6 de maig del 2008

CLEE: Jornada 1

Cuantos de aquí lo son???

Després d'un pont ben aprofitat i on sa condició física no ha pogut fer altra cosa que empitjorar (excepte per 4 herois que volen córrer sa Cursa del Corte Inglés), torna sa competició més imprevisible i espectacular de s'any, sa Champions League de s'Eixample Esquerre. Començarem es post fent una crònica des partits jugats a sa primera jornada.

Es Diumenge va començar amb un interessant Gerrets - Tramuntana Six, que se va decantar des costat cofrare (10 -6) gràcies a s'encert de sa seva davantera, sobretot d'un inspiradíssim Tomevet, que amb 7 gols en es primer partit aspira a fer-se amb s'MVP de sa CLEE, després d'una LEE fins a cert punt decepcionant. Per sa seva part, es Tramuntana Six no varen donar es seu braç a tòrcer en cap moment, i demostraren que tenen molt a dir en aquesta competició.

Es segon partit de sa jornada (tb en es grup Daurat) enfrontava a R de Rodett i als Atlètic Buidadotes. Es Rodis, que comptaren amb es seu quartet de gala/nucli dur format pes clàssics Artur, Joan, Gròs i Deguer, feren un partit tremendament seriós (amb pinzellades d'autèntic futbol total), i s'aprofitaren de sa Paudependència des verdescs per avançar-se fins a un marcador de 3 - 0. Es Buiders demostraren una vegada més sa seva manca de gol i, encara que varen lluitar fins en es darrer minut, només poderen aconseguir maquillar es resultat fins a deixar-lo amb un ajustat 3 - 2. Aquest resultat complicat enormement ses aspiracions Buidadotils a repetir sa seva formidable tercera posició de l'any passat, i dóna ales en es vermells, que només necessiten un empat en es proper partit per deixar quasi segellat es seu pas a ses semis.

Per últim, es grup Vermell acollia un vital partit entre Xapetes Taronges i Àngels den Tomeu, que se preveu decisiu de cara a sa classificació per ses semifinals, ja que tothom dóna com a favorit en es New's Team per sa primera plaça d'aquest grup. En Natxo, capità de ses Xapis, mos ha passat una crònica completa de partit: aquí la teniu.

Xapetes se ha encontrado con un muro (rollo manchester) donde no habia manera de entrar un balon, angels estaba fortificado abajo y xapetes desesperados buscando huecos, en una contra a final del primer tiempo angels ha abierto el marcador en un gol de jugada magistral. Al principio de la segunda parte todo seguia igual hasta que por suerte un balon despues de los rebotes ha empatado el encuentro, pero angels se ha echado el partido a la espalda y ha vuelto a ponerse por delante en el marcador. A partir de ahi Xapetes ha cambiado de tactica esperandolos en el medio campo y a partir de ahi han podido entrar a rematar , donde el cansancio tambien ha ayudado para poder rematar la faena. Por la falta de delanteros en xapetes han sido los defensas los que se han tenido que hacer cargo de marcar los goles....Por remarcar (ya que lo escribo yo jejejeje) el capitan del ekipo (ke ya no es urko , ya que no se sabe nada de el...) ha dado la seguridad del 4-2 con un chicharro por la escuadra que ha abierto la boca de todo el publico que observaba...(0, no habia ni el tato...).... Resultat final: 5 - 2 a favor de ses Xapetes.

Resultats de sa jornada



Classificació


Estrella de sa jornada

Feia temps que aquest apartat no apareixia pes Blog, unes vegades per falta d'estrelles i altres per falta de ganes, però aquesta setmana hi ha un jugador que se mereix una menció especial, ja que no passa cada setmana que qualcú clava 7 gols. S'estrella d'aquesta jornada ha estat en Tomevet des FC Gerrets, que va guiar es seus en es partit contra es Tramuntana Six aconseguint 7 dianes.



Propera jornada




Per acabar, recordar-vos que DIUMENGE COM A MOLT TARD s'han de pagar 60 € per equip, per poder jugar sa Champions. Així que o m'ho ingressau en es compte que vos he passat via mail, o ho duis sens falta Diumenge a s'estadi.

Au idò! A córrer!

5 comentaris:

Nate ha dit...

Hi ha rumors que en breu tornarà sa lliga des cans vells de s'OFM...
aixi q...al loro!

company ha dit...

vius Buiders! que una derrota pot ser fatal per ses aspiracions verdes; i si s'acompanya amb qualque punt des Rodis a nes partit previ des partit sa Champions s'acabarà.

Anònim ha dit...

company beneit! estas acabat

Marc ha dit...

Uaaa, uaaaa, uaaaa!!
Un anònim buider dient beneit i acabat a mester Kempes... Xavalín, dona sa cara i curra't un poc més es derribos!

Per cert, sabeu que mestre kempes té tota sa raó... Un pinxasso contra noltros i un punt Rodi vos condemna en es pou de sa UEFA, com a mínim...

Anònim ha dit...

Sa champions sirà des putes news!!

"DOBLETE"