31 de desembre del 2006

Concert DON'T PUSH

Vull donar ses gràcies a tota sa penya que va venir ahir a Ca'n Lliro, realment va ser un concert de puta mare i hi va haver festa fins tard.
Pes qui no hi éreu, dir-vos que vàrem fer un concertet de dues hores molt guapo, i després mestre Roger 'Es Federer de sa música' va donar un puta recitalot tocant fins a les 5 des dematí. Mentrestant, s'altra penya ballava, fumava, bebia, cantava, xerrava i buitreava . A destacar s'actuació den 'House' Cuadros cantant Creep (i moltes altres...) crossa en mà, i sa den Guiem 'Lliro' darrera (i damunt) sa barra. També s'ha de fer un esment a s'aparició estelar den Company acompanyat des seu tir 'Lida', i des seus col·legues (gran Rocamassissa).
Es cego que duiem en Cuadros, en Nate i jo tornant cap a Son Servera és per recordar, va ser apoteòsic. Excel·lent es concert den Cuadros tirat a sa butaca de darrera des cotxo, amb registre rèmora pur.
Properament s'intentarà pegar una penjadota de ses quatre fotos que varen fer es reporters gràfics.

"Aprofit" per desitjar-vos una bona festa de Cap d'Any i un bon canvi de system.

5 comentaris:

Marc ha dit...

aixo es un system...! me ve super gros!! molts d'anys. es `putes cans vells que aguanten donant es callo/ puta canovas
firmat autoderribo

Marc ha dit...

fregapant es ridiccul

Marc ha dit...

manti deixa de nedar a matar, que te ve enorme...
es tonto den gaspar es es que ha fet es primer comment, pq li ve enorme...
es un fiera, ja el coneixeu...
en manti va tresseguissim, aixo es un puta system, en cuads soba pes sofa i en gaspi esta intentant encular en frega...jo i en manti feim ISOpros i mos ve enorme...tots som des jiji jaja...maties la sents?
hem de fer un sistema de politges amb catenaria...i avon eres??
en gaspar passa den frega i intenta encular es seu cosi cuadros...ara passa de tot i se vol posar es pijama, perque diu que l'ha duit...
a matar!!!!!!!

Artur ha dit...

Kin puta System de Concert i festorra!!! Impresionant en Cuadros en es seu momentasso Thom Yorke amb sa crossa! Can lliro ple fins a sa bandera, k puta bò!!! K gran es "TEMAZOS" un darrera s'altre non-stop. Molt Gran! Sensacional Paranoid Android tb! i Reptilia!

Si valen petites aportacions diré que dins de tant de hit des panorama internacional, no trobau que tb hi ha puesto per uns mediatics des panorama internacional, nacional i inclús balear---- des meu punt de vista seria tot un system incluir colke temazo de Sexy Sadie a sa vostra gran posta en escena (per exemple Someone Like You, sa de subsonic...)
Res Joves Rossos, saludos varis i bon canvi de System!!!

Nate ha dit...

q be artur!!
estic amb totalment d'acord amb la teva proposta hi tb ho vaig pensar, sexy sadie més minuts!!
Quin puta recitalot des mestre Roger, unicament superat pes seu propi recitalot es dijous abans per Palma (en aquest cas a qualsevol famella q estigues a un radi d'1km).
Can Lliro qdara gravat al record de tots es presents