6 d’agost del 2008

Ja tenim cartell


Degut a ses pressions que m'ha ficat es "caudi" ja tenc es cartell d'enguany a punt. Aprofitaré per resumir els 6 punts clau de sa festa:
1. Tema personal:
  • Aqui no ve qui vol. Ha de ser allegado de 1r o 2n ordre o convidat via amfitrió o embaixadors (diversos segons sa zona). Això ho dic perquè es nostro blog ja du casi 120.000 visites, no fos cosa mos trobassim amb un merder de personal i no ho surassim.
2. Tema beure:
  • Jo m'encarregaré de pillar tot es beure, inclós es gel, tassons i tal. Com es darrer any seràn 15 € per persona en concepte de col·laboració amb es beure, no en concepte d'entrada.
3. Tema horaris:
  • Lo seu és posar-s'hi prestet, tipo les 17:00 des capvespre amb els concerts que s'allargarien fins a les 00:00 o la 1:00. Després posariem en marxa es tema dj's fins que hi hagi ganes (l'any passat eren les 7:15 des dematí).
4. Tema musical:
  • Alguns grups han confirmat presència (Pujafasua, Saeth, Alterego, Te Corrs, Dont Push Towards the Stage) i de dj's tenim els mateixos de cada any (dj Cata touchmerecords, dj Llorenç minicasino,...).
5. Tema logístic i alimentari:
  • Sa piscina segueix allà. Duis banyador i tovallola.
  • S'aparcament és es mateix de cada any, sa rampa s'ha refeta i ara no tocam pegar enterra.
  • No tenim banys, i millor si no pixam a sa piscina. Hi ha un corral de cavalls preciós per a poder fer ses necessitats. Com més enfora de sa gent millor.
  • No hi ha menjar. Si qualqu vol dur res, que ho dugui de cases i s'esposi a ser buitreat per dotzenes de persones.
  • Per els grups. Cada músic el seu instrument, hi haurà una bateria, 2 amplis de guitarra i ampli de baix. Es bateria que dugui plats, caixa i pedal de bombo.

6. Tema civisme:

  • Això no és un puta festival. Tirau sa basura a ses paperes i ses llosques també, que me pas dos dies fent net!
  • Tota persona que increpi, pegui, insulti, amenaçi o intenti engatar qualsevol dels animals que hi ha serà automàticament apallissat per un "petit comité" que s'encarregarà de que dit personatge sigui automàticament extraditat i que segons quins siguin els càrrecs imputats, no arribi a judici.
  • No mos feim càrrec de ses ferides sofertes per s'estat etílic de sa gent, ni de sa confusió de sabates ni dels remordiments post-banyes. Cada qual que s'espabili.

Res més per ara, esper confirmacions dels grups que falten i des personal que ve via embaixadors. Mos veim d'aquí una setmaneta.

7 comentaris:

Marc ha dit...

Gran Xisco, ets un puta ca vellarro...
Allà estarem donant-ho tot amb es baté de sol... Enguany piscina sí o sí!
Podríem dur pilotes i pales i aquest tipo de paripés ja que hi serem es capvespre, no?

I es tema estruquen no se com ho surarem, ningú s'ofereix com a voluntari per fer una paella per 200 persones? Senyora Kepa??

Per cert confirm sa presència des cofrare Xavibanyo i s'allegado Harold a sa festa, ja que venen a fer-mos una visita de rigor des 13 en es 19

lluc ha dit...

Gran Xisco, ses News estaràn allà donant'ho tot com cada any, faré una minillista aproximada des que vendrem.

Detroit iavoneres??

Xisco ha dit...

Per sa gent q encara tengui dubtes de com arribar, mirau es post de sa passada edició, i consultau es com arribar-hi.

Xisco ha dit...

Aquest és es link des post de l'any passat

http://cansvells.blogspot.com/2007/08/alternative-j-7.html

Xavibanyo ha dit...

K gran Xisco!!

..en aquests moments Mestre Harold i jo mateix estem a la seu borrelliana fent temps per pillar el barcu(tipo llegint comics, fumant marihuana i veient el resum de la jornada olímpica)...descansant i carregant piles per donar-ho a la Alternative...

Kin gran cartell!!

Marc ha dit...

Avonereu, once again setentot majúscul i festota cofràrica impressionant a Son Fideu, cagondell que megadolent és xumorar...
Enorme sa tornada tipo MiniBus i sa sra. Kepa tancant sa festa. Nucli durarro en es final: Nato, Pali, Suri, Lluc, Marga, Banyo, Sentve, Hereld, Kane, Dellen (enorme), Kepa, Sionel, Xiqui, Juanjo, Angel i tiret...

Marc ha dit...

Ah! I Lida i Kempes!