4 de febrer del 2007

Autotrucos S.L. (super lamentable).

El nucli dur informa:
Ahir va tenir lloc una pantomima sense sentit per terres baixllobregatines en forma de sortida a matar. Es nucli dur de sa confraria, composat aquella nit pes padrinet Kempes, el niño burbuja Neta, s'autotrucable Caudillo i un Xavi Santvi cegat fins les celles amb tot i amb tothom, varen fer acte de presència a Molins de Rei en ocasió de La Fira de sa Candelera (o catenària).
Lo que se preveia com una sortidota imposteable, va agafar forma i cos a passos agegantats, per acabar convertintse en una nit més de derribos amb sense aturador. Tot va començar en el recinte gastronòmico-firal on vam adquirir un sistema de tickets horrorós que no garanti
a menjar una merda. Al final els billets de 20 varen desplegar-se per evitar es rídicul més absolut. Acabat aquest episodi "tema struquen" vam decidir seguir una comparsa de persones amb instruments tipo "gitano" (acordeons, panderetes, triangles...i un homo amb zancos), els quals mos convidaven a anar a nes racó des gegants vells, lo qual ens va animar a seguir tal trista pandilla d'individus.
En es racó dels gegants vells, dit també racó català s'havia habilitat un sistema rústic amb bales de palla i "fogueres de postal" que provocaven riures entre es nucli dur, especialment en un inspirat xavi santvi que va deixar-se la pell en la seva particular batalla regionalista contra es pobles limítrofs amb es seu. L'ambient rústic volia amenitzar una vetllada de cantautor protesta + groupies, seguit d'una nova comparsa intitulada "Vandevinatxo" (nom autoderribic) que mitjançant un sistema d'acordeons novament ara amb gralles, van posar una de ses múltiples notes negatives des vespre. Obviament, vam deixar de banda tot aquesta pamema lúdico-festiva per dedicar-nos a fer des trajeo un art que va tenir diversos protagonistes.
Coses trajeades:
  1. Vial de Cornisa; una broma de carretera prevista de cara a un futur incert, en la que es preveu utilitzar maquinària pesada, camions bañera i tuneladores d'ultima generació per perforar el parc natural de collserola. Els ànims estaven força caldejats entre les faccions més radicals d'uns il.lusionats (lease il.lusos) molinencs que creuen que encara poden amagar la repercussió que ha tingut la industrialització en una depauperada perifèria urbana.
  2. Pre-púbers santvicentines; grupuscle femení sin orden ni concierto, ultrahormonades que havien tingut la sort o la desgràcia de tenir es sr. Sembei com a monitorillo durant un període curt de sa seva vida. En un moment de desesperació i pèrdua de papers després d'un excés de pomades, el sr. Santvi va engegar literalment a la merda una part de sa concurrència.
  3. Porter de la discoteca "Celtic molins"; personatge simiesc que va tenir la gosadia de prohibir l'entrada als membres de sa cofradia. Un hàbil xavi santvi que jugava practicament a domicili no va dubtar en amenaçar-lo esgrimint arguments infal·libles (tipo; "conozco al jefe del local, le vende carne a mi madre, i a lo mejor le viene un poco grande que le deje de comprar de un dia para otro"). A pesar dels riures provocats no van ser assolits els objectius inicials.
  4. Saber estar 0 des senyor Kane, que va demostrar es seu poc sentit des ridícul, i se passejava per ses gèlides terres d'extrarradi amb un jerseret prim i uns guants mida Marga poblera, comprats en es darrer moment a uns entregats venedors que estaven recollint sa paradeta i menjant-se unes tristes panotxes... Déu meu quin ridícul...

Veient impossible sa troballa de qualsevol símptoma festiu en aquell poblutxo, sa cofradia va decidir partir por tiempos cap a Santvi, concretament a ca sa senyora Sentva. En un darrer acte de rebeldia juvenil, es cans vells Santvi i Marc varen fer un nova entrega de sa típica broma de partir amb es cotxo i deixar es colegas tirats correguent darrera (molt repetida però sempre efectiva).
Arribats a ca sa senyora Sentva, sa cosa se va convertir en un recital des saber estar 0 per part de tothom, sense cap tipus d'excepcions. Per començar, sa irrupció a sa nit santvicentina de El niño burbuja Neta, que va demostrar una vegada sa seva suprasensibilitat davant sa presència d'exemplars felins (sistema de moixos de sa senyora Sentva)... Congestió nasal, ulls vermells a rebentar, atxems constants, inicis d'asma... enormisme en general. En canvi, es ca vell per excel·lència senyor Joan Kempes va donar mostra (una vegada més, i en casa ajena) des seu amor pes dormitoris i se'n va anar cametes ajudeu-me cap en es llit. Ets altres dos integrants de sa cofradia varen iniciar un lent descens cap a s'autoderribo més flagrant, sobretot es senyor Kane que va introduïr en es complex món lingüístic cavellista es concepte Autotruco, mitjançant unes lliçons teorico-pràctiques exercint sa més absoluta de ses nedades. Basicament va intentar efectuar, a sa Sra. Santva, es truco de sa moneda en es front, amb un èxit nul, ja que amb es setentot i durant s'explicació no va adonarse que la moneda havia caigut a ses primeres de canvi i va continuar "auto-trucantse" i cavant sa seva pròpia fossa pegantse clatellades com un beneït. Es senyor Neta en un moment que pareixia que es simptomes felins no l'atormentaven va decidir animar-se i també es va realitzar un "auto-truco", en es seu cas es d'agafar es mexero amb la boca en una postura atletico-gasparina.
La nit va prosseguir amb més o menys encert, i no van faltar ses mítiques entradotes a nes llit des senyor Kempes, que va reaccionar amb un crit ofegat que va desapareixer entre es llençols, en veure que a banda des membres cofrares hi havia presències desconegudes com poden ser un cubano de nom René, un Nanu fistulat de cap a peus, i un fiera de nom Oriol, colegues den santvi i que van arribar en el moment del declivi total.
Tot plegat ha acabat en un dinar a Casa Mora; "el plato fuerte de sant vicenç dels horts", conformat per grans dosis d'oli en tota sa seva plenitut (ja sigui fregit, cru, barrejat amb all...). En definitiva, un autèntic festival de greixos sobresaturats que servirien per reconstituir les respectives flores i faunes intestinals.
PD.Per tancar una noticia d'ultima hora que mos ha agafat per sorpresa, resulta que el combinat excepcional buidadota que avui s'enfrontava contra ses bistis ha donat un recitalot a lo gerrètic, i ha guanyat el partit amb un 6-5 enganyós ja que, segons les fonts, el recital ha estat descomunal. (minut 2 : 2-0 a favor dels buidadotes)

8 comentaris:

tofito ha dit...

ets un petat, fer es putes posts mes curts q pareixes beneit coño!!!! tanta parafernalia i al final no dius res interessant, fas oi colega, lamentable

xavi santvi ha dit...

abans de tot la llibertat d'expressió, no tofrito? després, si no t'interessa el que escric em sembla normal, moltes de les teves parides no fan ni puta gràcia i no vaig plorant a dir-t'ho.
pd; Enviam les sobrassades.

Marc ha dit...

jojojojo derribot!

Nate ha dit...

pelea!pelea!
autoderribo..

tofito ha dit...

me cag en sa teva puta sang colega, ses sobrassades les tendras mes aviat del q et penses i seràn de primera qualitat així com manen els canons de Can toni bosco, i es dos petats q diuen pelea pelea supos q ereu els qui eren tupats a s'institut no? un per beneit i s'altre per amic des beneit

Marc ha dit...

Aprofitant aquest darrer comment en mode agressiu, un link a un post curiós que xerra des possibles delictes que pot fer un Blogger...
Un puta system, mirau sobretot ets articles 1 (amenaces), 4(injúries),des 6 en es 9 (contra sa Corona), s'11 (Drets Fonamentals), es 12 (ultratges a Espanya) i es 13 (enaltiment des terrorisme...)

Marc ha dit...

Quin redicul, aquí va es link

Llorenç de Pina ha dit...

Tota una nit d'autoderribos i nedadotes a dojo... quina decadència...
alomejor os viene un poco grande