16 d’octubre del 2007

Farra & co.

Al·lots i al·lots, escoltaaaau!!

Arriba una nova edició de sa festa amb barra lliure més mediàtica de sa Comtal City, sí, sí, com tots sabeu arriba sa Te-le-co-farra!!!! Festival de sa xumoramenta!!!!
Aquest any, com no podia ser d'altra manera, comptam amb una facultat (en concret Medicina) amb majoria femenina per alentar es pocs mascles que encara dubtin on fermar s'ase!!!! Així que ja ho sabeu, si voleu posar en pràctica ses escenes tòrrides d'Anatomía de Grey o passar-vos es vespre fent derribos a lo House, aquesta és sa vostra festa!!! Sí, nena, síiiiii!!!
Molts de voltros, amics cofrares, disposau de ENTRADA GRATUITA a s'event per simple fet d'haver estat matxaca de sa Telecogresca de l'any passaaaaaaat!!!Ueeeeee!!Oh yes baby como me molo!!!
Per es quatre gorrionets que no gaudeixen de semejant privilegi, no passeu pena!!! En es míser preu de 16 €, teniu totes ses copes que voleu (o pogueu), és a dir, qui no xuma és perquè no vooool!!! Amb 17 dins sa cartera (1 € pes tassó) tens es vespre arreglaaat!! Lo mai vist!! Guapoooo!! Gràcies!!
Com cada any, sempre hi ha haurà es típics nedadors que se quedin sense entrada, perquè s'empanen o per lo que sigui! Pues aquest any hi haurà una novetat!! Qui se'n quedi sense no importa me cridi perquè sudaré d'eeeeeell!!! Buuuu!! Fuera! Fuera!
Recordau, divendres 26 d'Octubre, en es Velódrom d'Horta...

MEDICOTELECOFARRA


Danielillo

Bueno, abandonant es mode paripé, també m'agradaria informar es personal que aquest Dijous 18 d'Octubre mestre Daniel Higiénico toca en es Sidecar amb es seu grupillo. Ses entrades són a 10€, pero les puc aconseguir per 8 € si me deis que voleu venir... En Gaspi havia confirmat 2 people, així que ja direu, jo demà dimecres enviaré es mail per si ses mosques, lo que significa que entre avui i demà m'ho heu de confirmar...

Resultats de s'enquesta

Aquí vos deix es resultats de s'enquesta de sa setmana passada. He decidit aprofitar qualque post per penjar es resultats, ja que haver de fer un post només per allò era un poc forçat.
Es cofrares han triat sa Cultura Forast com sa millor secció des Blog. Enhorabona Edu!! Per cert, meam si t'hi poses que ja toca estrenar sa temporada amb un nou capítol... Ànims també en ets autors de ses altres seccions, ja que com veis tots heu rebut suport de sa cofradia (quina cosa més institucional que m'ha quedat això...)




Bonus futbolític


Acab es post amb dues perles. Sa primera és un golarro 'a lo Messi' que va ficar en Matias Fernandez 'Matigol', actual jugador del Villarreal, a sa seva època en el Colo-Colo.



Es segon vídeo és un que ja fa temps que s'hauria d'haver penjat: sa cançó dedicada a en Messi des seus compatriotes, "El pie de oro llegó". Pes Youtube ja han sortit moltíssimes versions, entre elles una en anglès, una en italià, una versió rock, una en portugués i una en chamamé... Aquí vos deix amb sa versió original.