18 de novembre del 2008

LEE: Jornada 5

Bones penya,

una nova jornada baix sa xitxarra de s'Escola Industrial, una vegada més amb només dos partits jugats, a causa de sa suspensió des partit des Buidadotes. Sa jornada se va saldar amb una clara victòria des New's contra R de Rodett (1-4) i amb un partidarro final entre dos des presumptes favorits en es títol d'aquest any: uns batalladors Güizas i uns afortunats Gerrets, que se tornen a alçar amb es liderat de sa LEE després de guanyar, amb certa polèmica, es matx (3-4). En es New's, destacar es debut estelar des flamant fitxatge Lerdo, que va fer front a sa llegenda urbana que desaconsella sa pràctica des futbol en dia de buidada i se va marcar dos bons xitxarros i una assistència a en Lluc 'Ferrocatas' Canovas.


Resultats de sa jornada




Classificació




Propera jornada


Hi ha hagut un canvi en es calendari degut a s'aplaçament des partit de les 17:00 per part des Gerrets. Enlloc des New's - Gerrets, idò, se jugarà es partit aplaçat fa dues setmanes New's - Xapetes Taronges.

3 comentaris:

Bua ha dit...

Lo sabía! Caskete, eres un crack!
Eso es SABER ESTAR con mayúsculas, tío.
Ha venido enormérrimo ese toque de veteranía a los New's generations. El espectacular debut se salda con un 1-4 (dos goles de Don Lerdo Caskete y un tercer gol de Lluc tras una fenomenal asistencia del onmipresente Caskete).
Te admiro, Lerdo!
Sigue en marcha eso de la PBB?

Es Güizas no han mogut renou, veig.
Au idò, tres puntets gerreters, que ja se destaquen en solitari.

Sa LEE es des cans vells (gerrets, buidades i new's). Vius amb sos Güizas que donaràn guerra. Aquest davanter centre gros que se tira donarà disgusts...

Anònim ha dit...

feiem es gools! i a nes guixas li rooooben! en Company fa mes faltes cunCristo! i es guixos feiem es gols! mos varen nular! i a nen Marc aquest no se que putes li diven, sempre protesta! als Gerrets no puc voure! a nes guixas l'han mort!

http://es.youtube.com/watch?v=S7UM5zdPGpc

Anònim ha dit...

Amigo Bua,
Creo que, sinceramente, no soy merecedor de todos esos piropos que me lanzas.
La veteranía que aporto a los News es la justita para llegar y meter un par de chicharritos y estadísticamente ser el mejor del encuentro, pero cualquiera que viera el partido era consciente que deambulaba por el campo, encandilado por el buen hacer de los fabulosos News, candidatos únicos al título.

La PBB está más en marcha que nunca, sobretodo después de este comment. Bua, ya no tienes excusa y si alguna te quedaba, te lanzo un guante: vente para Barcelona y debuta en la LEE con los News, ya que es tu equipo, el de los jóvenes de espíritu.

La PBB se pone en marcha con este sistema de links a ver si te animas...
http://www.aireuropa.com/
http://www.iberia.com/
http://www.spanair.com/web/es-es/
http://www.trasmediterranea.es/trasmeweb/inicio.do

Mañana me voy a Berlín e informo a mi equipo de mi obligada ausencia en el encuentro contra ses xapetes. Me reservo para citas más importantes, ya que este domingo la goleada está asegurada.

Vale, ya callo.

Un abrazo