8 de novembre del 2007

Virus informàtic

Hola a tots,

He pensat que la millor manera de córrer la veu sobre un virus informàtic seria a través del blog. Si rebeu un email amb el títol LIFE IS BEAUTIFUL borreu-lo de seguida sense obrir-lo. A més d'accedir a l'informació dels vostres ordinadors també els espatlla.



Sláinte!
Rosa

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Es un virus creado por Andrés Montes!Por que la vida puede ser maravillosa!Jugón!

Marc ha dit...

The Life is Beautiful virus hoax is an e-mail hoax which began circulating on the Internet around January 2002. The e-mail details a virus contained in a Microsoft PowerPoint attachment which is supposedly called Life is beautiful.pps. To date, no such virus has been found and the e-mail is widely considered a hoax.

Font: en.wikipedia.org
Nota: Hoax -> Trampa, engany, frau, bulo, llegenda urbana...

roseta ha dit...

Ahir a mi em van trucar i em van dir que ho escampes, i vaig pensar que si mes no no faria cap mal escampar aixo... Sospesant lo bo i lo dolent, no podia fer cap mal dir-ho, pero podia fer be dient-ho si era veritat...

De totes formes d'akest post es pot treure una mica d'informacio sobre un tipus de virus: aquesta particula de forma hexagonal que veieu en el post es una particula d'adenovirus. Aquest es, per exemple, el virus del constipat, i ha estat modificat en varies ocasions per ser utilitzat en terapia genetica.
Un virus no es mes que un tros d'ADN encapsulat dins d'una coberta de proteina... I no esta considerat com un esser viu!