26 de juny del 2007

Xisco Parera, primer guanyador de sa lliga de cofrares a s'OFM

Al·lots, queden tres jornades pes final de sa lliga des cans vells i ja tenim es títol decidit. Mestre Xisco s'ha fet amb sa victòria de manera clara i contundent, a partir d'una trajèctoria regular i sense altibaixos, que li va atorgar es liderat a principis de temporada i que l'hi ha permès conservar-lo sense gaire maldecaps.
Des de WWW.CANSVELLS.COM li volem donar s'enhorabona més sincera i desitjar-li un brillant futur.

Ara per ara, amb es títol i es descens totalments decidits, s'interés per sa lliga se centra en sa lluita, per una banda, per sa segona plaça (amb tres equips en un punt), i , per una altra, pes dos llocs UEFA, amb tres equips a sa pomada. També està prou interessant sa lluita que mantenen (gairebé des de principis de temporada) un grup d'equips allotjats a sa zona baixa de sa classificació.

Recordau, igualment, que lo que realment té mèrit és aconseguir classificar-se per damunt des teu objectiu inicial, així que hauríem de xerrar des gran èxit de 4 cofrares, encapçalats per s'autèntica revelació de sa temporada, Mr. Fancy Pants, a qui segueixen d'aprop és seu company Tòfol i es Pibito Sureda. Destacar també es bon paper de s'allegado CanDavids, Sir Xixolino i Ca Vell, que entraran en zona de punts si res no canvia a final de temporada.

A sa imatge adjunta podeu veure com està sa lliga a sa jornada actual.

PS: Se segueix després?

15 comentaris:

tofito ha dit...

tot i que només me fan falta un punt per assegurar complir es meu objectiu oficial he de dir q es meu objectiu personal era acabar de Mrs Fancy Pants però no ha pogut ser i m'he de rendir a davant s'evidència de que ha sabut administrar el seu ekip millor q jo.

vull remarcar es paper den Nato que condueix el seu sevilla cap a una temporada increible.

vull donar s'enhorabona a en xisco per es seu títol de lliga aconseguit matemàticament i totalment merescut després d'una temporada impekable. Només vull dir que a sa pròxima lliga oficial, que per jo podria començar per s'octubre, hauria de triar un ekip una mica més modest a veure si també és capaç de demostrar ses seves virtuts com a manager amb molt menys pressupost. Això també va per altres managers com Caudi, Cuaders, Edu etc.

S'ha de dir q en canoves no ha fet cap menció a sa final de copa q se juga d'aki a poc on en Xisco pot aconseguir es doblete i en Monxo pot donar sa campanada!

Marc ha dit...

T'he de corregir Tofito perquè s'esperada final de Copa la disputaran un llançat Sir Xixolino contra es s'equip merengue den Francesco Putero, que intentarà salvar sa temporada amb un títol també important.
Per cert, comentar que en Monxo fins avui era s'únic cofrare amb un títol a sa butxaca, després d'una ultrameritòria Copa del Rei guanyada amb es modest Nàstic de Tarragona.

tofito ha dit...

fe de ratas

Nate ha dit...

q be s'ofm!!
per part meva esper començar una nova lliga lo més prest possible, pq sino es juliol per bcn pot ser mordor!podriem jugar tipo lliga anglesa o una d'aquestes on et donen pasta i has de comprar tota sa plantilla des teu equip.

Sa veritat es q aquests darrers partits seran emocionants a matar. Personalment es meu objectiu és ser 4t i de moment pinta bé encara q tot depen de les dues pròximes sortides seguides q tenc al camp de la romareda i al madrigal, visites prou dificils. Ja veurem q passa...
Per cert avui fitxatge den Sheva q s'incorpora a altres crackots com Ibrahimovic, Joaquín, Gerrard, Nesta, Ferdinand, juntament amb la columna vertebral sevillista formada per Navas, kerzhakov, Cobeño, Alves, etc. (quin flipat q estic fet! jeje)

i avon ereu!

Per cert tefes es teu llevant ha demostrat un puta saber estar increible, sa meva més sincera enhorabona.
Les decepcions estarien conformades per mestre tekis i Oriol, q no han tingut sort en aquesta temporada, com mester santva, q se veu q li ha passat factura sa lesio al turmell...

xavi santvi ha dit...

1.totalment decepcionat amb tota sa mea puta plantilla.
2.totalment demostrada sa aleatoriedat 100% una miqueta entre cometes de s'OFM
3.Sempre em quedara terra takova, on hi ha menys competencia a nivell de frikisme.
4.L'any que ve abandono san mames, cansat de la vida.

Xisco ha dit...

Només tenc paraules d'agraiment per tal reconeixement de mèrits.

Ha estat una gran lliga, a estones molt disputada. Tot i que hi ha hagut dos equips a qui he estat incapaç de vèncer, el Madrid de n'Edu i el Sevilla des Sr. Nate. Crec que he estat es més regular i es més clar en política de fitxatges, reforçant els llocs clau i millorant a matar sa plantilla actual, deixant de banda especulacions i altres.

Esperem seguir donant espectacle. Crec que un poc de lliga italiana NPFGM. Que trobau?

tofito ha dit...

i no ho olvidis xisco: aplicant clausules a lo florentino en alguns des teus traspassos...

Tekiss ha dit...

BetisMan (o MantisBe) ha fet es redicul més espantós de tota sa lliga des cans vells...amb mitjes de 90... baaahhh!mordor!
És per això que anunci sa meva retirada de s'Online Soccer Manager en finalitzar sa lliga. A partir d'ara me deidicaré a s'OPM; per si vos interessa és un joc que he trobat molt més interesant (Online Petanca Manager)
100% aleatori

Marc ha dit...

Què gran Online's Petanca Mantiger...
Fiera, veig que ets per s'I.M.I.M. i ho tens tot capat (menos es teu supermembre).
A quina hora seràs per cases, vendré a fer uns ISS i algo més si no arribes molt tard.
Patetec SMS via bloc.

roseta ha dit...

Weno al·lots, ha estat una gran lliga. S'ha de dir (sentve, va pel teu punt 2) que l'aleatorietat del joc no és per tant, que m'ho he currat. Sinó vease la jornada d'ahir, on Ms Fancy Pants va guanyar al FCB per un 0-2 impressionant i ben guanyat. Llàstima que no sortís de la 8ena posició... Espero acabar així! A veure que passa a la pròxima lliga!! Sort als que encara esteu per la copa, i a la última jornada de lliga!!

Ms Fancy Pants - manager del gran Real Mallorca (que per cert ja podria haver guanyat contra el pellós Madrid)

Marc ha dit...

Fancy lo teu no té nom...
No només tens una potra que assusta sinó que encara dones com a raó per sa teva bona classificació a que "t'ho has currat molt".
Què hagis guanyat 0-2 dins FCB i València significa que "t'ho has currat????". Jo crec que justament aquests resultats trets "de la nada" expliquen sa potra que has tengut amb un equiputxo que no hauria d'aspirar ni a sa 15 posició. Així i tot, sa meva més sincera enhorabona, perquè has donat molt de joc (i comentaris furiosos...:P)

monxo ha dit...

Gran lliga si senyor!!!
Avui se disputa una impresionant final Madrid-Saragossa on puc guantar la meva segona copa del rei i fer-me amb el titol honorific de "rei de copes" de sa cofradia. És meu "alviceleste" Saragossa ha fet una gran temporada, però no ha brillat tant com el super nàstic de s'altra lliga si tenim en compte sa relació pressupost-plantilla-resultats.
Només mencionar que a s'altra lliga, mestre fire (Barça) me va fer un training camp a casa seva i va caure derrotat pel meu equip(València) amb un escandalós 0-4. Ridiculot enorme fires.

Marc ha dit...

Sa cofradia dona s'enhorabona, una vegada més, a mestre Monxo, que ha demostrat ser tot un expert en es torneig des KO i s'ha fet amb sa seva segona Copa del Rei, aquesta vegada amb el Saragossa i derrotant es totpoderós Madrid den cofrare Francesco Putero.
Un gol de s'italià Perrotta ha bastat per donar sa victòria a s'equip aragonés...
Enhorabona Xixolino!

monxo ha dit...

si, si, si, la copa ya esta aqui!!!!

tofito ha dit...

bien monxo bien! avui darrera jornada amb moltes coses en joc!