18 de febrer del 2007

Amistós entre cofradies passat per aigua

Selecció Cans vells 8 Selecció Rodets 4


Ha estat per davant de tot un partit entre confradies amigues. Sa selecció cavellística, amb components buidawaves i gerrètics, ha guanyat un encontre que es veia amenaçat per la pluja i el partit Barça-Valencia. En tot moment s'han pogut veure mostres d'alta estima entre bloggeràceos, i el partit ha quedat en segon terme davant els elogis que ambdós equips s'han dedicat. Potser exagero.
A nivell esportiu, s'han pogut veure coses força boniques. El combinat cavellístic ha desplegat un joc molt ràpid que ha posat en evidència algunes deficiències de concentració d'uns rodett's que no estàn actualment actius en cap competició (potser es pensaven que això des futbol era com fer un atac amb les cartes de magic i s'han trobat amb una criatura 6/6 arrolla, cruzapantanos, +3/+0 contra "elfos i enanos" i no se gira al atacar). Amb aquest panorama els rodett's s'han limitat a cremar manà.
Al final la pluja ha fet acte de presència i hem aprofitat per acabar el partit, d'aquesta manera hem pogut veure la segona part del nostre estimat i faltat de fortuna Barça.
La selecció cavellista ha estat conformada pels seguents personatges que trobo necessari anomenar; Palerm, Manti, Oriol, Xisco i un servidor. Esperem poder tornar a celebrar un acte de confraternitat d'aquesta mena, o qualsevol altre per tal de potenciar els ponts de diàleg entre les dues comunitats. Quelcom més que un trist link.

9 comentaris:

Xavibanyo ha dit...

escriure tot un post me bé enorme al·lots... així que tan sols comentar que m'agradava més la metafora de "plantejar un atac d'Enanos del Caos contra Altos Elfos" que no la pantomima de la carta de màgic... (pantomima que, sempre cal dir, veig molt xisposa i certera)... jojo

amb carinyo...
un "frikie en reformes"

Xisco ha dit...

Aquest comentari sobre cartes de màgic han despertat en jo un aspecte freak que me cega. He decidit anar a comprar 700 € en cartes de magic i propòs aparcar plays i wii's (així deixade perillar s'integritat de tele i persones des voltant) i fer partidetes de magic bevent fanta i menjant sandwich de nocilla.

Respecte a nes partit dir que ha estat un dels partits que més he disfrutat de sa temporada. Això de jugar una patxanga fora pressió ni tensió ha estat molt agradable després de 13 partits de lliga.

Q tal diumenge amistós Seleccií Cansvells vs Selecció Banyolina?

Ja faré unes gestions per aplaçar es partit contra cocos.

Cam ha dit...

bones tares!!

gran anàlisi des partit d'ahir!, un gustasso per tots tocar un balón després de mesos... i un bon banyo amb tots es aspectes, M.V.U.G. i lo demés són cuentos (no he agafat en sa meva vida una carta de magic, no te digo na y te lo digo to!)

meam si a sa proxima podem fer millor paper!

saludos!

xavi santvi ha dit...

Meam, es tema era dificil de resumir (vaig tardar unes 2 o 3 hores a fer aquesta redacció ultrapellosa), i el contingut de la crònica tampoc donava per molt, així que potser em vaig encegar amb es tema cartes de magic, pero altres propostes eren; pintar figures warhammer, jugar amb maquestes de trenets...etc. Me va donar per les cartes magic mira. Un derribo no pot fer gaire mal.
Xisco; me pareix que hauries d'invertir aquests 700 eurets en una placa de metraquilat doble per posar davant de la tele i llestos.
Xavi Banyoles, que caus de bé tiu.

deguer ha dit...

Sa sinopsis és adequada. Se notava d'enfora qui tenia més tables, i en Santvi és un autèntic fenòmen.
Només varem començar a fer quatre jugadetes seguides quan es CansVells ja estaven més de patxanga (cal recordar que noltros teniem un canvi, i ells no). De totes maneres, va ser un plaer. Esperem que se repeteixi més envant.

Artur ha dit...

Petit Trajet, i no ereu tots i noltros teniem canvis...Però va ser mel, a ver si tornam a fer un encontre cultural d'aquest tipo, i el consolidam amb una posterior sortidota tipo a matar! Bé Joves rossos salu2! Ah! i esperam montar equipo per sa fase Play off aquesta o lo que sigui. Marc si pot ser informamos des tema dates i si hem de fer algo (tema pista, fitxes, camisetes, durada des torneig)

A matar papapa!!

Xisco ha dit...

Artur, jo vos tendré informats. Voltros formau un equipo nou o jugau amb els Deforasport?

deguer ha dit...

Crec que hi ha una espècie de fusió amb ells... Hi ha un màxim de jugadors establert?

Marc ha dit...

No, hi ha es màxim que sa vostra paciència a s'hora d'estar en es banquillo aguanti...
Des des Gerrets vos recomanam un número entre 6 i 9, si sou més N.P.F.G.M. (no pot fer gaire mal)