14 de maig del 2008

CLEE: Jornada 2

Bones i maratonianes tardes,

sa segona jornada de sa LEE ja s'ha celebrat, i ha deixat ses coses bastant clares en es grup Vermell, amb New's Team i Xapetes Taronges ja classificats per ses semis, relegant ets Àngels den Tomeu a sa final de sa UEFA. En canvi, a s'altre grup, es Daurat, ses espases estan "por todo lo alto", ja que qualsevol des quater pot quedar a ses quatre posicions des grup, i recordem que només dos equips passaran a ses semis, i que un equip quedarà totalment eliminat i no podrà tornar a jugar competició oficial fins l'any que ve. Però bé, no avancem esdeveniments i anem en es partits de diumenge passat, que és lo únic segur...

Sa jornada va començar amb un New's Team - Àngels den Tomeu decisiu pes blanc-i-blaus, que sabien que una derrota els deixava defora de sa Champions. No va poder ser, i es campions de Lliga imposaren sa seva major qualitat tècnica i derrotaren ets angelets per 9 a 4. Ara, es proper partit Xapetes Taronges - New's Team decidirà qui acaba primer de grup i s'enfronta a semis en es segon classificat des grup Daurat.

Es segon partit enfrontava uns crescuts R de Rodett amb es Tramuntana Six, que necessitaven sa victòria per seguir somiant amb es títol. Contràriament a lo que se pensava, es partit no va tenir massa història a tenor des resultat, ja que es tramis varen literalment "passar per sa pedra" es rodis (1 - 10) i ara són primers de grup i tenen moltes opcions de passar a semis.

Per acabar sa jornada, hi havia es clàssic des clàssics, es sempre apassionant derbi entre es FC Gerrets i s'Atlètic Buidadotes. Es gerris sabien que una victòria els assegurava ses semis i pràcticament enfonsava es seu etern rival, però no varen saber aprofitar una bona primera part (3-2 a favor), i sa brillant actuació des seus puntes Cuads (3 gols) i Sionel (1 gol) unides a ses pinzellades de qualitat des jugador franquícia Pau Kempes (2 gols calcats) i ses nedades des gerris tant en atac com en defensa varen provocar un ampli resultat (7 - 4) a favor des Buidawaves, que ara veuen que amb una victòria contra es Tramuntana Six seran a semis. Es Gerrets, en canvi, saben que han de guanyar en es sempre perillosos R d Rodett i esperar una derrota verdesca o un empat, per ser primers de grup, després d'haver perdut s'enfrontament directe contra ells i haver-lo guanyat contra es palmesanos.


Resultats de sa jornada


Classificació


Estrella de sa jornada


Aquesta jornada no farem cap homenatge en es grans cracks de sa Lliga, sinó que li atorgarem es guardó de "Estrella de sa jornada" a tot un crack més fora que dins de ses pistes, una persona que mai diu una paraula fora de lloc, que destaca pes seu saber estar, perquè sempre estarà disposat a escoltar ses històries des seus colegas, i a sacrificar un diumenge de ressaca per fer-te un favor. Estic xerrant de n'Arnau Sala (tb conegut com Arny, Caso Arny o Caso a secas), que diumenge va debutar amb s'elàstica Newística, oferint un recital a sa defensa, i incorporant-se amb encert a s'atac en moments puntuals. Tens foc, Arnau?


Propera jornada


Vull acabar es post tornant a recordar quin serà es mètode per resoldre es possibles (possibles no, segurs) empats que hi haurà després de sa tercera jornada de Lligueta. Se decidirà pes següents factors, en aquest ordre:

  1. Punts aconseguits en es partits jugats entre cadascún dets equips empatats.
  2. Goal-average individual (diferència de gols) sorgit des partits jugats entre cadascún dets equips empatats.
  3. Gols a favor en es partits jugats entre cadscún dets equips empatats.
  4. Goal-average general
  5. Gols a favor
  6. Duelo al sol (amb revólver) entre es capitans de cadascún dets equips empatats
  7. Partida de Póker (Texas Hold'em) entre tres jugadors de cadascún dets equips empatats
  8. Coincidència des gols a favor amb ses dues darreres xifres de d'Euromillon de dia 23 de Maig.
  9. Tenir un Lamborghini Murciélago


4 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

1 a 10?? Iavoneres??? Ben dats i foradats

Bruno ha dit...

buen postecillo, me quedo con lo de la estrella de la jornada : "una persona que mai diu una paraula fora de lloc, que destaca pes seu saber estar, perquè sempre estarà disposat a escoltar ses històries des seus colegas, i a sacrificar un diumenge de ressaca per fer-te un favor." Cabe decir que Arnau es un jugador que debutó en pretemporada en un partido lluvioso, en Son Servera el año pasado. es decir, ha aparecido en partidos comprometidos. Por otra parte "la pulga ginés, tiene un cañón como pierna derecha y va fer un partidas" (by Pibito)

Anònim ha dit...

Que gran s'estrella de sa jornada i a més és es nostro PRESIDENT! Ginés espectacular com sempre!
Sa champions tremolaa!!

company ha dit...

bé Pibito, quin crackot!
Tema contrasenyes be ? s'OFM no perilla de moment ?