27 de març del 2007

On és na Natalia?




i que m'hen deis d'això?. Caudillo, molt bona s'enquesta, però despres de la senyora Monica Bellucci, sa meva diva és aquesta

57 comentaris:

marco ha dit...

ni monica belucci ni natalia ni polles envinagrades. Scarlett Johansson!

Marc ha dit...

Molt bé Monxo, deman disculpes per sa no-presència d'aquesta deesa...Com pots imaginar, és fàcil deixar-se'n alguna d'una llista de 17. Així i tot, aprofit per demanar-vos que si es vostro no apareix a sa llista el tragueu a sa llum en forma de comment.

cuads ha dit...

per jo sa gran ausent es sa musa de ses meves sesions onanistiques...

...LUCY LIU...

Xavibanyo ha dit...

...no Barbara,,no!!!

Marga Massaent ha dit...

me neg a callar davant d'aquest REDICUL en majúscules de ses opcions per votar que tenim es sector femení!!! ja sé que sa nostra veu no se sent gaire sovint en aquest blog pero això és intolerable!per una vegada que podem opinar sobre un tema que dominam a sa perfecció (sexe+tios, va tot junt) i no podem reflexar els nostros gustos només per peresa de s'enquestador en qüestió...una puta enquesta que mos va bé i mos negau sa paraula!INDIGNANT!
I NO ME VAL SA TÍPICA EXCUSA: IDÒ HO FEIS VOLTROS...

Nate ha dit...

Scarlett Johansson és sa meva musa per excel·lència, sense paraules, ara q na Monica tb es bestial. Sa cosa esta difícil.
Per cert n'Elsa no l'hagues votada però despres de veure lo d'interviú ...(8P)mare meva!
Torn a dir lo mateix, sa cosa se va complicant por tiempos

Edu ha dit...

Ana Rosa Quintana... de las que te coge, te marea y te parte... encima despues de prepara un café que ta cagas... fijo... Puta loba tio

cuads ha dit...

ah! Julia Otero....això si q es un pibonazo inalterable a nes temps..

marga es q amb sa participacio q feis ses shatis a nes blog...jo mai se si ho mirau o no, supos q si vos deixasiu veure mes...s'unica q se deixa caure es na rose

Marga Massaent ha dit...

m'és igual, tampoc vos ho prengueu tan a la valenta, encara que ses majúscules puguin assustar...jeje simplement volia ficar un poc de canya per una vegada

Marc ha dit...

Veig que sa frase Acabam amb homos, perquè no hi hagi queixes no ha estat del tot premonitòria. També veig que és més fàcil participar en es Blog fent crítiques negatives que aportant coses positives.
A més, com ja vaig dir en un inici, sa redacció d'enquestes no és competència exclusiva des Caudillo.

tofito ha dit...

per punts:

1.- bona enkesta caudillo

2.- marga no te keixis q per un pic q vos passau per aki al mes ja esteis tirant pestes

3.- cuadros: m'estas dient q prfereixes a na julia otero a qualsevold e ses ties q hi ha aki a d'alt? Pero si akesta tia te pinta de cementona!

Marga Massaent ha dit...

per punts:

- perdonau tots els que penseu que si un no se connecta un mínim de deu vegades al dia al blog no té dret a opinar, amb tota sa meva desavantatge opin que no ha de ser així

- tòfol, mal te pegui rampa a sa pipa mentres fas s'enquesta o penses en qualsevol d'aquestes paves!

Marga Massaent ha dit...

perdona Rosa, :P

cuads ha dit...

per tofipunts:

1- tofol: senquesta esta bé xq hi ha na scarlett i na sharon (i toto lo demés). Falta na Lucy Liu, lo milloret. Na julia otero esta molt canyon i segons ses meves fantasies no es gens cementona.

2- marga: no dic q vos hagueu de conectar tot lo dia, pero si m'agradaria q es costat femení de sa cofradia participes més xq de moment participau tant com es tailandesos q se conecten. Esper q això sigui un incentiu...una abraçada

Anònim ha dit...

Bones a tots i totes!!!
Per sa sorpresa d'alguns, supòs ke de tots, he decidit fer un comentari (tot sigui per sa causa).
Però me pareix un poc forta sa poca opció de participació femenina a sa darrera enquesta!!!
Però be, això és un lloc fet i destinat a homes (més que rés pes temaris que es tracten)!!

Marga Bonet!!

Nebot ha dit...

Cagodell Marga!! stic amb tu! això no pot ser, tantes dones i pocs homes!
MUUUAS

Marc ha dit...

Histo, això m'agrada...
Dones a matar...!
Això sí, sa confrontació no és sa manera d'introduïr-se dins es Blog, recordau que es Derribos estan a s'ordre des dia, i tot confrare té llicència per anar a matar...

marco ha dit...

com conyo hem de posar homes si no sabem ni si es blog és llegit per dones?si no participau (que no vol dir llegir es blog 10 pics) és com si no existíssiu.Venga, que es rollo feminista repelent està passat de moda.

marco ha dit...

En cuadros s'ha pronucniat a favor de na Scarlett, nate també i jo òbviament també...cosa d'aris? Gusts caucàssics? Amunt Scarlett

Marc ha dit...

Interessant reflexió...
Jo he votat Monica, serà que mos agrada més en es morenos?

Anònim ha dit...

Mirau monaiiiis, perquè no pot ser millor sa paraula... que escriguem o no a nes blog no vol dir que no hi facem visites, de fet, hem votat totes ses enquestes però davant aquesta decepcionant tria de dones, excloguent possibles homes, nomes n'hi ha tres per ser més exactes, és normal que es sector femení s'hagi indignat!!!!!!
L'homon marco llull...rollo feminista???aixo mos ho dius davant sa vostra gran enquesta de dones???qui és es maxista o feminista aqui??i lo des rollo repelent es s'unica excusa que sabeu posar quan una dona reivindica. Q m'estas contant de repelents???deixau-vos anar de comedi i acceptau que tenim rao i a mamar raves!!!!tualmon! i que visquen es homos per barrinar!

XINETA!

marco ha dit...

lo que deia, repelent feminista

Llorenç de Pina ha dit...

On vas a parar!! Monica Bellucci a matar!! Allà on me posis (alerta on!) una mediterrània que se llevin totes ses nòrdiques, germàniques i demés...

Llorenç de Pina ha dit...

Per cert, al·lotetes, no vos sulfureu tant... vos surtiran rues :P

Xinis ha dit...

Mos agraden ses rues...una mes una menos...NO POT FER GAIRE MAL!!!!!JAJAJAJAJAJAJ!!!

tofito ha dit...

s'ha de dir q ses ties no participau perq no vos dona la gana akí presentaré unes proves:

1.- sa secció "Setmanari Musical" que l'elabora es nostro estima Marco Llull està destinada a tots es públics, tant homes com dones.

2.- Es senyor Marco Vallejo publica tot tipo de coses, vale q moltes tenen a veure en futbol però donauvos una volta per es blog a veure si lo q ell publica no pot ser des vostro interes: geografia, política, ecologisme... no sé, a lo millor encara només vos interessen ses ofertes des Mango (traje?)

3.- sa majoria de ses publicacions den manti són a sa secció de Canal Verde, crec q akí tampoc teniu excusa.

4.- sa secció q jo edit "Una de Varios", com es seu nom indica, es molt variada i crec q tothom hi té cabuda.

5.- Es caudillo sempre publica cosetes molt variades i, si no record malament, no deu haver fet mes de una publicació sobre futbol i ninguna sobre dones.

De fet ses unikes publicacions sobre dones q hi ha són akesta i un video q linkar en Nato a un comentari sobre un video d'un caragol gegant.

Perq vos keixau tant ses dones? perq diu na marga Bonet q akest blog està destinat unica i exclusivament cap a homes? perq vos posau com una moto? a tu marga com a gran impulsora d'akest debat, te voldria recordar q has publicat dues coses: un remember des carnaval de banyoles i una llista d'homes...ki fa publicacions més sexistes? no critiqueu es caudillo per això perq es tio sempre està obert a qualsevol tipo de suggerència i fa lo impossible perq tots tenguem cabuda a dins es blog.

De totes maneres estic content de vos hageu emprenyat perq així al manco haureu dit algo.

Salut a casi tots!

PD: i a totes q si no me montau un pollo

Marc ha dit...

Tofito, sense que serveixi de precedent, 200% d'acord amb tu...
Crec que ses crítiques en forma d'Autoderribo no tenien cap raó de ser...
I avon eres?

Marc ha dit...

Ah, i lo darrer, haver de sentir que fins ara no hi havia hagut res que vos hagúes interessat (cosa que no vos heu cansat de repetir) quan sa quantitat de temes tocats és inmensa, diu molt molt poquet sobre voltros...

roseta ha dit...

Sense defensar a ningú, però crec que les noies tenen raó en que no hi ha gairé opció per triar femenina. I els nois tenen raó en el fet que la presència femenina al blog és escassa.

MARGA: no m'ha ofès el comentari, més aviat m'ha fet riure jeje :)

Anònim ha dit...

BUEEEEEEEEEEEEENO haya paz...

M'encanta pq es tios reclamau sa presència femenina... i a ses nines mos encanta ;P, punt final?

MUAS

tofito ha dit...

ara punto final? ni hablar del pelukin, volem una petició de disculpa pública.

company ha dit...

A na què ??
Veig que s'ha armat un bon "paripé" amb aquest system d'enquesta, ses ties han alçat sa veu i han sortit de davall ses pedres (iavonereu¿??). Se veu que de tant en tant s'hi passavem pes blog, a curiosear un poc vamos.
Ara, "ja bé", esperam una mica més d'implicació bloguística en qualsevol tema i varietat
Molts d'anys i bones festes.

Xinis ha dit...

Estupendo Kompany...cap critica a ses feministes. Això si que és saber estar i lo altre son tonteries!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mos tornarem trobar per aquí o per allà o per llubí.

Xineta

tofito ha dit...

supos q per aki mos trobarem d'aki a un mesos quan vos torni a pegar per participar

Xinis ha dit...

Podria ser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marga Massaent ha dit...

bueno, com a apunt final dir que sa veritat es que es meu primer comment el vaig fer tipo derribo, com un més des blog, i que tampoc imaginava tendria tanta repercussió ni de molt. de fet, jo pensava que m'ignorarieu totalment menos en marc per raons òbvies...
però bé, sa veritat és que estic contenta de que es nucli dur femení s'hagi pronunciat i no m'hagi deixat a s'estacada, molt bé nines!

xavi santvi ha dit...

Caram...estàs dos dies sense mirar el blog i et perds un most comented post aixi com aixi! Faré servir tofipunts (quin gran terme cuads!);
1.Scarlett Johanson i avon eres!!
2.Paz Vega "tengo lo que tu quieres".
4.Dr.House mite eròtico-sexual...m.v.e.(me ve enorme)
3.Bé nines, per sa participació encara que sigui en forma d'atac massiu contra membres "consagrats".
A veure si entreu més habitualment (entrar 10 vegades al blog per dia n.p.f.g.m sempre que es pugui).
4.Visca la cofradia!

Nate ha dit...

Enhorabona a nen monx per fer un postet q, qui l'hi havia de dir, acabarà sent un most commented...
quin puta showhot!

tofito ha dit...

ironies des destí de sa confraria

Anònim ha dit...

Ana Rosa Quintnana....te voy a dar yo a ti de Ana Rosa Quintana....

Anònim ha dit...

Ana Rosa Quintnana....te voy a dar yo a ti de Ana Rosa Quintana....

tofito ha dit...

uiuiuiuiui, pareix q sa senyora claudia ha fet acte de presència...

Edu ha dit...

Eso parece... pero creo que ha tenido algún problemilla. O es mi cerebro o el comentario esta puesto 5 veces

marco ha dit...

ana rosa quintana, la única mujer que mejora con el paso de los años...di que si socio

Llorenç de Pina ha dit...

devia ser x ajudar a q fos es most commented post de tots
(com jo, q realment no tenia res més a afegir)

Marga Massaent ha dit...

Ana Rosa Quintana???que millora amb els anys? què enteneu per que una dona millori com ella? que s'hagi de conservar a base de quirófanos i tonelades de botox? no per favor, es com si noltros proposéssim en silvio berlusconi per sa llista, que també se va estirant per moments i de mentalitat no li fa gaire enfora...

roseta ha dit...

ben dit marga!

tofito ha dit...

pero q mos estas contant marga? estas a sa puta parra de d'alt! compara en Berlus amb sa gran Ana Rosa!!! això es com comparar en Messi amb en Dragan Ciric! es karronya amb es PRIDE! o fins i tot akest blog amb so vostro pellos fotolog!

marco ha dit...

que bona to-fight!Putes PRIDE, que dolentes i flipats. Jo més que en Ciric posaria en Dugarry

Marga Massaent ha dit...

juas juaas, pots dir missa, a n'ana rosa li rapes un poc es cap i li poses 20 quilos més i ja el tens

Edu ha dit...

Claro... el Dr. House es la máxima del erotismo y la sensualidad... Supongo que el bastón le da puntos. Raro que no prefieran a Lex The Impaler

tofito ha dit...

histo marga com te flipes, deixet anar q lo q ha passat és q volies fer una llista enormous i t'ha sortit una cagada de colom malalt. En house akest q té? q és un mal lletat i per això vos posa? q empra es garrot q maneja per donar per es cul i encara vos posa més? es wates akests q has posat a ke venen? com nedes...

Marga Massaent ha dit...

jajajajajajajajaj, joder macho com vos costa acceptar lo den House!mira que ho havia posat clar: me dóna morbo i encara no sé per què. què passa? que per què sigui coix ja no el te pots imaginar fent altres coses que no siguin caminar?el árbol no os deja ver el bosque amigos...
jejejej

tofito ha dit...

el bosque no te deja ver el cielo

cuads ha dit...

dios tofol vaja contestació..chapó!

monxo ha dit...

com a responsable de tota aquesta "batalla" entre gèneres, propos una petita cosa: pq no penjau fotos vostres tipo "sensual ligeritas de ropa", i noltros ja no pensarem més amb aquets mites exposats a s'enquesta. Tb, si ho voleu, vos podem fer un calendari rollo "bomberos y su mangera" (evidentment, jo en portada) i vos n'enviem una copia a cadasquna!!!

tofito ha dit...

clar q si monxo
una mica de fotos d'akestes femines ligeritas de roba i s'ha acabat sa discussió!