4 de gener del 2007

Kin ca Vell!!

Sé que per molts de voltros és conegut. Crec que se mereix s'apelatiu de sublim.

Es meu germà va tenir es plaer de coneixer-lo i de disfrutar en persona (a ses escales de sa Granja de Son servera)des plaer de ses seves treballades melodies i d'aquestes lletres de temàtica tant diversa que te submergeixen a un univers paral·lel.

No és d'estranyar que sigui un dels mallorquins més famosos des moment per damunt dels protagonistes des "Cas Andratx".

Sa quantitat de material gràfic d'aquest al·lot és demencial. Aquest video crec que resumeix més o manco lo que és i lo que voldria ser.

...disfrutau...

2 comentaris:

Marc ha dit...

Estoy en el talego, porque he robado a un banco!!!!
En Xisco no ho ha dit, però aquest al·lot se fa dir Pedrito de Campanet, i es un cantautor nòmada mallorquí. Si qualque dia veis a un tipejo fent auto-stop (ara que ja no se'n veuen) és ell.
Ah, per cert, ja que esteim dins es tema cantants i cans vells, és es moment de fer un homenatge a tota una referència per sa nostra cofradia com és en Pep Alba. En Pep va formar part d'un grup de cert èxit anomenat Los 5 del Este, que produí hits tan preuats com Pepe será Papá, Cala Millor, La lluvia o Sí sí sí, i revisions de clàssics com Na Catalina de plaça o Sa Ximbomba.
Aquí i aquí podeu veure dues instàntanies que mostren es saber estar den Pep (es de sa camia taronja a sa primera foto i es quart a sa cua a sa segona). Aquest grup ha transcendit tant en es pas des temps que fins i tot hi ha frikis que venen partitures seves de l'any 69

Llarga vida a en Pep Alba i a tots es cans vells com ell!!

Artur ha dit...

SU-BLIM