5 de setembre del 2008

Detroit

Bones a tots!!

després d'una temporada sen se publicar res (deu existir sa paraular pubicar com a sinònim de barrinar????) faig un minipost. Anunciam que d'aquí a poc hi haurà sa primera gravació des Detroit!!! serà poca cosa en quant a quantitat però sa qualitat no vos deixarà indiferents!!! lo que no varem aconseguir amb es Karronya durant 4 anys de moviment de cadell, series de camisetes i temazos com Uniforme, Komo Ratas y versions de Julliette i basures varies ho hem aconseguit amb es Detroit!!!

Sa gravació ha deixat s'estat embrionari per arribar a ses darreres etapes abans de que vegi sa llum. No vull donar moltes pistes però vos dic que seràn TEMES PROPIS, es fruit de DOS ANYS D'ASSATJOS i s'emplea una distorssió on se noten MOLT MÉS SES ERRADES així que sa interpretació de ses peces té molt més mèrit!

Que quedi per es record aquesta foto importada desde es Fotolego den Nato per demostrar ses llargues hores d'assaig i preparació




Mos veim i recordau: más sabe el diablo que tu puta madre!


8 comentaris:

tofito ha dit...

no té res a veure però s'altre dia mirant Rocky 3 per IB3 veguent a n'adrian plorant (véase dona den ROkcy) me va sonar moltíssim i me vaig auto convencer de que l'havia vista a una altra peli. Donantli voltes al cabolo vaig arribar a pensar que era na Coñi Corleone de El Padrino i avui ho he comprovat!!!!

...vaja frikada monumental...

Marc ha dit...

Com bé va dir aquella gran sàvia:" Ja tocaua quie a Mallorquia (mos) toquiés algo impohttant..."

Bua ha dit...

Detroit enorme!
A jo no m'heu deixat indiferent.
Cagontot com he disfrutat!
Endavant!

Marc ha dit...

Havia de passar qualque dia...
Què passa quan qualcú cerca en es Google (literal) "panchi vasco,edison"??

Pues que sa primera entrada (sí, senyors, sa primera) mos remet AQUÍ

Frases com Edison Panchi Vasco...
En mi vida había oído un nombre tan puramente "wate" como este... ...Un médico con ese nombre solo puede destrozarte mas el tobillo...
[by Edu] o Edu espero que don Edison Panchi (...panchi panchi panchi...) no sea tan subnormal como tu mecanico [by Sentve] no contribuiran precisament a donar una bona impressió a sa persona que tengut sa mala sort de cercar-ho (3 vegades).

Marc ha dit...

Mirau quin vídeo [by Yonkis] sobre com se copien escenes senceres a ses pel·lícules de Disney... Lletgíssim!!

Bua ha dit...

Sentveee!
Betuedell quin postarro que feres des pobre de n'Edison.
Níquel es punt 2 des post, amb ses exclamacions com "tengo un forúnculo en el coño" XD.
te recuperares d'aquella?
Lo fort és que si un pacient cerca s'adreça o telèfon des Dr. Edison via internet, se trobará amb sa pag web des metge: o sigui, sa primera entrada. Jojojo, que fort!

xavi santvi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Llorenç de Pina ha dit...

Meam per quan la podem disfrutar aquesta gravació.

Avidò, bona feina i seguiu així...