25 de juny del 2007

Sa confradia per Arbúcies

Sant Joan 2007


Corresponsal cofrares a Arbúcies



Després d'un parell de dies de discusions sobre on celebrar sa revetlla de Sant Joan, mestre Kempes, senyora Lleba, senyora Joana i jo mos deixarem seduïr pels mètodes vicentins i mos decantarem per una festa privada a un fora-vila a Arbúcies (devora es Montseny).


Arribarem a puestos sobre les 22:00. Es lloc era una meravella. Una masia arreglada enmig des bosc a ses faldes des Montseny. Llumets de nadal, escenari complet montat, banyera plena d'alcohol, paridad de sexes (tot i que poca dona disponible), sistema de botifarres, futbolin, i molt bon ambient.


A mestre kempes li va costar ben ficar-se a nes paper i començar a fer-se amb sa gent (tots sabem que aquest és es tipo de festa de mestre Company)controlant es sistema de torrades i altres paripés davant s'estupefacció de sa gent. Sa penya era genial, els de Sant Vicenç caven bé!


En acabar de sopar es senyor Sentve va pujar a s'escenari i, en una enorme mostra de "cavellisme" i "saber estar" va fer un autèntic recital de cantant còmic que mos va deixar esbrevonats de riure.


Dues hores després va baixar de s'escenari i, en adonar-se des cego que duia provocat per un sistema de "caipis" ensucrades, se va amarrar a un barral d'aigo de 5 litros intentant fer baixar es cego.


En apagar s'equip va fer aparició es famós Sing Star, que una vegada més va estar allà. Però al contrari d'altres ocasions, es gran triunfador des vespre va ser mestre Company, que en un sistema de finals a 5 partits se va imposar a un Johnny Santvi que res va poder fer davant es recital d'armonia musical de mestre Company.


A nes final mos colgarem deves les 7 des dematí al raso, protegint-mos com podiem des fred, moscard, formigues gigants i altres 17 castes d'insectes de gust molt agre que mos tantejaren durant lo que va dormir sa dormida (5 hores).


L'endemà arribà lo millor de s'estada. Es descobriment de sa riera d'Arbúcies que passa a pocs metres de sa casa. Un rierol d'aigo fresca allà on just just podies posar ses bosses en remull, però que era gloria en bon diumenge de ressaca.


A nes final un system de festa. Bona gent, bon ambient, bona música, bon menjar,... Ses fotos xerren per elles mateixes.



Mestre Santvi damunt s'escenari


Johnny Santvi, manos a la obra



Kempes en su salsa


En Santvi, un porter de primera peruana, i "lo milloret des vespre"



En darrer terme mestre Cesc, s'enorme amfitrió.











... no és lo que pareix.


Tampoc és lo que pareix, nedant entre alcohol.


Cridades entre cofrares



es combat des vespre


















fixau-vos amb en Sentve, pareix una loca!


Despertars ressacosos

En remull a sa riera



En Kempes se coloca es "peluquín"




A falta de pilotes de platja, bones són sindris!!






6 comentaris:

Marc ha dit...

Xiscooo!
T'has deixat sa foto de n'ET demacrat!
Molt niquels ses altres!

Nate ha dit...

molt bé aquest postet de ses festes, sa veritat es que aquest escapadeta per arbucies pinta bastant mediàtica... En kempes ja m'ha contat ses històries més destacables, sobretot les relacionades amb mestre johny!

Estaria be que sa resta de cofrares comentessin un poc ses seves experiències des cap de stmana, ja q hi va haver diversos bàndols, tipo serverins per festes de sonser, gaspar dissabte per cala romantica a lo fucker, kane i xeve per unes carpes a montjuic, st.joaners per ciutadella,etc.

Per part meva dir que vaig disfrutar per Son Servera. Divendres concertarros rockeros amb Reincidentes i Porretas com a caps de cartell. Ja vos podeu imaginar, plaça des mercat a petar i shows amb uns i altres (saps q son de guapes ses festes de poble!).
Dissabte més tipo paxanguero, amb un altre ambient tot i haver-hi molts que repetiem del vespre anterior, on destacà sense dubte l'actuació dels orris. Esper l'aportació d'altres expedicionaris, però jo destacaré sense dubte quan tipo les 5:30 mestre cuads i jo partirem caminant des de sa plaça fins el bar playa de sa costa des pins, darrera d'un camió que portava a mestre pelota com a dj pinxant hit tras hit. Aquest acte ludico-esportiu-festiu fou organitzat per una nova associació de joves els quals es fan anomenar "Es Ca Verd". Ja vaig iniciar unes converses de cara a unes possible cooperació entre aquesta organització i sa nostra cofraria de cans vells via web.

Cuads esper qualque aportació teva de lo q va ser aquest mini camino de santiago q mos varem marcar!

Au cofrares salut i força i visca ses festes i Mallorca!!

Marc ha dit...

Gaspar a lo Fucker???
Aquest al·lot no deixa de sorprendre'ns!!Volem detalls!!
Per part nostra commentar que tant divendres com dissabte varen ser níkels, es 1r dia MdMacba i es 2n MdMontjuic, a una festa en es Poble Espanyol supercurrada, amb un ambientillo tipo bosquet amb concertillos i un altre tipo carpa amb DJ's níquels que no aturaven de posar hit tras hit. No se perquè, però duc dos dies cantant aquesta cançó, tot un hit de sa nostra adolescència. From disco to disco! La recordau? Hi ha dues hores de lagunes importants, recordam que vàrem acabar berenant amb una penya de pillats de Sant Just fins a les 10 des dematí.
Tot molt níkel, menos ses ressaques posteriors.

xavi santvi ha dit...

Arbucies que bella eres!! Que be es post xisco. Realment es sistem d'arbucies es sa neta! Destacar sa plena integració des cansvells presents amb sa santvi-people que no va defraudar. Impressionant mestre kempes singstareant tot es vespre, i xisco moment de bojeria fentse un book amb es ca "goddo", masti dels pirineus ultra-pudent. Les fotos son molt bones, pero estic dacord amb canoves que s'hauria de mostrar sa foto on apareixo tipo E.T contaminat + "cuñao" dins sa riera...realment estic horrible pero SOM JO...
No dubto pero que el bon saber estar de la resta de cofrares els va deparar la mateixa o més fortuna que als arbuciencs, que varem tornar a casa satisfets tot i que rebentats.

Xavibanyo ha dit...

Que bé cofrares!! festa hippie por todo lo alto.. canturreos, palmas, moltes rialles i banyada ultima al riu.. Molt grans les fotos i sobretot les cares de fecilitat de la gent...

I que no és macu això!!!? ..

pd:que vé ca vell per excelència company, obert de cames rentant-se la cara de bon matí jojo...

company ha dit...

Quin gran Sant Johan per terres des Montseny amb majoria de penya santvicentina i una petita representació caveística.
Com sempre, anant "a verlas venir", va surtir canat. Bon sistema de festa molt ben preparada, què acompanyada des lloc i s'orografia des terreny va estar molt xula i amb predomini de bon rollo a matar.
Destacar en Johan, coordinador d'ambulancies, seguidor afèrrim del Nàstic, bon singerstar i artesà de maceta i escarpra. Quin le crack.
També tot es personal d'allà, casi tot de Sant Vicens dels Horts, molt bona gent per cent, molt ben representants per en Xavi què va demostrar ser tot un lider.
Molt bé va anar sa cosa, s'haurien de repetir més aquestes surtides fora de Barcelona cofradils que sempre són níquels.