14 de desembre del 2010

TIKI-TAKA

Com a homenatge a aquest ca vellot amb totes ses lletres i a s'increible joc que practica es NOSTRO Barça, adjunt un vídeo extret de s'espai des Facebook des Rodet, amb un gran ventall de jugades de combinació, es famós TIKI-TAKA acunyat per mestre Montes.

Apart, només per als més freaks, he penjat a un post amb data de 2005 es xat múltiple que mos hem marcat avui vespre, amb motiu de sa nostra primera lliga Fantasy de s'OFM. Molt recomanable per qui mos conegui un poc i tengui 15 minuts lliures. Pes que hi érem, OBLIGATORI, he arribat a plorar de rialles amb sa de paridotes que s'han arribat a mollar.

XAT PRE-FANTASY OFM




I ja que estam amb joc de qualitat, gens de mal fa aquest vídeo amb es vint millors moments de n'Iniesta. Impressionant.

5 comentaris:

marco ha dit...

Joder Marc, quins peazo videos! Un disfrut es tiki taka, i màgia pura lo de n'Iniesta. Lo més semlant a s'art que hi ha a dins es futbol.

Marc ha dit...

Sa veritat és que són dos videacos, celebr que hi hagi algú que els hagi mirat! ;)

Sandro Llull ha dit...

Costa molt saber qui se mereix es balon de oro, jo particularment som mes de Xavi, però mirant aquest video, joder, sa cosa està molt dificil!! Iniesta crack, s'han acabat aquells anys avon flipavem amb Lampards i Gerrarts, ara els tenim aqui.

Bua ha dit...

Conyo, Caud! Els ha mirat tota sa Cofradia. Jo almenys sí. Seria un pecat no mirar aquestes obres d'art.
Es tres nominats a baló d'or són es tres jugadors millors del món.
Mereixeria una enquesta cansvells dir amb quin ordre.
Es meu és aquest:
1. Messi
2. Xavi
3. Iniesta
En Xavi davant n'Ini, perque és imprescindible. No així n'Andrés, i ja s'ha vist.
No lleva que n'Ini sigui un crackíssim!

Jaume Juan ha dit...

...brutals!