3 de desembre del 2007

LEE: Jornada 3

ATENCIÓ!

FABRA COACH EXPULSATS DE SA LLIGA!
ACTUALITZAM ES POST AMB SA NOVA CLASSIFICACIÓ I PROPERA JORNADA!

Hey boys!

Aquest diumenge passat s'ha celebrat sa tercera jornada de sa Lliga de s'Eixample Esquerre, què va suposar sa consolidació des liderat des New's Team amb sa seva victòria davant uns minvants R de Rodett (8-1). Es Gerrets superaren, amb certes dificultats, Ses Xapetes Taronges (8-3), i segueixen a sa pomada. Es Buidadotes s'estrenaren, aparentment, gràcies a sa No Presència, per segona jornada consecutiva, des Fabra Coach. Aquesta setmana sa Federació se posarà en contacte amb ells per demanar-li's es què i abans de sa propera jornada ja sabreu si segueixen jugant o si abandonen sa lliga i deixen sense punts als tres equips que, de moment, s'hi han "enfrontat". Per últim, fer referència a sa tangana que hi va haver en es tens partit entre Tramuntana Six i Àngels den Tomeu, que guayaren es primers per 6-4, i que va estar marcat pes joc dur i, se comenta qualcuna que altra agressió. Esperam que tots intenteu dedicar-vos simplement a passar-vos-ho bé, i vos recomanam que allibereu sa tensió amb una bona buidadota es vespre anterior...

Au idò, ahí vamos!


Resultats de sa jornada



Classificació




S'estrella de sa jornada

S'estrella d'aquesta jornada és, sens dubte, es porter de s'Atlètic Buidadotes, Ramon Torres àlies "Monxo", que aconseguí deixar es casiller des s'equip contrari a 0, després de s'inici de temporada decebedor de s'equip verdesc. Se nota que ses darreres actuacions com a líder de ses sortides en cap de setmana de sa Cofradia li han donat sa confiança que necessitava per lluir-se en es terreny de joc.


Propera jornada

Es partit més destacat de sa propera jornada és un "duelo en la cumbre" entre es dos primers classificats, New's i Gerrets, que decidirà es liderat. Recordau que aquesta setmana no hi ha lliga!

15 comentaris:

Xisco ha dit...

Marquet!! duc dues hores ponynint-te pes messenger i pes gmail. Fabra Coach barco! no se pot confiar amb una gent així. A sa que t'he passat jo ja està actualitzat. Mira-t'ho.

Anònim ha dit...

El 6-1 del news a los fabra no quedan computados..¿¿??

Anònim ha dit...

FUERA!!!

Que morro!!!

Manos arriba, esto es un atraco!


Visca New's TEAM

Anònim ha dit...

comando new informa:
mos la sua si no nam liders, d'aquí dues setmanes vos prendrem es liderat k mos es legitim amb una victori historica a sa lliga de l'eixample esquerra!

Visca es New team!

Anònim ha dit...

Bruno, portada ja!

xavi santvi ha dit...

news = cagats anònims

tofito ha dit...

xavi santvi = cagat estandart

monxo ha dit...

joder, per una vegada que era MVP de sa jornada!!!

Anònim ha dit...

new's: teneis que seguir el espiritu de alguien o de alguna institución con fuerza, orgullo y lealtad. Por eso debeis seguir el espiritu de Tofol.
Monxo vas a mas! este finde te mantienes como MPV, lo sabes. los comentarios de Javier no deben ser contestados, el insulto o agresion muestra debilidad.
New's que pasa con las portadas!? Por cierto quiero detalles del partido con agresiones detalladas. fdo.: el ruso de Lesseps.

Bruno ha dit...

Sa portada du es seu temps! Que va passar en el primer partit, amb agresions i tal? Monxo enhorabona! mereixes surtir minimmament a la portada. Per cert, des de quan en una barrera que hi ha quatre jugadors es posa es porter tb? normal que fiqueu gols, Gerrets tenieu es partit comprat..!

xavi santvi ha dit...

tofol = es melendi de ryanair
debilitat = comentaris anonims
monxo = estrella de sa jornada
violència al camp = patetisme

Anònim ha dit...

VAMOS ESTO SE TIENE QUE CALENTAR ANTES DEL DERBI, NEW'S-GERRETOS!!!

Bruno ha dit...

Basta de anonimos! esto se tiene que calentar?!parece el tipico flipat de 15 anys que punyex per que se peguin dos :| ..

tofito ha dit...

melendy de ryanair? akí ja me perd

Marc ha dit...

Tofi: Melendi's story