27 de juny del 2007

Sa tele a s'ordenador i pelis a nes mòbil

Bones a tots cofrares. Ara ja feia dies que no penjava res a nes blog. Com sa gran majoria de vegades es una cosa un poc "friki" però que pot ser útil o, si més no, entretingut. Per aquells que no tenen tele a s'habitació però que sí tenen un ordenador (portàtil o de taula) connectat a internet (de banda ampla sinó no tira) i que volen veure sa tele per que fan un interessantísim episodi de "Prison Break", "House" o un documental com "El apareamiento de la Cebras Africanas" vos propos una idea bastant útil. És un mini-programilla que es diu ZATOO el qual l'obriu, us demana una contrasenya (que previament heu especificat), i mirau sa tele amb una qualitat més que acceptable. De moment només es veuen una certa quantitat de canals, però supòs que anirà augmentant. També sé que no és cap novetat veure sa tele per internet, però sí que és sa primera vegada (almenys jo) que he trobat un programa de certa estabilitat. Sa pàgina és:

http://zattoo.com


Es programa és totalment gratuit i només és necessari registrar-te sense donar cap dada personal, si no es vol, amb una direcció de correu i una contrasenya pròpia basta. Bueno, espero que ho proveu i ja direu coses.

Una altra frikada que he trobat "por los mundos" és un programa que es diu 3gp-video-converter. Aquesta programa (és de pago, però bé si ho voleu gratis emule "al poder") és una eina, per aquells que tenguin mòbils més moderns capaços de reproduir vídeos i tenguin suficient capacitat, que el que fa és tranformar els arxiu de video que poguem tenir (.avi,.mpg, .mpeg, .vob...) a ca nostra a nes pc per pasar-ho a nes nostre mòbil (que reprodueix arxius .3gp almenys es nokia però crec que és un stàndard) amb una qualitat de video i so bons.

PD: espero no haver-vos avorrit massa i sé que a molts vos importa una merda. Però a tots aquests..........vos foteu, jejeje.

Desde el curro con amor, Rufire

5 comentaris:

Marc ha dit...

Bé Fire, conyo, estàs allà, ja no sabíem si eres viu o mort!
Per cert, en Mantilla està viu, tb, no?
Mola aquest traso per veure sa tele, és sa neta si sa senyora Kepa té ganes de veure Ventdelplà i fan un Especial Gols d'Henry amb el Barça a TV3(el faran en breu, ja voreu...)

rufire ha dit...

Sí, és per ca nostra que va arribar de menorca fet una merda. A meam si es vera que fan especial gols d'Henry i s'any que ve tornam a canaletes

Tekiss ha dit...

Estic viu!
No faré cap referència a lo que han suposat per jo aquests 4 dies de Sant Joan perquè tenc un bollo mental des 15...
A més, sa depressió d'haver de tornar a sa mordor de ciutat després de tanta bona vida i tan bon-rollisme m'han obligat a intentar pensar lo menos possible amb lo que han estat aquests dies per tal de poder centrar-me amb es puta curro que(a més!)no m deixarà estar a nes Rock&Pina.

(System d'issopros van nikel per aquesta regeneració...)

I que ho és de trista sa vida sense un fabiol sonant de fons...

Nate ha dit...

jejeje puta mantillospes!

Be fires be, aquests posts I+D no poden fallar!! Per cert a veure si anam a fer unes birrilles entre setmana qualque dia daquests d'estiu mordor per sa ciutat comtal

Mérida ha dit...

www.rojadirecta.com aqui podeu veure tot es futbol i sport en general... menys es volei platja