20 de febrer del 2007

una de varios

bones a tots, torn per publicar una de ses meves recopilacions de varios però primer de tot volia celebrar amb tots voltros q ja hem passat ses 300 entrades al blog!!!! Mare meva això ja no hi ha ki ho aturi. Weno, com sempre, per punts:

1.- Repaset a s'actualitat blaugrana

a.-) Crec q per tots es sabut que el barça no està atravessant es seus millors moments, vale q som liders i q els octaus de final de sa xampions encara han de començar però hi ha una sèrie de dades q no són, ni prop fer-hi, esperançadores. Primer de tot recordar q el barça només ha guanyat un partit q se digui important i va ser contra el Sevilla al Camp Nou amb una més q dubtosa actuació arbitral. Ha perdut contra el Madrid al Bernabeu (2-0), contra es puta merda Chelsea a Stamford Beach (1-0), contra el València a Mestalla (2-0) i es derbi català a Montjuic per 3-1 ademés d'empatar contra el València a dins ca nostra. Si anam liders es perq contra es petits no hem fallat tant com els altres q, si més no , són encara més pellosos pero weno. Es resultats de s'enquesta pareixen optimistes però realment algú es planteja en serio q si ens trobam el Chelsea o el Manchester no mos donaran per s'anus? algú creu q serà un camí de roses guanyar al Liverpool? ah! i si algú creu q remontar s'eliminatoria copera al Saragosa es molt factible no compartesc sa seva opinió. Al meu pareixer es futur està negrot per akesta temporada a no ser q tornem a jugar sa mitat de bé q sa temporada passada que segur q mos bastaria per sentenciar sa lliga en akest mes i tapar el liverpool.

b.-) Com tots sabreu es nostre estimat Oleguer va ser víctima de una forta
pitada cada vegada q tocava sa pilota a Mestalla ademés de q se varen convocar manifestacions en contra de sa seva persona derivat des seu ja famós article. Se
varen repartir unes octavilles on se deia si no record malament que no era benvingut al regne de València per la seva promoció dels països catalans i per
donar suport a De Juana Chaos ademés de promoure el boicot a l'empresa valenciana Kelme. També se varen sentir alguns crits de guerra tipo: "Oleguer etarra, fuera de Mestalla". Realment creis que qualsevol persona que participés en akests actes, per a mi totalment despreciables, va llegir, ha intentat llegir o ha pensat que algún dia llegirà s'article de N'Oleguer?¿?¿?¿¿?¿ Aquest tema cada vegada fa més pudor i comença a estar demostrat que en akest puta pais allà on vivim sa gent cada dia se pareix més a un puta borrego. Ah! per es q no l'heu vist mirau es "uabeu vist?" d'akesta setmana. Els dos casos per a mi són totalment lamentables i demostren que hi ha massa gent que li VUMSG viure en democràcia o algo parescut.

2.- Jiménez Losantos

s'altre dia bucetjant per es youtube vaig trobar unes declaracions d'un personatge que fa bastanta peguera per no dir matera vamos. No faré cap comentari sobre aquestes declaracions pero voldria que les jutgesiu...



3.- Kryptonite

N'ori va penjar un video den Puyol gens menyspreable amb una banda sonora coionuda, se tracta des grup 3 Doors Down que no havia escoltat mai. Són un grupet de canción ligera que mira no fa gaire mal, vos deix akí es tema de Kryptonite que està molt bé.



també vos deix una versió que fan es Barricada de sa cançó "Sueño con serpientes" que crec que és den Silvio Rodríguez si no vaig malament, gens però gens menyspreable...





weno gent, en akest post he deixat es frikisme de banda pero no vos asusteu q tornaré...

10 comentaris:

Marc ha dit...

Bé Tofito bé!
-Tema Barça: Totalment d'acord, mos han vengut enorme fins ara tots es partits importants, nem a tenir confiança en es partit contra es Reds. Crec que contra el Manchester, Milan o Chelsea estam a un 50-50 amb sa plantilla al complet.
-Tema Oleguer: Hauria de dir tema fatxes fills de puta valencians. Si hi ha un equip que s'acosti a lo malament que me cau el Madrid (amb s'esperpent que és ara me cau millor...) aquest és sens dubte el València: jugadors marrullers, públic renover, fatxes a tort i a dret...Diumenge me vaig encendre, vaia puta estol d'incultes que hi ha per allà baix, ni Països Catalans ni res, aquells són tots uns espanyolitos de pro, vaia menjada d'olla que duen...
-Tema Jiménez: No m'estranyaria que fos valencià, vaia imbècil...Com bé dius Tofito fa matera...

Força Barça i Força Cans Vells!

marco ha dit...

Jiménez Losantos és de Teruel

xavi santvi ha dit...

Ei tofol! Quin crack estàs fet amb això de fer posts! Proposo una secció amb es nom "tofito".
El tema barça està complicat, ultimament tot son veus apocaliptiques i crisis a la mínima. No opinaré i simplement desitjo que guanyi demà. Lo de n'oleguer a valencia era previsible, aquests valencians es poden fotre el seu país de pandereta per on els plagui.
Referent a en losantos,uns personajillos independentistes catalans li van disparar un tret a la cama.
Quan l'escolto per la radio, encara penso; ¿per què a la cama?.

Marc ha dit...

Bé Van Bommel!!
Gran Pufo i millors botifarres!

monxo ha dit...

Al.lots, que és aquesta alarmisme?
El barça és el barça i no crec que passem per molts problemes, almenys a sa lliga. El que passa és que esteïm mal acostumats pq aquests darrers anys han estat una passejada triomfal, però de veres creis que el Sevilla o el PUTA valència ens poden fer sombra?
Valèncians, deixau-los estar, ja se moriran tots de sed, pq no tenen aigua (ni tan sols la de l'Ebre que tan desitxaven i que cada vegada demostren més que no mereixien) però han fet el seu super Marina d'or ciudad de vacaciones. A la merda amb ells. Aquestes actituts son les que reforcen l'independentisme i que tant el fot. Enveja és el que tene. Res més.
Jimenez Losantos, orgull espanyol. Per tant, a mí no m'interresa. Si un dia el su coxe vola pels aires, ell so haurà cercat, tenit en compte lo penjats que estan alguns de per allà d'alt.
Marc Van Bomel te queremos. Gesto feo de que?, per a mí va ser la foto del partit. Foteuvos Antena 3.
Be Tofol be, sa teva secció una de varios reb ses meves siceres felicitacions.
Força Barça i no passeu tanta pena, que això s'arreglara!!

monxo ha dit...

Per cert. Primavera Sound: Smashing Pumpkins. Qui s'hi apunta?. Jo hi vull anar!!!

tofito ha dit...

gesto feo?

Marc ha dit...

Jo tb hi vull anar, Monx!
Wilco i Smashing...i avon eres?

marco ha dit...

que conyo smashing pumpkins...PATTI SMITH! però son 85 eurazos i crec que no está el coño pa'ruidos...

Nate ha dit...

m fa molta rabia q aquests festivalets valguin tanta pasta
Molt be monxo d'acord amb casi tot