22 d’abril del 2008

LEE: Classificació final (i Champions)

S'ha acabat sa Lligueta!

Després des tres partits de Diumenge passat, podem donar per acabada sa competició regular. Es títol, decidit ja la setmana passada, ha estat pes New's Team, que han acabat sa LEE imbatuts i només cedint 2 empats en tota sa lliga. Diumenge passat derrotaren uns motivats Àngels den Tomeu (8 - 7) que, tot i haver aconseguit posar en seriosos problemes en es campions, han acabat superats pes Tramuntana Six i són es colistes de sa Lliga. A sa segona posició trobam es FC Gerrets, un equip que sempre ha estat amb opcions d'aspirar en es títol, però que no ha pogut superar es New's a cap des dos enfrontaments (ses seves úniques dues derrotes) i que haurà de veure com, un any més, se li escapa sa Lliga. Per sort, Diumenge varen poder rescabalar aquesta enèssim decepció apallissant a s'etern rival, uns mermats Atlètic Buidadotes (7 -1) que, a pesar de lo abultat des resultats, feren una més que correcta primera part (acabà 1 a 1), però s'enfonsaren a sa segona quan es seu jugador franquícia Pau Kempes va ser secat per sa maquinària gerrètica. Així i tot, i tot hi encadenar dues derrotes de manera dolorosa contra es dos primers classificats de sa LEE, es verdescs han pogut mantenir sa tercera plaça, que se converteix en sa millor posició de sa seva (curta) història. Quarts han acabat ses Xapetes Taronges, que varen llençar en es fems es seu avantatge de dos gols en es partit aplaçat contra es sempre imprevisibles Tramuntana Six (5 -4 final), que de rebot abandonaren es farolillo rojo per acabar penúltims, una plaça provocada per sa convulsa i irregular temporada. Un altre equip que s'estrenava, R de Rodett, ha acabat s'any amb un més que meritori cinquè lloc, després de coquetejar tota sa temporada amb es descens, gràcies a un reacció final digna d'un equip amb casta.

Enhorabona a tots pes joc ofert i pes bon rollo general, amb escasses excepcions...


Resultats de sa jornada





Classificació final




Champions League

S'acaba sa lliga i, sense temps per descansar, comença sa Champions. En vista de que hem acabat prestet i mos hem quedat (tots?) amb ganes de més futbet, s'ha pensat en montar una competició de mes i mig amb format Round-Robin més eliminatòries, on més o menys tothom tengui s'oportunitat de jugar fins a finals de Maig.

Com que només som 7 equips he hagut de fer tejemanejes per montar algo mínimament digne i coherent, meam què vos pareix. Òbviament s'admeten crítiques i alternatives a lo proposat, aquí vos resumesc es tema, per punts:


  1. Se fan dos grupets de 4 (Grup Daurat) i 3 (Grup Vermell) equips, que jugaran alternadament un partit contra cadascún dets equips des mateix grup (3 i 2 partits, respectivament)
  2. Es dos primers de cada grup passaran a semifinals de sa CLEE (Champions League de s'Eixample Esquerre), mentre que es dos tercers classificats jugaran sa final de sa UEFA Cup, que tendrà partit d'anada i tornada, com era antigament aquesta competició.
  3. Es grups de sa Champions s'han format a partir de sa classificació final de sa Lliga, que podeu observar a s'arxiu adjunt. Es Grup Daurat el formen es 2n, 3r, 5è i 6è classificats, mentre que es Grup Vermell el formen es 1r, 4t i 7è classificats. En un principi se va pensar de fer 1r, 3r, 5è i 7è a un grup, i 2n, 4t i 6è a s'altre, però se va descartar per lo que vos cont en es punt 4.
  4. Es Tramuntana Six, després des seu censurable comportament durant sa segona volta de sa LEE, han estat finalment acceptats (si ells així ho volen, clar) a sa Champions, amb reserves. Aquestes reserves comporten sa condició de que, si tornen a fer un altre des seus clàssics plantons, seran expulsats directament de sa Lligueta. Per aquest motiu, se'ls ha inclòs en es grup de 4 equips, per si després s'han de fer modificacions. Me sap greu Xavi perquè sabem que no és culpa teva, però sa gent ha acabat cremada (amb raó) i crec que és justa aquesta condició. Òbviament si una setmana no vos va bé jugar (això va per tots ets equips) podeu demanar-ne s'aplaçament, mentre aviseu com a molt tard es Dimecres abans.
  5. Es preu per jugar competició europea oscil·larà entre es 60 i es 65 € per equip, depenent de sa pasta que hagi sobrat (mínima) de sa Lligueta. La setmana que ve (o es mateix Diumenge) vos informaré de quin és es preu exacte.
  6. Aquesta vegada sí, vull un mail (o comment) de tots es capitans informant que han entés es tema, i confirmant sa seva disponibilitat a jugar sa CLEE.
Aquí vos deix ets horaris corresponents a sa primera jornada de sa Lligueta de Campions. Si voleu tenir es calendari sencer, consultau amb es vostros capitans....

Propera jornada




Au idò, salut i gols!

6 comentaris:

Artur ha dit...

Enorme Kane! sa Champions serà genial, a la par que un grup complicadíssim... Per cert, crec que hi ha un error a sa tercera jornada on hauriem de disputar un Gerrets - Rodets, m'equivoc? Salut!

Marc ha dit...

Si, tio, es puta Excel me feia coses rares... Està clar que es nostro grup tb és conegut entre ets entesos com es Grupo de la Muerte... No hi ha res decidit!

Per cert, supòs que ho saps, però Biffy Clyro en es Summer: avoneres!

company ha dit...

Es grup de la muerte estarà allà, tots els equipos arriben mes o menys en bon moment a nes final de curs. En canvi, a s'altre grup, poca històra, Xapetes - Angels decidiran a sa jornada 1 qui passa a semis.

Bruno ha dit...

poca historia no se.. crec k son els equips que van tapats en aquesta nova competició. alerta!

lluc ha dit...

ses xapes i els angels mos han donat molts problemes als partits de sa segona volta, o sigui k alerta. Noltros no nirem confiats, nirem a per es doblete!

Marc ha dit...

Cuads, si miressis bé es calendari vories que la setmana que ve (PONT DES MAIG) no hi ha partits...
O sigui, que imagin que en Pau Kempes només serà baixa aquest finde. Sa segona jornada se celebrarà dia 11 de Maig...