3 d’agost del 2008

Clasicazos, però bons, bons.

Immersos en ple estiu, i entre revetlla i revetlla, un post senzill però ple de bona música per a escoltar a casa. Clasicazos, però bons, bons...



Un poc de Nirvana per a començar



Ara mos farem un poc enrera, The Doors



I per acabar, Guns N'Roses en directe.

P.D.:
Aquesta Cofradia Cavellistica, amb majúscules, sí, ha tengut creativitat, temes i matèries suficients per penjar ni més ni manco que 983 posts.

Crec que ha arribat es moment per afegir a nes títol de cada post es seu nº per tal que no se mos passi per alt es nº 1000, amb so corresponent resum blogístic que pertoca (un recull de lo millor, per exemple,...).

I, com no, es merescut homenatge a nes Caudi, que segurament n'ha penjat més de sa mitat.

Però jo som es darrer que he arribat i no sé com m'he atrevit a fer aquesta suggerència, que no és més que això.

Salut i que poguem arribar a 10.000 posts! :)

11 comentaris:

Bua ha dit...

Ara m'he embullat. A nes meu panell de blogger me diu 983 posts, i quan vaig a 'gestionar escrits', 986 :(

Es nº real i oficial de posts publicats no sé quin és, si 983 ó 986.

Marc ha dit...

Aquesta diferència és deguda a que hi ha 3 escrits en format borrador que no han estats finalment publicats (ni tp eliminats).

Bon recull, Bua, avui capvespre m'ho mir amb més calma... Xumaire!

Per cert, enormous cap de setmana amb ses cites claus Torrarock & Verbenes d'Artà. Molt bo es mano a mano amb en Kempes dissabte pràcticament tancant sa barra. Segur que 'Il Cavaliere' se va enrollar, no? Sa visita den Jaume Sureda a cases tipo les 9 des dematí cercant es seu fill tipo 'oveja negra' també va estar allà...

Fins Divendres!

Jaqme ha dit...

El vídeo de Guns'n'Roses hauria de tenir continuïtat en pla "que paso con" (hoy!) Axl Rose després del "Use your Illusion"?

(Avui és dia de suggerències, se veu...)

Bua ha dit...

Per acabar-ho de liar, Marc: 975 publicats i 11 esborranys, total 986.
Aquestes són ses dades que dona sa pantalla "modificar els missatges", quan els divideix en tots, publicats, programats i esborranys.
Pareix que s'assumpte està en 975, no?

marco ha dit...

Bona Bua!
Estàs aportant a nes blog una motivació necessària en una època tan difícil com aquesta. I si encara és amb música, mejor que mejor.
De The Doors no importa dir massa cosa, tots sabem lo que han estat i lo molt que han aportat a sa música contemporània.
De Guns'n Roses, mecagondena quin puta grup. Varen ser considerats 8i amb raó) sa banda més perillosa i macarra des seu moment (no només pes famosos i sempre controvertits Axl i Slash, sinó també pes mestre izzy Stradlin o es baixista Duff McKagan, sempre sobrepassant es límit legal entre drogues, putes, velocitat i destroces hoteleres).
Com be diu en Jaqme, des de Use you illusion II, res de res. Segons diuen, tenen un disco gravat fa quasi 10 anys ("Chinese Democracy"), però no arriba a pulicar-se mai, lo que fa sospitar sobre s'existència des mateix.
No sé si heu vist n'axl a fotos recents, però està en plena decadència, gordo i amb una veu certament desmillorada. Ha montat uns Guns'n Roses bastant mediocres, amb una banda que no fa coió. Mentrestant, n'Slash s'ha ajuntat amb els ex-Guns i ha format Velvet Revolver, que no estan gens malament.
Salut i fins es pròxim setmanari, que s'està gestant.

rufire ha dit...

Què gran bua. Trob una bona idea lo de mencionar es post per mirar de no passar es 1000. Això des borradors és indigant perquè n'hi ha qualqun que ja fa un coió de temps que hi és. Caudi solución!!!!
En quant a sa musica, havia sentit lo de que guns 'n'roses havien tornat però poca cosa més lo que ma fa sospitar que no estàn a n'es seu millo moment.
Partit enormèrrim!!!Amb una puta calorota (xixarra de las 5) i amb un convidat de luxe com en Bua.

Marc ha dit...

Sa veritat és que assusta i tot pensar que tenim cas MIL posts creats, quin puta curro...
Si seguim es ritme deixarem un puta llegat en es temps que farà por...
Lo fort d'Internet és que quan tenguem tipo 90 anys (es que arribin) i estiguem a punt de palmar-la de cirrosis aguda o cancer de pancreas podrem seguir mirant ses putes fotos EPP & QDEX, retrospectivament causants des nostros mals. Allà sí que podrem fer una secció així com toca, amb radiografies, endoscòpies i tot tipo de fotos llastimoses...

Llarga vida a sa cofradia!!

Anònim ha dit...

Que bé bua, quins grans temes que has ficat no és que jo sigui un gran savi de sa música però aquets tres tems son molt bons!! Mem si es pròxim partit el feim a una hara mes corrent i no amb tant de sol i així el feim durar més!

Visca sa cofradia i esperam arribar a nes post 10.000!!

Bua ha dit...

Amb so temazo de Guns no volia alimentar aquesta polèmica. M'agrada sa cançó i per això l'he penjada :). Lo mateix dic de ses altres dues.

Amic Rufire, dimecres a les 7 de s'horabaixa repetim. Futbet de platinum.

Quin honor poder jugar amb un fill den Rufino, millor central de s'història de Llevant. Jugar amb amb Rufo sènior un grapat d'anys sí que va ser una experiència digne de menció...

Jaqme ha dit...

Si vos falta un davanter centre incapaç de marcar un gol digau-me coses per aquest partit!

Bua ha dit...

Vist que és es post nº 975, esperarem més endavant a posar es nº a nes títol des post, tipo 990. Hi hem de pensar...