14 de maig del 2008

Sabieu que...i sa noticia des dia

Bones cofrares, ya tornan a ser aquí perdent un poc des nostro temps, comentant un poc dues o tres cosetes sobre el món en general

Un poc d'estadística

Sabieu que el 81% des consum de droga a Catalunya es dóna a les Universitats? Clar que si, fent-nos propaganda. Però el que és pitjor i preocupant, hi ha un 5% de menors de 12 anys que assegura haver tastat qualque droga.


Racisme

Ahir hi havia a una tenda d'Alcúdia, a sa nostra estimada illa pàtria de Mallorca, aquest cartell


Sobren es comentaris ¿no? ¿O en falten? S'home de sa tenda es va justificar diguent que es que "m'han robat un parell de vegades ses bandes de rumans"

I avui per acabar, un poc de publicitat. És sobretot un poc de recordatori, pes que van nèixer amb un "Ipod bajo el brazo" i no recorden d'on vé.




I amb això, fins sa pròxima

Desde el curro con amor, Rufire

3 comentaris:

Nate ha dit...

vaja exemplars que tenim per ca nostra... i a sobre echando amb h... encara que també m sorpren sa de publicitat que se li ha donat a sa "notícia", ho he vist per tot! Crec q d'amagat tb interessa donar-li publicitat i enviar un missatge negatiu a sa societat respecte a la gent d'aquesta nacionalitat.. quan passa algo i son immigrants, els mitjans de comunicació sempre especifiquen la nacionalitat, pq serà?

Marc ha dit...

Fire, t'has deixat sa imatge bona. Sa nota que es tio va posar a sa tenda quan es rumanos li varen robar es portàtils...
Aquí la teniu

Facilmente!!

Anònim ha dit...

sempre comdemnable un acte racista però deu tocar es coions que te robin.