2 de setembre del 2008

CANVI DE PLANS ESTREPITÓS...


Com molt bé ha dit en Marc per un comment sobre cine que hi ha per aquí baix al final es cicle de cine asiàtic no se farà, però se'n farà un altre també molt respectable (creim). Es tema és que es de asiàtic mos fa ganes preparar-mos-ho un poc millor, ja que aquest cicle des setembre ha estat un poc de penalty a causa des bon resultat de s'experiment que vàrem provar amb es de sa bogeria.
D'aquesta manera ahir capvespre mos va pegar sa brusca de fer un cicle de cine argentí. Serà un cicle un poc més bo de dur perquè coneixem millor ses pelis i, a part, mos ha parescut bona idea contrastar un poc amb es de sa bogeria, que és un poc més dens quant a temàtica. Me sap greu per tot aquell que ja esperava trobar-se amb pelis orientals, però no vos preocupeu, el farem!
Per començar, dir-vos que s'horari canviarà a les 22'00, s'estiu s'acaba, es dia s'acursa, ses agendes de sa gent canvien, etc, etc. Aquest dijous començam amb "Nueve reinas", gran peli, grans actors, gran director... què vos he de dir? veniu-la a veure! Pentura molts ja l'heu vist però crec que es una peli que és per veure més d'una vegada, només de lo ben feta que està. A més, veure-la en una pantalla un poc gran canvia, encara que tengueu pantalles de plasma...
Bueno al·lots, felicitar-vos pes debat sobre cine, m'agrada que a partir d'aquesta iniciativa hi hagi aquests comments. Vos seguirem informant! Estau tots convidats!

5 comentaris:

Bruno ha dit...

9 reinas es boniísima!

Bua ha dit...

Uuup. Hem pegat a s'altre cap de món.
Per poc que poguem, hi serem.
No conec sa peli, ni es repart, ni es director. Salut!

Bua ha dit...

Marga, acabes de penjar es post nº 999 des cansvells.

Per cert, m'agradaria que tots es cans vells entrassiu a nes meu nou blog, inaugurat dilluns passat. No sé posar un link aqui -es caudillo pareix que és s'unic que en sap, i mos hauria de donar una petita classe :)-.

Vos deix s'adreça de "ES BLOG DE'N BUA":
http://bua3.blogspot.com/

Veniu. Necessit entrades per motivar-me.
Caudi, a mem si me poses com enllàç.
Salut i gràcies!

Marga Massaent ha dit...

no me digueu que no posam pelis que val molt la pena veure-les eh?
per aquells que no l'hagueu vista, és una peli del 2000, amb un director que fa es seu primer film després d'haver estat molts d'anys ajudant de director, és a dir, que bàsicament va fer sa peli que volia i li va sortir collonuda. a més va contar amb uns actors impresionants, que com a opinió personal, que siguin argentins hi fa molt... i si no me creis quan la vegeu ja mho contareu.

company ha dit...

s'enyora es cicle de cine "digali clàssic". Borrell podria reprendre aquest tema ensorrat amb sa tancada des cines Parera