6 de maig del 2008

Sabieu que... i qualque cosa més

En resposta a sa petició d'en Kane (reclamant s'autoria des 5 darrers posts) tornaré a posar algunes dades que val la pena mirar. N'he acumulat algunes a n'es pont que poden fer riure o plorar, segons com es miri.

  1. Espanya s'aproxima als índexos d'obessitat dels EUA. El Ministeri de Sanitat ha alertat que es 40,02 % des joves entre 2 i 29 anys pateixen obesitat.


  2. Multen cada dia a tres menors i 29 adults per fumar-se un canutet a n'es carrers de Catalunya (joder com mos agrada sa cosa)


  3. Només durant es pont, s'han caçat a 102 conductors sense carnet de conduïr (o bé no l'han tengut mai o bé el tenien retirat). Si tenim en compte que a a partir de dia 1 de maig està penat amb presó pos ja em diràs.

Fins aquí ses estadístiques. Avui m'extendré a dos notícies/frases que m'han impactat .

  1. Es senyor Acebes abandona es carro des PP, de manera que es "trio post Aznar"(Acebes, Zaplana, Rajoy) es queda amb es barbut com únic representant. De totes maneres no sé si "más male malo conocido que bueno por conocer"


  2. "Construí mi vivienda en un sitio donde no debía, pero lo hice por error". Eugenio Hidalgo, ex-batlle d'Andratx. Que vos sembla?


I com que avui estic inspirat proposaré una mica de debat.

Pensau que s'està fent massa publicitat sobre "el monstruo de Amstetten", és a dir, Josef Fritzl personatge que va tenir tancada a sa seva filla, violant-la, tenint fills amb ella i mantenint-los tancats durant molts anys, i que es pot tornar un mite o ídol de masses com ja va passar amb en Charles Manson o Jack The Ripper, fenòmen que ja va criticar Oliver Stone a "Asesinos Natos" (Natural Born Killers en V.O)

I fins aquí sa meva intervenció de bon matí a n'es curro recuperant hores.

Desde el curro con amor (i també molta son), Rufire

4 comentaris:

Marc ha dit...

Bé, Fire, coño, desde el curro!
Me pareixen molt bé aquestes notícies (sa mica de detencions diàries) però jo lo que vull que posteis és QUIN DORSAL tens per sa Cursa del Corte Inglés de Diumenge 18 de Maig!
Vamos peña que sa cofradia se posa sana!

Respecte a lo d'Astetten, pos basta mirar es vídeo que va linkar en Penya a lo den Matias el Humilde per veure que ara mateix els informatius ja no són res més que un programa com un altre, que cerca audiència. I un pavo que fa aquestes burrades ven, desperta curiositat. Mentre ets informatius segueixin guiant-se per s'audiència, seguirem veient monstruos y Matías y sucesos varis (informatius de Tele 5: exagerat)...

rufire ha dit...

Es meu dorsal per sa cursa és es 17104, o sigui que "atentos" a ses imatges jejej.

Per cert, t'has carregat sa primera de ses frases des sabieu que...? Es part de sa nova política de censura des blog??jejejejej

En quant a lo des monstruo aquest, lo que em preocupa és que no només on els telediaris sinó que es diaris (serios i no)van plens dia si dia també d'això. Jo crec que ja s'estan passant de catstanyo oscuro. O ja no recordem com es va mitificar a na Kampusch aquella??

PD: a miam si s'apunta qualqú més a sa cursa,tot i que sigui en diumenge jejejeje

Marc ha dit...

Per cert Fires, sa frase de n'Hidalgo és: "La nave agrícola acabó convertida en una vivienda sin yo saberlo"....

Jojojojo

rufire ha dit...

Ja n'he sentit vàries i n'he vist varies escrites o sigui que. Avui he sentit oer sa radio també que, quan es va enterar que l'anaven a plegar "llevó un caballo para qu se pareciera más a una granja que a una vivienda"
Déu meu, quin puta barram que té sa penya