3 de gener del 2007

Un poc de cultura!

presentació de
Bel Canto per Tomeu Matamales
Espai Mallorca
Dimarts 16 de Gener
20:00

Bona gent, després de tantes festes i desfetes, mos convé redireccionar-mos un poc. Dia 16 de Gener a les 20:00 se presenta a s'Espai mallorca es darrer llibre d'en Tomeu Matamales, conegut músic (ex-Amigo i gran amic den Pep Alba) a qui aquests darrers anys li ha pegat per escriure, amb gran èxit, guanyant el "premi de Xàtiva" amb el seu primer llibre "Les rares pedres fines".


Es llibre se titula Bel Canto, i ha estat galardonat amb es "premi de Narrativa vila de Lloseta 2006" (que se veu que és un bon premi).


Amb Bel Canto, Tomeu Matamales ens presenta dues històries separades per una distància d'un segle, però que acaben veient-se unides per una ciutat (Manacor), per la música i per un enigma que les acaba convertint en un apassionat joc de miralls.


Com a "momentani" Conseller de cultura, espectacles, oci i poques feines de sa Gran Cofradia dels Cans Vells, recoman àmpliament aquesta actividad extraescolar.


En tornarem a xerrar però crec que hem de fer país i anar-hi tots, no trobau?


4 comentaris:

Marc ha dit...

Quin system!
A matar!
Jo m'he llegit es primer i me va agradar moltet, a més en Tomeu és un ca vell d'altura semblant a en Pep Alba i se mereix tot es nostro reconeixement...
Meam si mos hi animam i hi pegam

Nate ha dit...

quin puta system amb es llibre aquest q me segueix per tot!
l'estic llegint i de moment mesta agradant lo q l'acab de començar.
He de donar ses gracies a nes gran regal q m varen fer sa senyores "Capa" i Maria i es gran ca vell den Company.
Hi assistirem idoi

Xisco ha dit...

En Tomeu no té més que paraules d'elogi per aquesta gran cofradia i mos espera a tots dia 16 allà. S'Ha emocionat en saber que tenim en compte els seus escrits i que li brindam es nostro més sincer reconeixement.
Kin System!!

Nate ha dit...

Noticia relacionada amb es llibre:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2223005