17 de novembre del 2010

LEE: Jornada 5

Tornam un dimecres més amb sa informació sobre sa Lliga més mediàtica des planeta, comentant sa darrera jornada des passat diumenge.
Sa jornada va començar amb un duel entre dos equips amb tres punts (Racing Taura - R de Rodett), que se va saldar amb una sorprenentment còmoda victòria pes primers (8-3), degut a un partit excessivament fluix des vermellencs. Sa jornada continuava amb un duel interessant: es Portals Kids s'enfrontaven a The New's Buidadotes, de cara a dirimir qui podria aspirar a competir amb ets equips punters de sa categoria. Finalment, després d'un partidàs (cronica aquí) es N&B s'imposaren als portalers per un ampli 7-3. Posteriorment, assistirem a un desigual partit entre uns sòlids Güizas i uns Fausto Mamani Team que com a mínim varen poder celebrar dos gols (19-2). Es quart partit de sa jornada presentava una nova prova de foc pes líder Spartak Moreyov, que derrotà de manera ajustada (8-5) a uns batalladors Mandandanga FC. Per acabar, es FC Gerrets s'imposaren a Decadència FC en un matx sense gaire història (1-12).


Resultats de sa jornada




Classificació




Pitxitxi




Propera jornada

11 comentaris:

tof ha dit...

es gerrets tenen una oportunitat per pillar als Spartak o distanciarse des Güizas eb aquesta apasionant jornada.

per altre banda, els Gypsi Celtics tenim s'oportunitat de deixar enrera es Portal Kids ja que confiam en una victòria segura des Rodis.

Bua ha dit...

Morey, és real aquest primer lloc?

Spartak, sou un tipo Sevilla FC, crec.

El MAD i el BAR són las dos Ges.
Nou G2.

N&B, sou una autèntica incògnita. Sou l'Hércules, joder! Hi haurà una 3era plaça disputadèrrima i es Gipsy tenen chance, no eu dubt. Sense despreciar es Moreyov, clar. Ni Taura ni Kids seràn rivals.

Me bany.

company ha dit...

Què bé Manti com a 1er pitxixi cofràdic. Estàs enorme com l'Sportig a s'Ofm.
MVP de sa tardor

Morey ha dit...

Avore, real ho es pk ho diu sexcell XD, pero encara no hem jugat contra Gerrets, i diumenge hi ha derbi contra Güizas, k tenim ses de perdre. Som un equip que atacam bé i defensam malament amb un porteràs. Sa nostra aspiració es quedar 3º, però vendrem cara sa derrota, es partits clau seran sa tornada contra N&B i Portals, ja vorem de moment Carpe Diem

Bruno ha dit...

no m'agrada gens sa "denominació" Gipsy!

l'Hercules de Royston y Treze? .. dures declaracions.
Per cert és un espectacle jugar amb ses camisetes "Kojon".
supos q vos haureu fixat que cada diumenge hi ha un jugador amb sa samarra den Guti Haz.?

tof ha dit...

i també sou una mica marrullers, tot s'ha de dir...

Nate ha dit...

Hércules?????????

Bua ha dit...

Weno, weno, weno... com està es patiii.

N&B vos deix sense batiar idò, a s'espera de que acabi sa primera volta.

Havia posat l'Hèrcules pq sou un equip de nova creació (sic recent ascendit) carregat de figures, tipo Tofzeguet ò Royston Cuads (OFM).

Brunx, lo de Gipsy Celtics no ha estat cosa meva. És bó que a un equip sel pugui nomenar de vàries maneres, sobre tot pes tema premsa (culé, blaugrana, barça, barcelonista,...)

Grans declaracions den Moreyov, conscient des seu paper a sa lliga. Bé, Morey!

N&B, lo q heu d fer es guanyar diumenge! Enga!

Marc ha dit...

Bua, jo abans que l'Hércules els compararia amb el Betis 'B', que lluita a mort per categories com sa 3a divisió andalusa. weh!

tof ha dit...

en Bua és més gerret que en Manti, només se li ha de fer es cas necessari.

Doncs anau alerta amb l'Hércules! a veure si quan juguem contra es Guixaines o contra en Manti, en Canoa, en company i la banda del patio peguem sa campanada!

Bua ha dit...

Ni cas, Tòf.
Nebot&Bwan