9 de setembre del 2010

De Fantasies, Ripetjos i Doblatges

Postet heterogeni per compilar tres temes que consider interessants, esper que com a mínim un d'ells atregui sa vostra atenció, amics cofrares repartits pel món.

1. Uefa Fantasy Football

Torna sa competi de ses competis, 'la de los goles', 'la de los puntos', 'la de la emoción, 'la de los capitanes', 'la de los frikis', 'la de la Champions', 'la del estruquen', torna.... 'SA FANTASY'!!!

Supòs que no importa tornar a comentar ses meravelles d'aquest joquet, que mos dóna alegries i tristeses durant tot l'any, especialment es dia ja conegut com 'Estruquen Day', on gaudim de sa pràctica de s'esport en forma de partidet de Futbol-7, per posteriorment recuperar (amb escreix) ses calories perdudes amb un bon Entrecot a un restaurant de sa zona costera.

Enguany seguim amb sa separació en dues lligues: sa normal i oberta universalment, anomenada 'CANS VELLS', i sa més exclusiva o íntima, amb un ENTRECOT en joc, anomenada 'Tema Estruquen'. Es que ja jugàveu l'any passat teniu accés automàtic a ses lligues, pes nuevunos que se vulguin apuntar i jugar-se ses garroves amb es més freaks i experimentats jugadors del món, aquí van es codis en es que apuntar-vos.

CANS VELLS: 4067-1113
TEMA ESTRUQUEN: 4067-1122

I aquí es link a sa page: http://es.uclfantasy.uefa.com

2. Baixar-se discs des d'Spotify

Es meu jefe m'ha passat un programet que va níkel níkel níkel per crear discos a partir de lo que escoltes amb s'Spotify. Sa generació des Megaupload i es Rapidshare ha mort, arriba sa generació des Replay Music!
Aquí vos deix es link per descarregar-vos es programa, només l'heu d'instalar (SETUP) i després substituir s'arxiu que executa es programa pes que hi ha dins sa carpeta CRACK. És tremendament fàcil d'emprar i te crea unes carpetetes amb s'àlbum ben etiquetat i tot, de puta mare. A més, pots posar un límit de temps (jo he posat 45s) per tal que només te gravi ses cançons i passi dels anuncis. Com vos dic, pura vida. Jo ho he provat amb aquest peazo d'àlbum de Fanfarlo (Fanfarlo – Reservoir) i va perfecte.




3. Actors de doblatge

Som partidari de veure ses películes en V.O.S., però després de veure aquests vídeos no he pogut deixar de sentir admiració i profund respecte per sa feina que realitzen ets actors de doblatge. Es dos primers se centren en sa figura den Ricardo Solans, mite sonor que ha doblat a grans com en Robert de Niro (Abogadoooo!), Al Pacino, Sylvester Stallone... Es segon entrevista a sa majoria d'ells, reflectint sobretot ses seves vivències i opinions sobre aquest meravellós món. Un agraïment a mestre Julià Picornell (Juli), allegado santjoaner, que me'ls ha introduit via Buzz.



I part 2



I part 2

15 comentaris:

Marc ha dit...

Primeres baixes:

- Walcott 6 setmanes
- Kuyt 1 meset
- Robben, Ribery, datillos
- Van Persie 1 meset
- CR7 dubte

Jaume Juan ha dit...

Bon i aprofitable post...

ara provaré lo d'es programet per s'spotify!

Fantasy...ja hi tornam a ser, SORT(i entrecots) per a tots! Tenc un company d'equip (freakie futbolístic veneçolà) q potser s'apunta a sa lliga d'es cansvells, sempre q ens doneu permís.

... es 3r, mítica veu d'es doblatge!

...SALUT!

Marc ha dit...

Clar que sí homo! Obert universalment vol dir això! ;)

Marc ha dit...

Més baixes!
- Bosingwa dat
- Defoe 3 mesos

Bua ha dit...

Grans videos des tema doblatge. Ricardo Solans crack!
Ja tornam tenir es bous pasturant, per tenir entrecooooots. Què gran és es tema estruquen, conyo.

Marc ha dit...

- Banega OUT un mes, Soldado dubte

Artur ha dit...

Molt bò es documental dels actors de doblatge!

Marc ha dit...

- Luis Suarez, 1 partit de sanció

Marc ha dit...

- Bendtner, Ramsey Denilson OUT
- Metersacker, Naldo OUT
- Modric dubte, Gomes OUT
- Lampard OUT, Droga sancionat, Ashley Cole dubte

Marc ha dit...

- Motta, Stankovic i Mancini OUT, Chivu dubte

Marc ha dit...

Aviso a nadadores!
He actualizat es calendari de la Mercè amb es concerts més systems i tal. Mirant això per damunt, veig sobresaturació es Dijous, Tastavins es Divendres, i Festes del Barri de la Mercè en Dissabte tard. Què en trobau fieres loques??

lluc ha dit...

jo venc divendres vespre.. m'agradaria anar a nes tastavins.. x tant vot x anar-hi dissabte..!

Arnau ha dit...

Pot estar bé un tastavins en dissabte per aixecar sa ressaca de dos dies de festa! weah!

Marc ha dit...

Jo Dissabte ho veig inviable 'mais que nada' perquè hi ha es concerts a sa Fàbrica Damm!

Bruno ha dit...

És una noticia un poc freak, pero no la volia passar per alt..

* Excavaciones efectuadas en distintos lugares de mundo indican que el ajedrez se jugaba con idénticas reglas en varios continentes, y "entonces no había internet", comenta Ilyumzhinov, quien agrega: "Eso significa que lo trajeron de algún lugar".

El presidente de la Federación Mundial de Ajedrez (Fide), Kirsan Ilyumzhinov, sugiere que el ajedrez lo trajeron a la Tierra los extraterrestres.

"¿Se da usted cuenta de que es un juego cósmico?", pregunta en una entrevista con el diario británico 'The Independent'.

Se defiende diciendo: "No estoy enfermo. Soy normal psicológicamente.