22 de febrer del 2007

Desil·lusió

Desil·lusió. Així podríem definir, amb una sola paraula, les sensacions que ens va deixar el Barça ahir.
Que esta passant?, no ho sabem. La manca de gol és ja molt problemàtica, però el sistema defensiu ens està condemnant a l’ostracisme. Un equip teòricament molt inferior, no pot venir al Camp Nou i guanyar, i menys remuntant un resultat advers.
Molt hauran de canviar les coses en tan sols quinze dies per a que el Barça pugui aixecar aquesta eliminatòria i, d’aquesta manera, continuar defensant el títol.
I és que això ja comença a ser decepcionant. El que, fins fa poc, era el nostre puntal Ronaldinho, ja no meravella amb el seu joc espectacular mitjançant el qual era capaç d’aixecar un partit quan les condicions eren adverses. Ara, sembla ser un jugador mediocre que no fa més que estorbar el nostre ja de per sí embossat joc d’atac. En Xavi ja no és aquell director d’orquestra que era capaç de portar la batuta del millor conjunt del món fins al punt de semblar més una exhibició que un partit oficial. En Deco fa el que pot, però no basta, i n’Eto’o, lesionat durant tota la temporada, no fa més que escampar als quatre vents els problemes d’aquesta plantilla que ja no esta tan agermanada com en anys anteriors.
El Mister sembla que s’hagi quedat sense idees, sense sistema, sense rèplica,... . Hi posa voluntat, assumeix riscs, però no aconsegueix ni resultats ni bon joc.
Ara per ara, el Barça sembla ser un gran equip en decadència. Un equip que ha dominat durant els darrers anys, però que ja ha tocat sostre i que no pot fer altre cosa que baixar de nivell. Un equip que ha baixat aquell escaló que el mantenia per sobre de la resta.
Les dues competicions del “Kao” (Champions i Copa del Rei) estan gairebé perdudes. No obstant, queden 90 minuts més per seguir confiant, enguany si, amb un miracle, perquè l’equip no sembla estar en condicions de remuntar aquests resultats tan advers.
La lliga?, doncs allà esta. És l’única taula de salvació que ens queda per no quedar en blanc aquesta temporada. No obstant, vist com esta el pati, haurem de suar sang i tinta per fer-la nostra.
Hem viscut un somni que ha durat dos anys. Gràcies Barça!!!. Ara però, hem de tornar a la crua realitat, sofrir per intentar guanyar qualque títol i esperar que la temporada vinent, torní a ser triomfal per aquest gran equip que és el nostre.
Ara i més que mai, FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!!!:

7 comentaris:

Marc ha dit...

Bé Monxo, bé, Força Barça!
Jo som des pocs optimistes de sa cofradia que creu que és viable passar, encara que alguns agoreros xerrin ja d'un canvi de cicle i de que no se guanyarà res aquest any...
Ahir vàrem tenir mala sort, lo únic que hem d'esperar és tenir bon sort a Anfield i li farem un 0-3...
Ànims Barça!

tofito ha dit...

clar q si canoves! això ho aixekarem perq a akest liverpool LVE el Barça i només li hem donat una mica de peixet
FORÇA BARÇA!

Edu ha dit...

El problema del Barça está en esto mismo... Ya hay quien da por perdida la Champions, a la prensa le encanta vender la catástrofe... No hay que pensar si se pasará o no, lo que tienen que hacer los putos jugadores es luchar cada puto balón y dejarse los huevos en el campo, sea el resultado 1-2, 2-0 o 0-5. En estos partidos hay dos soluciones:

-Correr y sudar
-Que juegue "Mágico" González

Como "Mágico" esta mayor, ya se sabe lo que toca...

PD: Conoceis mi teoria. Año en blanco, Ronaldinho + Messi (tobillo de mantequilla)= 170 millones = kaká, Gerrard, C. Ronaldo... etc, etc

tofito ha dit...

esta teoria es una cagada padre porq no te bastanrían 170 millones para fichar a estos tres q has dicho

Marc ha dit...

Jo crec que sí que bastarien...
Crec que sa teoria se pot atacar per altres tres flancos:
a)Podem vendre en Ronnie i en Messi per 170 milions?
b)És possible fitxar a tres jugadors franquícia de tres equips punters a Europa?
c)Realment canviarieu en Messi i en Ronnie per aquest trio?(recordem que en Kakà està fent una temporada horrible al Milan...)

marco ha dit...

ja sé que no té res a veure amb es post però ho posaré pq sa penya s'enteri; els dos grups que quedaven per confirmar son Poncho K divendres (cagada segons sa meva opinió) i Macaco diumenge...aquest dia se configura com a puntal (Muguruza, Boikot, Ojos de Brujo, Reincidentes, Skalariak, Macaco...)Recordau que fins dia 28 costa 50€

company ha dit...

Bé Monxo ! Realistes davant de tot. No se pot perdre un partit d'octaus dins cateva així, a més guanyant 1-0. Va ser pellòs! I per molt que encara hi hagi opcions de remontar i això, perquè guanyar a Anfield no es cap utopia, no veig que aquest joc mediocre s'arregli per d'aqui quinze dies. Així que al·lots, a per sa lliga i a cercar sa èpica a sa tornada de ses dues eliminatories que ho passarem més puta que en Cain.