14 d’octubre del 2007

Can Diskyn's & Co.


Bones a tots cofrares i cofrarines (?), divendres vespre sa vida cultural serverina va sumar un actiu molt important, se va inaugurar una galeria d'art anomenada "Can Diskyn's & Co." Està situada a davora es Cine "La Unión" i està regentada per en Toni (es germà den Rafa des Bar Nou). Vos deix penjades un parell de fotos:

Akí a la dreta veim una foto de s'interior de sa galeria. És un espai molt agradable, distribuit en varies altures i habitacions. Sa il·luminació va correr a càrrec de Juli que també va colaborar enormement en sa organització de sa inauguració.

Akí a la dreta veim una instantania des corral de sa galeria on també s'hi exposen cosetes. Akí abaix veim una foto d'un "foso" amb una espècie de mort a dins. Akest foso es degut a que sa casa on està ubicada sa galeria va ser en el seu moment el primer taller de cotxes a Son Servera i se n'ha aprofitat es foso per ubicarhi akesta obra. Cada mes se canviarà tot s'inventari de sa galeria, cosa que me fa demanar que posaran a dins akest foso a ses pròximes exposicions.






No podien faltar mai unes obres de s'artista serverí Pedro Flores. Ses seves obres empastades de pedra i metall rovellat han estat part de sa vida serverina akests mesos que han estat repartides per tot es poble amb acceptacions diferents per part des pati serverí.





També hi ha lloc per sa pintura. Akí abaix vos deix una foto d'un quadre q me va cridar s'atenció. No pos es nom de s'autor perq no men vaig enrecordar d'apuntarho (falta greu de profesionalitat) Sa foto no és de tot es quadre per no incorre en delicte contra sa propietat intelectual (?)




Per acabar vos deix dus fotos de s'obra q més me va agradar. És una aposta personal ja vos avís. És un cavallet loco que fa devers un palm d'altura. Està fet de cents i cents de petites soldadures.
















Weno cofrares, esper que vos hagi agradat i que quan pogueu hi pegueu un bot, vos asegur que al manco podreu fer algo diferent per la vila.

4 comentaris:

Marc ha dit...

Què gran Tofi!!
Aquest apunt cultural sorprèn i s'agraeix, sobretot venguent d'on ve (Son Servera!!!)
S'ha de dir que una cofrare (na Marga, per més senyes) ha exercit de half-assessora artística de sa galeria, amb una visita a final d'estiu per donar es vist-i-plau en es projecte...
Enhorabona Toni i Juli!!

Edu ha dit...

¿Soy el único que piensa que Juli debería ser alcalde de Son Servera, posterior President del Govern Balear, posterior Presidente del Gobierno de España, posterior y futuro Primer Ministro de la Unión de Estados Europeos?

tofito ha dit...

aunque ya esté metido en un partido político su labor es más la de un "obrero del y para el pueblo"

Nate ha dit...

q gran q a son servera es vagin fent cosetes culturals q ens vagin fent avançar cada pic un poc més com a poble.. sorprèn i tot amb el poc moviment q hi sol haver...
Enhorabona a tots els q posau el vostre granet de sorra!