17 de novembre del 2008

VAYA PODER DE CONVOCATORIA! Crònica d’ una nit de festa.

Una festa que no va passar inadvertida és sa base d’aquest post. Tot va començar amb una frase imperativa des rei des cotarro, Marc: “ Dissabte festa” per celebrar es seu 26 è aniversari. Au idò! Es dissabte va començar amb jo, en Marco V i na Laura nant per premià de mar a fer una bona menjada a ca’n Jorge, de xuletons, birres, caliu, sangria... Es altres; Marc, Marco i Joao s’encarregaren de moure sofàs i lo que comporta una festa d’ aquesta magnitud. Sa varen fer les 22h amb sa victòria del Barça i a mitjanit sa gent va nar arribant fins que sa festa va ser lo que va ser: Una gran festa! Una flat party amb 59 persones i pico, xumades! També va donar lloc a grans aconteixements: Lerdo fitxa pes News Cagarros, filmació des vídeo de moda ( Dónde está Irene?), Marc de travolo, policia corrupte.. ! I per finalitzar vos deix amb es gran coment que resumeix lo que va ser:

“Tema festa aberrant, com molen ses putes festes de pis.
Ara m'ha tocat "bailar con la más fea" i telefonar a s'administrador. Ja estava al corrent des per percal i m'anava a cridar avui horabaixa. M'ha agraït que m'anticipes a sa seva jugada i supós que no passarà d'aqui, he tirat de repertori amb es tòpics:”

”- Una festa a l'any no pot fer gaire mal.
- Va ser algo un poc improvisat... (60 persones. :-"Vaya poder de convocatoria" me va dir es polisuc. "La Cofradia es muy extensa" li havia d'haver dit).
- Se mos en va anar una mica de ses mans.
- Anirem una mica més alerta...

bla bla bla”

( Joan Company, 2008)

Es meu primer post, miam si vos agrada!

ASÍ SON LAS COSAS Y ASÍ SE LAS HEMOS CONTADO!



18 comentaris:

cuads ha dit...

molt gran gran gran tot, sa festa, ses fotos, ses cames peludes den canoves amb minifalda, sa camisa den bola, es pelat den force (tofol), ses mirades àcides den santvi, ses marques q es ballantines deixa a sa meva llengua, s'increible cumul de bellesa q tenen ses shatis de sa cofradia (molt per damunt de sa mitja), es pibito assegut, es pis de borrell, es 59 i pico, tots es que falten, es fum...

pero sobretot es final des video, acabant amb un 100% buidadota...

Bua ha dit...

Mr. Sionel von Parera.
Com a gran company que ets de s'OFM i tema estruquen, i estandart buider, t'he de felicitar per sa producció ca vellística que acab de veure.
Ha estat un plaer tornar veure na Irene que tant me va descollonar de riure.
Esperam una segona part, i ja podeu contactar amb El Bola, o Bowling, que aquest és un altre fenòmen, jojojo.
Caudillo, no tires la pelucaaaa.

cuads ha dit...

per cert! ha de quedar escrita per sa posteritat cibernètica un altre frase (per jo es ja com una cita) den bruno dilella..quan sa policia obri sa porta i se troba amb es percal se sent de fondo una veu alcoholitzada que brama...

"estamos haciendo un trabajo!!!"

Sandro Llull ha dit...

Un trabajo "de Sociología". Kin krack bruno...

Bruno ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bruno ha dit...

si si como tu dices Sandro, mi frase una mica alcoholitzat: "però si esteim fent un treball de sociologia!" (de fet hi havia material per fer un treball d'aquestes característiques). lo importante es q me salió del alma jaja. Como ha dicho Cuadros anteriormente, genial video, genial fiesta, genial poder de convocatoria, genial reunirse todos y tener megarecuerdos, etc. etc. etc.

lluc ha dit...

Que bé sioneeeel!!

Això és el teu primer post?? Ja t'hi pots posar idoi, tenim un diamante en bruto!

Festota en tota regla i recopilatori d'aquesta a sa seva altura.



Dema a quina hora jugam? Amunt GEOZ!!

Sionel ha dit...

Demà jugam a les 17h, si t' apuntes vina a dinar i planificam es partit tranquilament! seré per ca nostra, vina en voler!

Bua, miam si mos coneixem aviat, salut! Aupa pucela i es buiders.
Respecte en es video, he passar gust fent-ho, ja en faré més!

Viendo lo visto, es pròxim post podria ser de sa festa a Ca'n Manti, germans cuadros,gaspar..,no?

Bua ha dit...

Cans vells i cusses velles, ho acab de veure: dissabte que vé, dia 22, CONCERTARRO a Son Ser. Mirau s'enllàç. A nes Poli, places limitades!
Allà serem!

Ja tenim a ón fermar s'ase.

Sionel, harà de ser per ses festes. A no ser que venguis a Salamanca es cap de setmana que vé no, s'altre...
Hi ha més dies q llangonisses.
:)

rufire ha dit...

Què gran Sionel. Per ser es primer post enormeus. M'incloc entre sa dedicatoria des 40 que no varen a assistir a sa convocataria. Però ja n'hi haurà d'altres!!!

company ha dit...

Bona bona... però lo que quedarà per sa posteritat es sa imatge que queda per defecte a nes video. Impresionant careto de na Maria Rosa, fent un pose forçadíssima amb un gir de cap a s'abast de molt pocs; cervicals tensionades a nes 100 %. Aberrant

bé sion bé. Tema Liferpul como lo llevais ?

Anònim ha dit...

Molt bona Sion... i molt bò es tema q has inclòs en es muntatge!!! Quin esdeveniment...com vos-ho montau, no?

salut!!!

Marc ha dit...

Què gran Sion coño, ja tocaua que t'estrenessis... I si és amb aquest peazo de vídeo amb tot tipo d'efectes especials encara millor...

Pis Mallorca, ja heu sentit en Season, meam si agafau es relleu!

Paunovik ha dit...

Bé Sion..bé! Tot un system de video a s'alçada de sa festa borrelliana. Avui partit per mantenir es lideratge de sa lliga UB, jo estic tipo mig malalt però eu suraré. Salut

Nate ha dit...

Grandiós vídeo, se noten ses hores invertides per mestre Zion, però sobretot el seu talent!
Es 100% buidadota final per treure-te a hombros des camp diumenge q ve
Per cert, una cosa q no surt a nes vídeo són els guardies urbans, i ja vos dic q escoltar les seves paraules serioses i correctes tot morat a les tantes fent una festa al teu propi pis no té preu..

A veure si es pis Mallorca ho sura i feim un altra festeta d'aquí poc!

Anònim ha dit...

De qui es la canço?

Marc ha dit...

MGMT - Kids

Jaume Juan ha dit...

Bon tema!!!