7 de novembre del 2010

4a jornada: Derrota

gran capvespre de futbol s'ha viscut avui a s'Escola Industrial. Spartak Moreyov i Celtic NB han disputat un partit d'alt voltatge que s'ha decantat cap es costat Moreyenc per es resultat de 4-2. Hem començat guanyant amb un gran gol a mitjan primera part de n'Antrax. Un xut colocat al segón amb gran clase a batut es porter menorquí i així s'ha arribat al descans.

Durant s'impàs de ses dues parts hem fet sa típica xerrada tàctica però hem sortit totalment desorientats al camp i els espartans ho han aprofitat d'un manera megaefectiva. Quedarà gravat a sa memòria colectiva es primer minut on ens han enteferrat dos xixarros que han capgirat es marcador. Tot i que es cop ha sigut fortíssim no ens hem posat nerviosos i hem practicat grans moments de futbol. Després de grans ocasions errades, una clamorosa que es Pibe ha ferit al pal, es mateix Sureda ha fet un gran gol que ha colocat ses tables al marcador. Després s'han viscut grans moments de futbol verd-i-blanc que per mala punteria no han cristalitzat i ha regnat sa màxima de que "qui perdona la paga". Un contratac des Moreyov ha destroçat ses ilusions celtes i quan anavem amb tot cercant s'empat ens han apuntillat amb un altre gol. 4-2 de resultat final que ha sigut just, però que tampoc hagués sigut injust un empat. Potser s'hagi notat sa baixa den Bruno per molèsties a una ungla.

1x1

Marco, Kaiser. S'autèntic lider de s'equip. Quan descansa s'equip perd fluidesa.

Cuadros, correcaminos. Ses barraques de Girona no han sigut lastre perque recorregués molts metros donant opcions als seus companys en tot moment i recuperant quan perdia sa pilota però desafortunat de cara a porteria.

Pibe, golejador. Es Pibe ha tornat a mullar però ha desaprofitat oportunitats claríssimes. Ha sigut un autèntic malson per sa defensa contraria.

Puça, Zidane. Aquest tio destila clase per tots es costats i s'ha notat moltíssim es seu retorn després de sa contusió de genoll que l'ha tengut de baixa.

Antrax, Contundència. Fort en defensa i senzill en atac. Es gol que ha marcat ha fet justicia al desplegament que a fet durant tot es partit.

Jofre, correcte. Partit correcte des recanvi den de darrera hora. Des d'aquí vull agrair es seu esforç.

Monxo, Gegant. Menció especial per es nostre porter d'avui. sa baixa den Sergi ha sigut totalment compensada per en Monx que ha estat providencial i tot s'equip li ha estat agrait. Prova d'això ha estat s¡ovació que ha rebut per part de tots els integrants al final del matx.