè es Racing Taura han demanat de jugar es seu partit a les 19. Per cert, animam a tot cofrare amb ganes de brou a venir a veure aquest partit que molt probablement decidirà es campió de sa Lliga de s'Eixample Esquerre 09/10.


3 comentaris:

marco ha dit...

Una llàstima, perque crec que es buiders no hem fet tan mals partits...Però be, s'història de sempre. Estam condemnats a sa mediocritat! Venga, jo encara crec que podem quedar en quarta posició, tengo fe en este equipo!

Salut!

Bruno ha dit...

PUTO FRACASO BLANCO!

xavi santvi ha dit...

ji ji...