15 de desembre del 2010

8ena jornada: redempció


Crònica

després de dues setmanes allunyats del Coliseu Industrial per es pont i per s'aplaçament de sa jornada 7 per incapacitat des Tauras per presentar un equip de garanties es Celtics han tornat i ho hem fet amb victòria. Vells fantasmes passaven per es meu cap desde aquell desafortunat partit on uns Buidadotes justos d'efectius van confiar amb mi i, perque no dir-ho, no vaig arribar ni a la meitat del nivell mínim. Doncs aquest cop hem guanyat! i , estrenant compte golejador, he fet es primer golet a sa lliga. No és molt però per quelcom es comença. Es rival, tot i fer el seu partit, va demostrar perque està al puta pou i no fa falta ni termòmetre ni 1x1. Només vull remarcar el paper de dos jugadors.

Primer em referiré a Mágico Cuadros que va recuperar ses millors sensacions anotant els tres primers gols del partit, justament, el primer diumenge que va compareixer dient que sa festa des dia anterior havia esat na puta merda.

Per acabar aquesta pseudocrònica i donar pas a sa segona part des post voldria anomenar a mestre Bruno. Si a una crònica anterior el vaig criticar per engatar-se de pilota en diverses ocasions i truncar algún contratac, és de justicia reconeixer que aquest diumenge ho va clavar. Va regatejar, emportarse dos defenses i va amollar sa pilota cap sa frontal de s'àrea deixant es porter venut i amb un pam de nas permetent que jo entrés comodament i empenyés s apilota a plaer per anotar el primer gol. Com va dir en Winston Churchill "he descobert que ses paraules són una dieta equilibrada i a vegades mes les he hagudes de menjar".



Derbi


aquesta setmana toca derbi. Ja serà calent de per si. Sense voler entrar en crítica absurda vull fer 4 pinzellades sobre es rival que mos trobarem: es totpoderosos i líders Gerrets.

Són un equip on sa claven sa defensa i destrocen al contratac. I no perdonen. Si tenen una oportunitat te la faràn i saben manejar perfectament es tems des partit. Anem a fer un 1x1 tot i es risc d'equivocarme ja qe no conec massa bé a La Banda del Patio.

Eguzki

central de gran estatura però no precisament lento. Molt contundent. Sap treure sa pilota juga i no se complica. Porta gran perill als corners perque sap escaparse dels defenses i dirigir bones carabossates cap a porteria.

Company

conegut per tots. Tàctica i tècnica entre Vilafranca i Manacor. Juga amb gran tranquilitat i no se caracteritza per fer grans despplegaments físics eprque tampoc li fan falta. No és un gran definidor però en clava alguna amb sa cama bona. Amb sa dolenta just just l'endevina.

Jami

un gran desconegut per a mi. Per lo que el vaig veure jugar contra es soviètics pateix bastant quan es partit es dur.

Manti

conegut per tots. No destaca en res però si és es pixixi cofràric és per alguna cosa.

Ramón

vigorós jugador. Gran conductor de pilota i té un xut que si te fer te pot deixar sec

Cànovas

De tots és sabut es seu exagerat individualisme. Poc rigor defensiu. Gran definidor de sang freda. És es Mourinho de sa LEE.

Tomeu

crec no importa dir res. Haurem de donar "órdenes de equipo".

porter

ni puta idea

poques fisures se veuen a s'equip de ses bosses de basura. Haurem de tenir un molt bon dia per aconseguir es tres punts. Ses cases d'apostes els mostren com a clar favorits però torres molt més altes han caigut i no foren ses darreres. També haviem de perdre contra es Portal Kids i els varem fer passar per sa puta pedra. Pot ser no estiguem tant envant com ells a sa classificació però no ens guanyaràn sense haver tret sa puta fel per sa boca. Pot ser tenguin en Tomeu i noltros sa baixa de n'Antrax però no serà aquest diumenge es dia en que sa fusió des New's i des Buiders mostri por o sumisió a davant s'etern rival. Es Celtic serà, comandat per el Capità Vallejo, una flamarada infinita de furia cap es "ninguneo" constant que patim per part des Gerrets i si perdem que sigui havent-ho donat tot i donant sa mà al final del partit reconeguent, si es dona, la victòria del rival.

es compte enrera ha començat.

I per demostrar sa deportivitat dins sa qual se jugarà es partit propòs, so tothom hi està d'acord, que després des mateix aniguem, es dos equips junts previ passar per dutxa, a fer dues birres i comentar sa jugada i es lances des partit.

A partir d'aquí, no puc pensar en res més que no siguin cançons ultramotivadores



vamos Buiders!


19 comentaris:

Marc ha dit...

Bé Tòfol, me trec es capell davant aquesta demostració d'esportivitat i motivació.

En es camp mos vorem ses cares, esper sentenciar avait per fer un parell de mourinhades en forma de canyitos i taconets.

Ojo que hi haurà canvi d'horari!!

Sergi ha dit...

Perfecte Tofol, tot i que amb aquest 1x1 que has fet pareix casi impossible guanyar es tres punts, però així sa possible victòria encara serà més èpica. M'encanta es:

"porter

ni puta idea"

Per cert, anava a proposar lo mateix que tu, que en acabar es partit anar a fer unes cerveses es dos equips i es milers d'aficionats que s'agruparan a ne's LEE Stadium. Es segurata no donarà abastament amb tanta gent que hi haurà. si feim unes birres després mos dutxam allà?
Vamos equipooooo!

Marc ha dit...

Bona idea Sergi!!

Dutxes alla??

company ha dit...

jaja, tema dutxes, bona manera d'enfocar es derbi... cinc o sis anys després, una dutxa per s'Industrial no està mal.

Bua, segadota i charter per veure es derbi ??

Bua ha dit...

Plas, plas, plas (aplaudiments) per Mestre Tof, per doble motiu: 1) es gol; 2) ses Tof-cròniques que vitalitzen aquest Blog.

Kemp, me cegaria facial, xò ses Festes ja són aquí. I tendrem es nostro derbi Racing Beach vs Tractor des Pla FC.

Ara, senyors, aquest BLOGGER-COMMENT me sap a molt poc des de que tenim en marxa, una vegada més, s'OFM FORUM, amb tota sa parafernàlia de gifs i emoticons a balquenota.

Caudi, no seria possible instalar un forum tipo es de s'OFM a nes Blog? Un "CANVELLS EXTREME FORUM". Es grup d'erudits informàtics de sa Cofradia podria estudiar es tema, no? Jojojojo, quina frikada...

Weno, esper que a nes derbiot hi hagi sobre tot esportivitat i companyerisme. A guanyar tot cristo, però de bon rollo. Que ses canyes de després s'han de prendre de bon gust.

Salut i força!

tof ha dit...

Marc: jo esper que si mos guanyau sigui perque sou millors.

Sergi: si feim un 1x1 NB els tapam.

Company: vestuaris separats.

Bua: no disimulis que ets més peixet roquer que es Variado Sopa des Mercadona (també anomenat MORRALLA)

rufire ha dit...

Ja que xerram de futbol i aprofitant que toca derbi, deix una frase de El País que m'ha agradat:

"Contra este Barça el defensor suele llegar casi siempre un poco tarde a casi todo. Es como golpear con fuerza un cuerpo que ha esquivado el choque una centésima antes.Un puñetazo al vacío desconcierta el músculo y humilla el cerebro."

Meravellós!

Amunt Buiders!

Anònim ha dit...

Yo veo el símil clarísimo... Los putos Gerrets son como el Barça y los Gipsy Buiders como el Espanyol...

Tofol sería un brigada y Cuadros sería el Chica Buider...

Sergi ha dit...

A mi m'encanta ser en Kameni! Jajajajaja

Bua ha dit...

així, segons es killer Tof, jo som en Jordi Culé :P

Marc ha dit...

Bé anónimo bé (Edu??), però jo me neg a ser en Rossell, som en Laporta!! :P

company ha dit...

Iepa
Es derbi s'hauria de jugar a les 12h des migdia, estil Celtic-Rangers, per evitar així que s'afició arribi ultraxumada a s'estadi.

per cert, Espanyol-Barça, el podriem veure junts...

3 dies...

Sionel ha dit...

Amos buiders! gran crònica i comments! Només dir , que vull veure tocs!

cuads ha dit...

si n'edu fos es president des jerrets seria com si en Hitler presidis el real madrid.

apostarem per sespectacle en tot moment i siguin quines siguin ses circumstancies

http://www.youtube.com/watch?v=C0Xzhnu9DVc&feature=player_embedded

tof ha dit...

http://farm4.static.flickr.com/3200/2892115706_fb83fac899_o.gif

Bruno ha dit...

De momento, tan solo diré que obedeceré a las ordenes de equipo jaja.

Bruno ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
lluc ha dit...

Només esper que guanyeu a nes gerris, que vos donarà moral i que nigú se faci mal! Es partit important es el de dia 25, AL LORO!

Bruno, deixet d'ordres d'quip i dónales tu, que sa part blanca de sa camiseta actual sap com fer passar per sa pedra a n'aquest equipucho segundón!

Després d'aquesta sobrada màxima, vull dir que ojalà pogués participar a n'aquest derbi, s'autèntic, no es que voreu dp!

Morey ha dit...

Que gran! Escoltau New Buidadotes, a es 1x1 crec que falla algo es comentari den Jami, es un molt bon jugador. Bones festes!