5 de setembre del 2008

El Mallorqueta al millor postor

Acab de llegir es diari BALEARS, a les 08:15 hores, i ja diu a sa portada que un multimilionari ex-soviètic ofereix 50 milions € per el RCD Mallorca.
Es fontaner britànic Davidson havia ofertat 38 m. € fa uns dies.
En Manzano se queixa de que no s'arribi aviat a un final amb aquest assumpte. Té raó. Ningú pensa en que ha començat sa lliga (amb un 3-0 en contra).
Un columnista conegut per aqui, en Pep Verger, ramuga perque cap empressari mallorquí s'hagi interessat per sa compra. L'hi hauriem de recordar a en Verger que s'antecessor de'n Grande, en Tolo Cursach, va haver de sortir 'por tiempos' degut a sa crucifixió que li feren es periodistes balears, que es ficaren en tot menys amb sa política presidencial-esportiva, que és en definitiva lo únic que ens interessa als aficionats.
Aquest mateix columnista diu que no entèn aquestes ofertes de 38 i 50 milions, ja que quan hi havia n'Etoo (any de sa Copa del Rei) estava valorat es club en 12,5 milions. Però de qué vas, Verger? :P. Aquest tio, que se considera mallorquinista, pareix que vol espantar aquests hipotètics compradors. No entenc res.
Personalment pens que en Grande (o Grup Drac, o Binipuntiró, SL), titular des 93 per 100 de ses accions, ha de vendre (si sa justícia li permet) al qui oferesqui més doblers.
I si vé un 'jeque' com aquest des que parlaré ara, millor.


Sulaiman Al-Fahim, de 31 anys, nou propietari del Manchester City va comprar el club el dilluns passat per 247 milions € i arriba disposat a convertir-se en es nou 'Rey Midas' des futbol europeu.
Va començar amb en Robinho (42 milions), va temptejar a Berbatov amb una oferta molt superior a la del M. United i es seus plans de futur són ambiciosos. Que tremoli Europa.
"Sóc el nou Abramovich. Fitxaré un mínim de 18 jugadors per al City. Vull superar al United, entrar en la Champions i aconseguir títols".
El City no assoleix ni un trofeu des de 1976. Aquest estiu ha invertit 100 milions en es punta Joao Alves Jo, en Ben-Haim, en Kompany (ex-hamburg), en Wright-Phillips (ex-Chelsea), s'ex-espanyolista Zabaleta i en Robinho. Els pròxims objectius són Cristiano Ronaldo, Henry, Torres i Cesc Fàbregas. Per diners no serà. "El Madrid va estimar el preu de Ronaldo en 100 milions. Jo crec que val 167 i els puc pagar al gener. Per què no? Volem ser més grans que el Madrid i el United", va assegurar dimarts passat l'inversor.
Sulaiman Al-Fahim, no podies fixar-te en el Mallorqueta. Tens idea de lo bé que es viu a Mallorca? Millor que a Manchester, segur.
Ja tendriem en Robinho per Palma, i una oferta per en Cristiano de 167 m. € en marxa.
Si es capritxòs de turno que compri el Mallorca és un Sulaiman Al-Fahim, podem anar per tot!

PD: Anau a aquest enllàç des meu blog i veureu un post que parla de s'èxit serverí a ses festes de Sant Llorenç des Cardassar d'enguany. Salut!

10 comentaris:

Marc ha dit...

Mestre Sulaiman En-Fahim tot s'estiu pinta bé, s'altre dia se commentaven quatre anècdotes sobre ell, a saber:

- Se calcula que té una fortuna 10 vegades superior a mestre Abramòvitx

- Es tio pretén fitxar, en es Desembre, a cracks a s'altura de'n Cristiano (com bé has dit), en Villa, i (ara ve lo bo) n'Henry (ue!), en Ronaldo i en Ronaldinho...

Quin lince!

company ha dit...

Que bé Bua, divendres tranquil, d'arribar a sa feina i anar per feina amb un post interesant (com mos agrada es tema futbol).
El Mallorca me dóna com a mala espina, tot això de vendre es club i tal a n'aquests personatjillos no sé com pot acabar, sort que hi ha crisi i equips teoricament pitjors, perquè si baixa qualque any d'aquests crec li costarà molt tornar a treure es cap.
Au, bon cap de setmana a nes personal

Marc ha dit...

Primers fotogrames de sa peli de Bola de Drac...

Cor Petit blanc?

Marc ha dit...

Segons es Marca, el Mallorca se'l queda en Davidson

Bua ha dit...

Sa premsa local de Mallorca parla d'aquest ex-soviètic des 50 milions d'€.
DM, UH i Balears.

MARCA és a Madrid, i duen es cotarro n'Eduardo Inda i es de sa piscina de sa Costa des Pins. Què putes saben aquests del que passa per ses Illes!? :P

Marc ha dit...

Ya lo se, ya lo se...
Marca és menos fiable que es campanar de Son Servera, però era per afegir un poc + d'info...

Anònim ha dit...

Bones Bua (som es germà den Company x si no sabies de sa meva existència ajjaj).

Que voleu que vos digui? Jo tots aquests personatges m'inspiren molta desconfiança...no es que sigui gaire mallorquinista amb so sentit futbolístic estrictament, però crec que tot això domés pot acabar d'una manera, espenyant s'equipo.

Trob que val més que el Mallorca eu seguesqui surant amb crackots tipo Martí, Corrales, Ayoze, Varelas,i tot aquest personal. Crec que si un magnant acaba comprant el Mallorca hi haurà molta gent indignada..i s'afició (sa poca que queda) deixarà d'estar motivada. No sé, me fa mala espina que vengui tota aquesta gentussa per Mallorca, no fos cosa li pegui per fer una ciutat esportiva a Sant Joan i i mos fagi 3 hotels per es seus amics ricachons...

Així que jo trob...que val més seguir com està sa cosa, el Mallorca intentant salvar-se com cada any, i sa gent minimament contenta.

salut!!!!

Bua ha dit...

Uep, Paunovic!

Sabia que existies, de veure-t per aquí, però no que fossis germà de'n Kempes, a qui vaig conèixer a Sant Llorenç.

Es dos germans teniu nom de futbolista. En Marito Alberto Kempes va ser espectacular amb el València i amb Argentina (1978).

Quant a Paunovic, 'has estat' un des jugadors més canviants d'equip de s'història des futbol (devers 10 clubs, entre ells el Mallorca).

Ja m'explicaràs unaltre dia d'ón te ve aquest nom. Tal vegada de Pau?

Estic d'acord amb tú. Es problema és que en Grande ha arribat a una situació insostenible (hi ha moltes famílies ferides a Mallorca) i no hi ha més compradors que es que hi ha.

Fins unaltre, Paunovic, i encantat! :)

Salut!

Paunovik ha dit...

Encantat igualment mestre!

SIsi..Paunovic ve de Pau, tipo no me vaig complicar gaire.



saluuuuuuuuut

marco ha dit...

molt bona sa referencia a nes campanar de son servera