7 de febrer del 2007

Pagafantas vs Niño loco alemàn

Amb una ànsia vigorosa de descobrir noves informacions sobre les desventures del nostre apreciat "convidallimonades", m'he trobat pel youtube una barreja explosiva; el niño loco alemàn veient el video del sr.convidallimonades. Grans subtitols i posada en escena. Va por usetedes.

5 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Molt gran!! x"DD ("maldito bocajaula", jajajaj!)

Ara, es més m'ha fet riure dels vídeos subtitulats des "niño loco aleman" és aquest! Ho veiem amb sos companyeros de classe i ploràvem!

Marc ha dit...

Increïble vídeo, cómo no bocajaula nova paraula de culte....
Qué coño hace ahí ese Orco!!!!
Brutal....
Per cert, aprofit aquest comment per commentar-vos que m'han tocat dues entrades per anar a veure La vida secreta de las palabras avui vespre a les 22:30 a Cinesa Diagonal. Sa meva senyora no ve perquè ja l'ha vista, així que a qui li faci ganes veure aquesta peli de sa senyora Coixet que m'ho digui (en forma de comment, xat, sms, e-mail, perduda, videoconferencia...) i passarem una vetllada romàntica compartint un bol de palomitas...
Si no, hi aniré totsol....

tofito ha dit...

kin makina es tio akest: UN XUPITO?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿

xavi santvi ha dit...

quan tira uns cd's per terra i diu; !que lo recoja la esclava de mi vieja!" o "puto eunuco pajilliero" o
"donde esta el boton de acceso directo a sexyviejunas.com!!?...bueno este supositorio con un poco de pelusilla valdrà!", buf...de fet totes les frases estàn molt ben treballades.

oriol ha dit...

ES FENOMEN DEL PAGAFANTAS NO TE LIMITS...Aquest tio se deu voler enfonsar per culpa del "bulling" nacional amb projecció a internacional que se li esta fent.Ai Alberto.. qui t´ho anava a dir...