12 de novembre del 2010

LEE: Jornada 4

Bon divendres a tothom,

Un poc de resum de com estan ses coses a sa LEE, després des quatre partits de Diumenge passat. Començam amb s'Spartak Moreyov - The New's Buidadotes, que enfrontava als líders amb uns NewBuiders que encara no han trobat es seu millor punt en ets inicis de sa temporada. Es partit va ser molt igualat, però sa falta de pegada va tornar a condemnar es verd-i-blancs, que perderen per 4 a 2. Per una crònica més extensa des partit, podeu visitar aquest post. Després jugaren Portals Kids i Mandandanga FC, i es partit va concloure amb un contundent 15-2 a favor des portalers. En tercer lloc hi va haver un duel entre dos equips que encara no s'havien estrenat a sa classificació, R de Rodett i Decadència FC, i en un bon partit des vermells (i de sa seva estrella Javi Pate, amb un hat-trick) aconseguiren derrotar es decadents (4-1).

Finalment, es darrer partit de sa jornada era s'esperadíssim Güizas - FC Gerrets, un duel de primeres espases, que era clau per definir qui partiria amb avantatge de cara a lo que queda de Lliga. S'avançaren es Gerris amb un gol den Tomevet després d'una gran passada den Jami, però empataren es guixaines amb una bona jugada de combinació. Es Gerrets varen posar terra penmig amb dos gols den Manti i en Jami (ja a sa segona part), però es blaus varen reaccionar i se col·locaren 3 a 3 a falta de 10 minuts pes final. Ja a ses acaballes des partit, un xutàs den Moe que es porter no va saber blocar va significar es 4 a 3 final i sa victòria pes Gerrets.


Resultats de sa jornada




Classificació






Pitxitxi

Falten es golejadors des Portals Kids - Mandandanga FC, que esperam rebre durant es propers dies.


Propera jornada



5 comentaris:

Bua ha dit...

Rodett-Taura. Partit equilibrat, que crec que s'ha de decantar cap a sa eRRe. Es goalaverage ho diu així. És es moment per deixar el Taura enfonsat, a aquest 7è lloc.

Decadència-Gerris. Facialíssim.

N&B-Portals Kids. Un rival directe, que té molta més pegada (8 gols x 38), si bé duen un partit més. No podem ni empatar! Ha arribat es gran dia newbuider. Comença sa remuntada. A donar-ho megatot.

tof ha dit...

tofipunts:

1.- és indignant haver d'esperar a aquestes altures de setmana per poder coneixer com va sa puta lliga.Solucions:

a.- donar d'alta sa LEE al teletexto i així poder consultar els resultats i classificació al moment.

b.- donar de termini màxim fins dilluns. Si no es compleix, se fica un puro en forma de un punt menos.

2.- caudillo: s'han de dictar unes normes clares sobre 2 coses:

a.- quan s'empata a punts quins paràmetres es segueixen: num de victòries, diferència de gols, qui te un lamborgini murciélago...

b.- tema impugnar partits per possibles confusions amb ses camisetes (pot passar i segur qe un dia passarà)

tof ha dit...

es fausto tornen? no s'havien retirat????

company ha dit...

són es Forasterots que s'havien retirat, normal amb aquest nom.
Estic amb tu, no se poden tenir es resultats a la vista es divendres. ug

enga

per cert Boids, 1er matxt ball. Remen fort es Portals

Bua ha dit...

Gràcies N&B, heu cumplit.
Boston CELTICs de Glasgow.
Equipasso!